AdaśP 07.12.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Moje księżniczki i mój domek. Fundamenty wykonane w maju 2005.Pozdrawiamhttp://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=28038&q=album%20Adasia&k=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zraja 07.12.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Moje gratulacje - śliczne panny i fajny domek Gdzie takie ładne działki rozdają? Właśnie taką bym chciała mieć. Ps. Jaka jest różnica wieku między dziewczynkami? Na zdjęciach widać, że starsza ładnie się zajmuje młodszą. Ja mam póki co jedną córcię (2 latka). Pozdrawiam Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdaśP 07.12.2005 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 DziękujęTakie działki są w okolicach Tuszyna k/Łodzi.Starsza córcia ma 5,5 roku, a młodsza 9 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdaśP 09.12.2005 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Nikt nic nie napisze? Podoba się czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 09.12.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 no pewnie, ze sie podoba, napisz cos wiecej o domku, jaki to projekt itd a dziewczynki bardzo milusinskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 09.12.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 tak naprade to domku za wiele nie widać, ale te sosenki dookoła super , naprawde zazdroszcze ja taki lasek posadziłam sobie w tym roku za domem ale kiedy to urosnie? czekam na wiecej zdjęc domku i wnetrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdaśP 12.12.2005 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Projekt domku jest indywidualny, nawet bardzo indywidualny , ponieważ robiłem go sam (poza projektem instalacji elektrycznej). Na parterze jest salon, kuchnia, kotłownia, WC i komunikacja, a na górze trzy pokoje i łazienka. Przy budynku znajdzie się jeszcze weranda i ganek frontowy. kubolotek a ja dla odmiany musiałem trochę sosenek usunąć, żeby mieć miejsce na dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdaśP 12.12.2005 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Powierzchnia domu netto (bez werandy) wynosi 127m2, garażu - 23m2.Dodałem trochę zdjęć, we wnętrzu na razie jest instalacja elektryczna i inne kabelki oraz są zrobione tynki.A domek w tej chwili czeka na cieplejsze dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts