Inż. św. Mikołaj 06.12.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Hoohoooo Czy jeszcze pamiętacie mnie? To ja inż. św. Mikołaj. Będę się dziś pojawiał na forum, a kto mnie pierwszy złapie i poprosi o kubek, ten taki kubek otrzyma, jeden forumowicz może otrzymać tylko jeden kubek, a zatem.. kto pierwszy ten lepszy... Jest ktoś chętny na drugi kubek muratora?inż. św. Mikołaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 06.12.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 to ja tez poprosze o kubeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2005 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 to ja tez poprosze o kubeczek Zatem w poprosze o adres na priva, kubek wyslemy pocztą. inż. św. Mikołaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.12.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ja tez bułam gzecna......... Nic jesce nie dostałam......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2005 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ja tez bułam gzecna......... Nic jesce nie dostałam......... ponieważ inż. św. Mikołaj bardzo lubi płazy zatem poproszę również o Twój adres. inż. św. Mikołaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.12.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ja też byłam grzeczna, ale ani ze mnie płaz, ani nie byłam pierwsza, jestm po prostu żonką w cieniu swojego męża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2005 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ja też byłam grzeczna, ale ani ze mnie płaz, ani nie byłam pierwsza, jestm po prostu żonką w cieniu swojego męża bądź cierpliwa i uważnie przypatruj się gdzie znowu się wkrótce pojawie, a być może następny kubek będzie należał do Ciebie. inż. św. Mikołaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.12.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ja też byłam grzeczna, ale ani ze mnie płaz, ani nie byłam pierwsza, jestm po prostu żonką w cieniu swojego męża bądź cierpliwa i uważnie przypatruj się gdzie znowu się wkrótce pojawie, a być może następny kubek będzie należał do Ciebie. inż. św. Mikołaj Cierpliwa jestem, ale nadzieję straciłam, bo zdjęcia też brzydkie pstrykam Ale dzień jeszcze się nie skończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.12.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 ja też byłam grzeczna , małe grzeszki chyba się nie liczą co? mogę poprosić o kubeczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts