Bzyczek 06.12.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 czy ktoś z was stosował tą diete i z jakim skutkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 06.12.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Stosuję dietę optymalną dla mnie - tzn jem wszystko, często, duzo, i smacznie. Popijam piwem. Skutek: Jest mi z tym optymalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.12.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ja stosuję rewelacyjną dietę cytrynową- jem wszystko prócz cytryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.12.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Dieta szpinakowa. Nie jadam, szpinak wykluczam bo go nie lubię. Reszta jak przekorek. BMI 22,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.12.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Ja tez jak Przekorek , tyle , ze nie piwem popijam . Im bardziej staram sie jesc mniej , tym waga wiecej wskazuje . Dieta Przekorka jest najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.12.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Jeśli chodzi Ci o TĘ Dietę Optymalną Kwaśniewskiego - to byłam na niej przez kilka ładnych lat i uważam ,że jest rewelacyjna .Nie dość ,że pozbyłam sie 10 kg,to jeszcze wyleczyłam sie z migreny i uczulenia skornego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.12.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Jeśli chodzi Ci o TĘ Dietę Optymalną Kwaśniewskiego - to byłam na niej przez kilka ładnych lat i uważam ,że jest rewelacyjna .Nie dość ,że pozbyłam sie 10 kg,to jeszcze wyleczyłam sie z migreny i uczulenia skornego Ew-ka, nie gadaj, powaznie? A ja tego Faceta mam tutaj na rzut kamieniem... A chcialabym sie pozbyc nie jednego problemu i wlasnie przytyc.., bo moj BMI jest ponizej normy, tluszcz.., ponizej normy... A niby jem wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.12.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Ew-ka, nie gadaj, powaznie? A ja tego Faceta mam tutaj na rzut kamieniem... A chcialabym sie pozbyc nie jednego problemu i wlasnie przytyc.., bo moj BMI jest ponizej normy, tluszcz.., ponizej normy... A niby jem wszystko... zainteresuj sie tą dietą bo najprawdopodobnie masz złe proporcje żywieniowe( odpowiedni stosunek białka tłuszcz€w i węglowodanów) kup na początek księżkę Dieta Optymalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.12.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Jeśli chodzi Ci o TĘ Dietę Optymalną Kwaśniewskiego - to byłam na niej przez kilka ładnych lat i uważam ,że jest rewelacyjna .Nie dość ,że pozbyłam sie 10 kg,to jeszcze wyleczyłam sie z migreny i uczulenia skornego Powaznie gadasz Ew-ka? Chyba na tej diecie mozna wlasnie duzo jesc ? Poszukam i poczytam , bo jakos tak zawsze tylko cos tam slyszalam o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.12.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 poważnie ??? bardzo poważnie to moja najukochańsza dieta bo można wcinać karkóweczki ,boczuszki i jajeczniczki na masełku (ma być na smalcu ale wolę na masełku ) ale jest jeden warunek prawie wcale nie je sie pieczywa Do dzisiaj jadamy jajecznicę Kwaśniewskiego ,jeśli czeka nas trudny i ciężki dzien pracy i perspektywa braku posiłku -2 jajka - 2 żłótka usmażone na własnej robocie smalcu lub maśle ..... spróbujcie -hucznie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.12.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 mnie to specjalnie zachecac nie trzeba do takich rzeczy a powiedz jeszcze , jesli mozna co z tym pieczywem ?ile dziennie bulek mozna ?ile kromek chleba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.12.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 bardzo malo ,ale samemu można piec takie placuszki z jaj i sera i używać jak kromek z chleba ( mnie smakowały na ciepło -przypominały w smaku racuszki - na zimno takie sobie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.12.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 A ja wlasnie duzo chleba jem... Nawet z ryzem i z makaronem i z ziemniakami... I z bananem tez...,bulki... Ale sil do skakania jak Malysz.., nie mam...Cos chyba jest w tym niedobrego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.12.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Ew-ka podobno żadnych owoców ani warzyw nie można w tej diecie .. To się da wytrzymać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 07.12.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 dużo jest mitów o diecie optymalnej,jestem od 7 lat i też sobie chwalę,znam ludzi którzy przestrzegają jej bardzo ściśle, wyniki mają rewelacyjne,u mnie jest ten problem, że nie za bardzo chwilami jej przestrzegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.12.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Ew-ka podobno żadnych owoców ani warzyw nie można w tej diecie .. To się da wytrzymać ? nieprawda !!!! owoce i warzywa tak ale sezonowo - tylko o jabłkach jest niezbyt pochlebna opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.12.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Ew-ka podobno żadnych owoców ani warzyw nie można w tej diecie .. To się da wytrzymać ? nieprawda !!!! owoce i warzywa tak ale sezonowo - tylko o jabłkach jest niezbyt pochlebna opinia bez jablek moglabym chyba zyc, a cytrusy ? o, dopiero zauważylam, ze aczkolwiek na pralke nalepilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patsi 08.12.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Tę dietę stosowałam kiedyś kilka tygodni, tak dla eksperymentu. Czułam się dobrze, ale nie schudłam prawie nic - może dlatego, że moja waga mieści się w granicach normy wg BMI (wg mnie ma być 6 kg mniej - wtedy czuję się rewelacyjnie). Pomimo jedzenia dość dużo i tłusto nie przytyłam, a to cieszyło mnie najbardziej. Do dziś pozwalam sobie niekiedy na jajecznicę na boczku lub maśle, bez chleba, wyjątkowo 1 kromka pieczywa chrupkiego. Może i dietę stosowałabym dalej gdyby nie fakt, że ja naprawdę chcę zrzucić te 6 kilo, a na obecnej diecie - jedz połowę - powolutku zmierzam ku celowi Jest jeszcze jeden problem: można dla siebie wypiekać takie specjalne chlebki optymalne które je sie z masłem, ale dla mnie jeden chlebek starczał na tydzień, a mąż codziennie kupował świeże bułeczki. I co dziwne - jego problem miejscami zbyt obfitych kształtów nie dotyczy.... I jak tu być konsekwentnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.12.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Patsi - na tej diecie nie chudnie sie od jedzenia -ale od dobrze zbilansowanego jedzenia -muszą być proporcje tłuszczu do białka i węglowodanów -wtedy kto ma przytyć przytyje a inny schudnie .Jest to doskonale opisane w książce .A to że mąż nie tyje znam z mojego domu -mój małżonek wcina wszystko w dużych ilościach i nic sie go nie trzyma -waga idealna wręcz wzorcowa.To chyba zależy od dobrej przemiany ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 08.12.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Mam dietę optymalną od ok. 2 lat i jak na razie jestem b.zadowolony - nie stosuję jej co prawda z aptekową miarą lecz bardziej swobodnie - przez pierwszy tydzień było tragicznie ( cały czas głodny).Przed dietą do pracy brałem 4 kromki i przed wyjściem kromkę - teraz jem jedną w pracy i to w zupełności wystarcza.Przy diecie tej każdy wróci do swojej idealnej wagi - ja jako że miałem niską wagę zgrubłem ok 4 kilo,ale są tacy których waga spałla o 10 - 20 kilogramów.Oprócz wagi zauważyłem u siebie znaczną poprawę samopoczucia,brak senności,nie męczę się tak jak we prze stosowaniem diety - przed diętą brałem tabletki na tętno - teraz już nie.Mój ojciec miał zawsze b.wysoki cholesterol ( ten zły cholesterol ) po ok. 3 miesiącach stosowania zrobił wyniki i wszyscy byli w szoku - łącznie z lekarką która mu radziła żeby nie jadł tłusto , jajka 3 na miesiąc ... - żeby ona wiedziała że on zjada 3 dziennie hehe.Zapraszam wszystkich chętnych do zapoznania sięz diętą - w internecie jest kilka stron optymalnych.pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts