PiotrPoz26 07.12.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Witam, Fachowiec polecil mi do malowania wnetrza mieszkania (tynk gipsowy + płyty GK) farby STO oraz KABE. Chciałbym sie zorientowac, ktora z nich jest lepsza. Jakie macie doswiadczenia z tymi farbami? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mradom 09.12.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Ja malowalem KABE - rozne kolory z mieszalnika. Jestem zadowolony z ich jakosci i wydajnosci a najwazniejsze i z ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 10.12.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Obie poprawne, Sto leje Kabe jednak na głowę jakością. Również ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkmar 10.12.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Kabe przy Sto to jak rower przy mercedesie. Malowałem jednymi i drugimii opłaca się więcej zapłacić, ale wszystko jednak zależy od miejsca które chcemy malować bo te farby oczywiście w zależności od rodzaju mają różne właściwości. Natomiast gdybym teraz miał malować to wybrałbym Caparol lub Huma- jeszcze lepsze a ceny na poziomie Sto, zresztą farby to temat rzeka, można znaleźć wiele wątków na ten temat a generalnie jeślu będziesz unikał farb marketowych to już będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 11.12.2005 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Jak wyżej poprzednik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darp 04.10.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Kabe przy Sto to jak rower przy mercedesie. Malowałem jednymi i drugimi i opłaca się więcej zapłacić, ale wszystko jednak zależy od miejsca które chcemy malować bo te farby oczywiście w zależności od rodzaju mają różne właściwości. Natomiast gdybym teraz miał malować to wybrałbym Caparol lub Huma- jeszcze lepsze a ceny na poziomie Sto, zresztą farby to temat rzeka, można znaleźć wiele wątków na ten temat a generalnie jeślu będziesz unikał farb marketowych to już będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts