Janusz R. 07.12.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Czy ktoś kupował drzwi przesuwne do szafy wnękowej innej firmy niż te najbardziej znane: Senator, Sevrol? Czy w hipermarmarketach można dostać niemarkowe drzwi? jak z ich jakością i ceną?Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz waligóra 10.12.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Najlepiej, jeżeli poszukasz w najbliższej okolicy. Firm jest wiele, a teraz przy końcu ulgi remontowej - rosną jak grzyby.Ja w punkcie, gdzie przycinają płyty meblowe zamówiłem płytę o ściśle określonych wymiarach, oklejoną z czterech stron. W markecie budowlanym kupiłem wózki wraz z szyną jezdną do mocowania w górnej części drzwi (przy zastosowaniu wózków na dole - musi być zastosowany do drzwi profil metalowy dla uzyskania lepszej sztywności). W dolnej części jest tylko szyna do prowadzenia. Działa bez zarzutów już dwa lata.Jak masz choć odrobinę smykałki do majsterkowania - to sobie poradzisz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz R. 10.12.2005 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Dzięki Mariusz za poradę. Piszesz "profil metalowy". Chodzi Ci o okucia (ja je tak nazywam) wokół drzwi, które mogą być stalowe lub aluminiowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demol 12.12.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 w markecie można kupić kompletne wyposażenie przesuwanych drzwi i z tego co widziałem 4 różne rodzaje, na miejscu też płytę przyciąć oraz dokupić profile aluminiowe. Mają też stronę WWW z ofertą asortymentową ale chyba nie widziałem by można było zamówić wysyłkowo te elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz waligóra 14.12.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Janusz Potwierdzam Twoje domysły i jednocześnie przepraszam za spóźnioną odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts