Inż. św. Mikołaj 06.12.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Hoohoooo Czy jeszcze pamiętacie mnie? To ja inż. św. Mikołaj. Będę się dziś pojawiał na forum, a kto mnie pierwszy złapie i poprosi o kubek, ten taki kubek otrzyma, jeden forumowicz może otrzymać tylko jeden kubek, a zatem.. kto pierwszy ten lepszy... Jest ktoś chętny na kubek muratora? inż. św. Mikołaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 byłam i jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 06.12.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 ja, ja 2 jestem i poprosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 06.12.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 tak tak - ja byłem bardzo grzeczny - poprosze o kubek a w nim pyszne piwko )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 a to dla Ciebie inż.św.Mikołaju http://www.twojekwiaty.pl/photo/674.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 06.12.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 byłam i jestem hohohohohoh ale się wszyscy rzucili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 06.12.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 no ja malo klawiatury nie polamalam, tak szybko pisalam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2005 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 byłam i jestem inż. św. Mikołaj mam dylemat.. co prawda byłaś pierwszą osoba która się wpisała, ale zgodnie z obowiązującymi zasadami nie poprosiłaś o kubek i co ja mam z Tobą teraz zrobić? inż. św. Mikołaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2005 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 ja, ja 2 jestem i poprosze inż. św. Mikołaj podaruje Ci kubek, poprosze o adres na priva inż. św. Mikołaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 byłam i jestem inż. św. Mikołaj mam dylemat.. co prawda byłaś pierwszą osoba która się wpisała, ale zgodnie z obowiązującymi zasadami nie poprosiłaś o kubek i co ja mam z Tobą teraz zrobić? inż. św. Mikołaj a bo mi na kubku nie zależało mam dwa śliczne czerwone i z nastepnym byłby problem możesz podarować nastepnemu w kolejce ...na zdrowie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 06.12.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 ja, ja 2 jestem i poprosze inż. św. Mikołaj podaruje Ci kubek, poprosze o adres na priva inż. św. Mikołaj ja myślę, że powinna dostac pierwsza trójka patrząc na godzinę wysłania stwierdzam, że wysłałem o tym samym czasie - nie moja wina, że mieszkam dalej od serwera:( to jest dyskryminacja [buuuuuuuuu] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 zawsze liczy sie pierwszy na mecie ....o reszcie sie nie pamięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2005 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 ja, ja 2 jestem i poprosze inż. św. Mikołaj podaruje Ci kubek, poprosze o adres na priva inż. św. Mikołaj ja myślę, że powinna dostac pierwsza trójka patrząc na godzinę wysłania stwierdzam, że wysłałem o tym samym czasie - nie moja wina, że mieszkam dalej od serwera:( to jest dyskryminacja [buuuuuuuuu] inż. św. Mikołaj postanowił uwzględnić Twoją reklamacje, prosze na priva o adres inż. św. Mikołaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 06.12.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 BAAARDZO DZIEKUJE ZA KUBEK , buziak mi sie cieszy od ucha do ucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 06.12.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 zawsze liczy sie pierwszy na mecie ....o reszcie sie nie pamięta no może....ale podium jest zawsze dla 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2005 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 zawsze liczy sie pierwszy na mecie ....o reszcie sie nie pamięta aczkolwiek jesli nie prosi On o kubek, a dodatku z pełną świadomością to kubka nie otrzymuje, dziękuje za sportowego ducha walki i gre fair play pozdrawiam inż. św. Mikołaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 06.12.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 ale ten inż. św. Mikołaj wspanialy, cala nasza trojka dostanie kubki huuuuuura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 06.12.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 BAAARDZO DZIEKUJE ZA KUBEK , buziak mi sie cieszy od ucha do ucha to już go dostałas?? [szok] albo Pan inż.ŚM ma takie szybkie renifery, albo Ty masz taki wielki komin ))))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 06.12.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 No tak - jak się korzysta z forum dopiero po pracy w domu, to i na kubek od św. Mikolaja nie mozna liczyć. Ale nic to, ważne, że mam wielką torbę cukierów! No dobra, pół torby... już... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2005 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 No tak - jak się korzysta z forum dopiero po pracy w domu, to i na kubek od św. Mikolaja nie mozna liczyć. Ale nic to, ważne, że mam wielką torbę cukierów! No dobra, pół torby... już... śledz uważnie forum, mam jeszcze do rozdania kilka kubków, wkrótce znowu sie pojawie gdzieś na forum inż. św. Mikołaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts