metea 09.01.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Jestem Zelijko:)Ostatnio bawiłam sie w kasowanie wirusów i w koncu padł mi komputer, wczoraj naprawiali ale nie mam sterowników do karty graficznej więc słabo widzę co sie dzieje na monitorze;)Chciałam wkleić nowe zdjęcie domku w dzienniku ale nawet nie wiem czy mi sie uda...Zaraz chyba spróbuję...Pozdrawiam Cie Zelijko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.01.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 To czekamy na zdjecia domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pass 20.01.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Witam, Od tygodnia przegladam to forum....i bede tu zagladac.Zycze powodzenia , trzymam mocno kciuki ,a od poniedzialku mam nadzieje ze nad Twoja dzialeczka zaswieci sloneczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.01.2006 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Jestem Zelijko:) Ostatnio bawiłam sie w kasowanie wirusów i w koncu padł mi komputer, a ja sie zastanawialam gdzie Cie wcielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 21.01.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Witam, Od tygodnia przegladam to forum....i bede tu zagladac. Zycze powodzenia , trzymam mocno kciuki ,a od poniedzialku mam nadzieje ze nad Twoja dzialeczka zaswieci sloneczko. Pass dziękuję...słoneczko jest bardzo potrzebne tym bardziej ze nadszedł koszmarny mróz:( Aby do wiosny.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 21.01.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Jestem Zelijko:) Ostatnio bawiłam sie w kasowanie wirusów i w koncu padł mi komputer, a ja sie zastanawialam gdzie Cie wcielo Rrmi wcieło mnie i to na długo:( tak wspaniale pokasowałam wirusy że przy okazji skasowałam prawie całą zawartość danych komputera. Ale juz jest dobrze...wróciłam:) Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.01.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Może głupie pytanie, ale: Czemu macie nie zabite otwory okienne? Nawiewa wam śniegu do środka. Śnieg to dodatkowa woda w środku. Dodatkowa woda w środku to dodatkowe koszty i czas potrzebny na wyparcie wilgoci. A jak przyjda roztopy to ta woda wejdzie wam w stropy i posadzki, i domek dostanie trochę w tyłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 23.01.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Może głupie pytanie, ale: Czemu macie nie zabite otwory okienne? Nawiewa wam śniegu do środka. Śnieg to dodatkowa woda w środku. Dodatkowa woda w środku to dodatkowe koszty i czas potrzebny na wyparcie wilgoci. A jak przyjda roztopy to ta woda wejdzie wam w stropy i posadzki, i domek dostanie trochę w tyłek. Okna czekają na załozenie ale musimy poczekać na dach, dopiero wtedy wszystko zamkniemy, zrobimy rozprowadzenie kominka i dodatkowo wstawimy nagrzewnice zeby cała wilgoć wyłaziła z domu. Od kilku dni mamy folie na dachu więc nie było sensu zabijac otworów okiennych bo i tak śnieg sypał z góry. A teraz przez ten mróz nic nie mozemy zrobić...mamy przestój na budowie:( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msci 23.01.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Po obejrzeniu tego dziennika aż chce się budować. Mogę prosić na priv namiary na firmę wykonującą tę inwestycję? Fajnie byłoby patrzeć jak w tym tempie powstaje mój dom ale ja jeste jeszcze na etapie wyboru projektu. Pozdrawiam i życzę dużo ciepełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 23.01.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Po obejrzeniu tego dziennika aż chce się budować. Mogę prosić na priv namiary na firmę wykonującą tę inwestycję? Fajnie byłoby patrzeć jak w tym tempie powstaje mój dom ale ja jeste jeszcze na etapie wyboru projektu. Pozdrawiam i życzę dużo ciepełka. Za ciepłeko bardzo dziekuję, akurat teraz by sie przydało Co do firmy budowlanej wykonującej roboty murarskie to nie mam zbyt dobrego zdania o nich dlatego nie chce podawac na nich namiarów bo nie chce robic sobie wrogów na forum Moge polecic naprawde wspaniałego cieśle , hydraulika który robił kanalize i przyłącze do studni oraz pionyi dekarza chociaz jeszcze nie skończył dachu więc na razie nie bede go tak bardzo chwalic. Moge tez polecić ekipe do wykonczenia wnętrz która robiła mi remonty w firmie i na wiosne bedą wykańczac mi dom. Mogę polecić i dawac namiary tylko na tych fachowców których jestem pewna. Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia 23.01.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Super domek! Dopiero teraz przeczytałam Twój dziennik i zobaczyłam zdjęcia! Pisz jak tylko znowu ruszycie z budową. Powodzenia i trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.01.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Jeżeli chcecie to możecie dać ramy ze starych desek lub stepli, lub jakiegokolwiek drewna obite folią (tylko nieco grubszą żeby wiatr od razu nie poszarpał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 24.01.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Super domek! Dopiero teraz przeczytałam Twój dziennik i zobaczyłam zdjęcia! Pisz jak tylko znowu ruszycie z budową. Powodzenia i trzymam kciuki! Dziekuję Anisia:) Na razie nic sie nie dzieje, podobno od jutra mają być mniejsze mrozy więc mam nadzieje ze cos sie ruszy.... Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 24.01.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Kroyena myśleliśmy o tym ale chyba to już nie ma sensu bo mniej więcej za tydzień bedziemy zakładac okna więc nareszcie przestanie hulać wiatr po domku. Dziękuje jednak za rady i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msci 25.01.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Warto okienka założyć zwłaszcza, że straszą kolejnymi opadami śniegu. Ja i tak jestem zafascynowany, że sezon budowlany w Polsce trwa 12 miesięcy co widać na Twoim przykładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 26.01.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Warto okienka założyć zwłaszcza, że straszą kolejnymi opadami śniegu. Ja i tak jestem zafascynowany, że sezon budowlany w Polsce trwa 12 miesięcy co widać na Twoim przykładzie. No własnie, miały byc załozone okienka ale jednak plan jest inny... W poniedziałek zabijamy wszystkie otwory i wstawiamy nagrzewnice zeby cała wilgoć wylazła z domu, dopiero pozniej wstawimy okna. W poniedziałek równiez wraca na budowe nasz dekarz i bedzie kończył dach...hurra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2006 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Trzymam kciuki za dekarza I zycze lepszej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 26.01.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Trzymam kciuki za dekarza I zycze lepszej pogody Dzięki rrmi lepsza pogoda MUSI być bo chyba juz gorszej byc nie moze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annzap 01.02.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Witam.Przeniosłam się tutaj i na bieżąco będę śledziła Twoje poczynania na budowie. Jak narazie to idzie Ci całkiem nieźle. Mróz trochę odpuścił i mam nadzieję, że przed nadejściem następnej fali mrozów (prawdopodobnie już niedługo) uda Ci się zrobić coś więcej (a Ja liczę na następne zdjęcia). Dzięki że chociaż Ty chcesz się z nami podzielić wizulną stroną tego projektu, a nie tylko poradami. Pozdrawiam i życzę dużo słoneczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.02.2006 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Sama widzisz , ze jak jest juz tak bardzo zle , to potem moze byc tylko lepiej . Zycze lepszej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts