Xena z Xsary 06.12.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 a ja byłam jak zwykle niegrzeczna i proszę o kubek za swoja konsekwencję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 06.12.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 BAAARDZO DZIEKUJE ZA KUBEK , buziak mi sie cieszy od ucha do ucha to już go dostałas?? [szok] albo Pan inż.ŚM ma takie szybkie renifery, albo Ty masz taki wielki komin ))))))))))))))))))))))))) he he he, jeszcze go nie mam, ale juz sie nakrecilam, ze go bede miec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 06.12.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 ale ten inż. św. Mikołaj wspanialy, cala nasza trojka dostanie kubki huuuuuura hmmmmm - narzie nigdznie nie widziałem takiej deklaracji z jego strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 06.12.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 ja, ja 2 jestem i poprosze inż. św. Mikołaj podaruje Ci kubek, poprosze o adres na priva inż. św. Mikołaj ja myślę, że powinna dostac pierwsza trójka patrząc na godzinę wysłania stwierdzam, że wysłałem o tym samym czasie - nie moja wina, że mieszkam dalej od serwera:( to jest dyskryminacja [buuuuuuuuu] inż. św. Mikołaj postanowił uwzględnić Twoją reklamacje, prosze na priva o adres inż. św. Mikołaj NO A TO ??????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 aczkolwiek jesli nie prosi On o kubek, a dodatku z pełną świadomością to kubka nie otrzymuje, dziękuje za sportowego ducha walki i gre fair play pozdrawiam inż. św. Mikołaj było mi bardzo miło ......pozdrawiam i ofiarowuję kwiaty z największą przyjemnością acha.....aczkolwiek to z mojego awatara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 06.12.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 aczkolwiek jesli nie prosi On o kubek, a dodatku z pełną świadomością to kubka nie otrzymuje, dziękuje za sportowego ducha walki i gre fair play pozdrawiam inż. św. Mikołaj było mi bardzo miło ......pozdrawiam i ofiarowuję kwiaty z największą przyjemnością acha.....aczkolwiek to z mojego awatara? Ew-ka tego nie przeczytalam, szkoda ze nie dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 06.12.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 carringtontomas, no ale Ty masz dostac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 06.12.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 carringtontomas, no ale Ty masz dostac no to spoko wysłałem priva, ale zapisał sie w "do wysłania" kiedy się wyśle?? jestem tu w miare nowy (więcej czytam niż piszę) i nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 06.12.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 carringtontomas, no ale Ty masz dostac no to spoko wysłałem priva, ale zapisał sie w "do wysłania" kiedy się wyśle?? jestem tu w miare nowy (więcej czytam niż piszę) i nie wiem ja dostalam od razu odp. zwrotna, hmmm moze zaraz sie wysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.12.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 ja, ja 2 jestem i poprosze inż. św. Mikołaj podaruje Ci kubek, poprosze o adres na priva inż. św. Mikołaj ja myślę, że powinna dostac pierwsza trójka patrząc na godzinę wysłania stwierdzam, że wysłałem o tym samym czasie - nie moja wina, że mieszkam dalej od serwera:( to jest dyskryminacja [buuuuuuuuu] inż. św. Mikołaj postanowił uwzględnić Twoją reklamacje, prosze na priva o adres inż. św. Mikołaj miałam taką sytację w wątku umieszczonym w Dziale Porad Życiowych, wysłałam posta w tym samym czasie ale niestety Pagin był szybszy :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 06.12.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 no jakos się "samo" nie wysłało może jednak nie zasłużyłem na ten kubek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 06.12.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 kurcze nie wiem czy potrafie pomoc, moze wyslij raz jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 06.12.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 kurcze nie wiem czy potrafie pomoc, moze wyslij raz jeszcze wysłałem jeszcze raz z podobnym skutkiem idę coś zjeść - może się wyśle w międzyczasie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.12.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 kurcze nie wiem czy potrafie pomoc, moze wyslij raz jeszcze wysłałem jeszcze raz z podobnym skutkiem idę coś zjeść - może się wyśle w międzyczasie. Pozdrawiam. Jak Św. Mikołaj powiedział, że zasłużyłes to zasłużyłeś...przecież On wie najlepiej. Twoja wiadomość zostanie w "do wysłania" do czasu kiedy inż.Św. Mikołaj nie odbierze i nie przeczyta Twojej wiadomości. Kiedy tak się stanie Twoja wiadomość znajdzie się w wysłanych... Gratuluję Annaz i Tobie refleksu pozdrawiam Edzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 06.12.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 kurcze nie wiem czy potrafie pomoc, moze wyslij raz jeszcze wysłałem jeszcze raz z podobnym skutkiem idę coś zjeść - może się wyśle w międzyczasie. Pozdrawiam. Jak Św. Mikołaj powiedział, że zasłużyłes to zasłużyłeś...przecież On wie najlepiej. Twoja wiadomość zostanie w "do wysłania" do czasu kiedy inż.Św. Mikołaj nie odbierze i nie przeczyta Twojej wiadomości. Kiedy tak się stanie Twoja wiadomość znajdzie się w wysłanych... Gratuluję Annaz i Tobie refleksu pozdrawiam Edzia a dziekuje, dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.12.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 06.12.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 tak więc pozostaje mi czekac na reniferka z kubkiem ) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.12.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 tak więc pozostaje mi czekac na reniferka z kubkiem ) pozdrawiam A Twoja wiadomość dotarła do Św. Mikołaja rozumię ? Oby renifer szybko dotarł z kubkami do adresatów tego życzę pozdrawiam Edzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.12.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 zawsze liczy sie pierwszy na mecie ....o reszcie sie nie pamięta aczkolwiek jesli nie prosi On o kubek, a dodatku z pełną świadomością to kubka nie otrzymuje, dziękuje za sportowego ducha walki i gre fair play pozdrawiam inż. św. Mikołaj Moim skromnym zdaniem Ew-ka'ce należy się kubek za sportowego ducha walki i gre fair play . Howgh. Pozdrowienia dla Mikolaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts