skunks 28.02.2003 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 On 2003-01-13 21:38, Frankai wrote: Kultura "poprawnych" z kolei wymaga delikatnego sposobu naprowadzenia w stylu: Pytanie: Jakie druty do wykończenia ścian? Chodzi i o te grube i cienkie. Odpowiedź: Najczęściej zbrojenie wieńca wykonuje się prętami fi12 z użebrowaniem + strzemiona z prętów gładkich fi6. Forum jest dużo wyrozumienia i kultury. Frankai, zbrojarze stal w odcinkach prostych określaja jako pręty, a z kręgów - ta o mniejszych średnicach - to walcówka Określenie "kontakt" na gniazdko podtynkowe czy natynkowe dla mnie brzmi dziwnie wolę już łacznik wzamian Zgadzam się z Tobą, że odpowiedź moze być w nadętym stylu lub skoromna. W forum jest dużo kultury, a Ci którzy myśleli, że maja dużą wiedzę dostali czasem "po łapkach". Wszyscy sie uczymy i to jest fajne pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miska 28.02.2003 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Matko! Jak ja sie usmialam. Dzieki za poprawienie humoru, bardzomi tego trzeba bylo,naprawde... Lektura niektorych wypowiedzi to poprostu miod na moja dusze HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.04.2003 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 podobał mi się ten temat więc hooop na górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olinka 11.04.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 To w moim przyszłym gniazdku nie będzie gniazdek tylko łączniki i włączniki??? (światła, prądu, czy może strumienia elektronów Fajne, poszpanuję trochę wśród moich fachowców (czyli ekspertów i specjalistów). A co z kominkiem? Czy to, co stoi w salonie to kominek czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 11.04.2003 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 On 2003-04-11 12:37, Olinka wrote: A co z kominkiem? Czy to, co stoi w salonie to kominek czy co? Oczywiście nie! Kominek to jest komin, którego wysokość nie przekracza 2 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olinka 11.04.2003 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 to co będzie stało w salonie?(pewnie niewiele, bo kasy braknie) ale w założeniach, jak się nazywa to palenisko w pomieszczeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 11.04.2003 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 ognisko drzewne wewnętrzne, obudowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.04.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Ognisko domowe.Iskierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts