pattaya 17.12.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Czyje końcówki ??? Z tym nowym to jeszcze chwila-moment! Ja śpię na polówce ,na budowie a mała żonka i córeczka wędrują do teściowej na te kilka miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Mowilam o koncowce mieszkania na starym , o pakowaniu pudel z rzeczami , tyle wspomnien , bo kazda rzecz cos przypomina i takie tam , ale to off topic , tak czy inaczej te koncowke mieszkania u Ciebie widac A lozko polowe nie jest takie zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.12.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 He,he,he...Końcówki,łóżko polowe nie takie złe.Chyba zaraz zejdziemy na inne tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Widze , ze za dlugo koczujesz na tym polowym , bo zaczynasz miec skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.12.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Nie ja zacząłem. Wracajmy do jedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.12.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Hey Chef! A tam na Florydzie da się kupić dobrą kiełbasę? ... jest kilka takich miejsc gdzie można kupić dość dobre wędliny, ... najbardziej mi znane to: polskie delikatesy w St. Petersburg (to blisko Tampy) oraz w rosyjskim sklepie w Maitland (sklep ten w wędliny zaopatruje się w NJ, a Maitland leży niedaleko Orlando) pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 18.12.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Dobra kiełbasa w cieście francuskim.Mniam.Potrawa tak prosta,że aż doskonała.I do tego świeże niepasteryzowane piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.12.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 ... takie piwo dostaniesz w Poznaniu na Starym Rynku ... lokal nazywa się "Brovaria" (piwo warzą na miejscu) pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 19.12.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Do Poznania mam ze 400km.Bliżej w Warszawie piwo z Czarnkowa albo Browaru Śląskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts