SONYA 18.03.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 My będziemy dopiero zaczynac budowę Agnieszki - wersja C (lekko zmodyfikowana). Już na tym etapie niestety widać, że kosztorys - głównie materiałowy- jest z uwagi na obecne ceny mocno niedoszacowany. Już na zakupie samego porothermu wyszło ok 50 % drożej. Mam tylko nadzieję, że o ile strasznie rosną ceny głównych materiałów budowlanych o tyle z wykończeniówką nie będzie az tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaiKrzyś 18.05.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witam my zaczęliśmy na w tym roku mamy stan 0 wiec nie ma co pokazywać narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imielno1 03.02.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Witam! Jesteśmy na etapie wyboru projektu, wpadł nam w oko projekt "Agnieszka"http://www.mgprojekt.com.pl/domki/agnieszka/sytuacja.php z biura projektów MG. W związku z tym mielibyśmy pytania do osób które wybudowały lub budują ten dom, chodzi o wymianę doświadczeń.Z góry b. dziękujemy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aron31 11.02.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Witam Wszystkich,Rowniez jestem zainteresoway projektem Agnieszka w wersji C.Bylbym wdzieczny za wszelkie zdjecia:) Moj email to: agabriel[malpa]o2[kropka]pl,gdzie [malpa]=@, [kropka]=.pozdrawiamArek, Wroclaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandysowiczka 10.03.2008 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam, Podoba mi sie projekt domu Agnieszka wersja B z pracowni MG projekt,,czy jest ktos kto równiez zamierza budowac ten dom lub juz wybudował.Bedę wdzieczna za uwagi i informacje na temat tego projektu. Pozdrawiam i licze na oddzew.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandysowiczka 10.03.2008 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam,Czemu taka cisza ?? Jestem zainteresowana projektem Agnieszka wersja B.Będe wdzięczna za wszystkie uwagi dotyczace tego projektu.Proszę osoby ,które buduja ten dom o oddzew...Jestem ciekawa jakie zmiany mozna w nim przeprowadzić.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniesia_1412 31.03.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Mam pytanie, czy ktoś buduje ten projekt?? Jestem na etapie elektryki, dach zrobiony. Mam problem z zaprojektowaniem łazienki przy sypialni, bo chciałam mieć i kabinę i wannę, a robi się dość ciasno.... A może ktoś buduje z okolic W-wy?? Czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekgrodzki 20.04.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Myśleliśmy o zmianach zamieszczonych na rysunku . Ma ktoś jeszcze jakies pomysły odnośnie tego projektu . Na dole zlikwidowaliśmy spiżarkę aby powiększyć kuchnie. Na górze myslimy o większej łazience . Ciekawo co na to architekt . Jak by ktoś miał zdjecia z realizacji tego projektu byłbym wdzięczny o wysyłkę na e-meila : [email protected]http://img.hotjpg.pl/2008-04/088493debdcdfbbd2b954e779d38d0e6.jpghttp://img.hotjpg.pl/2008-04/2cf6dd09a6b93f1762596020cf4912b6.jpg W orginale góra wygląda tak http://img.hotjpg.pl/2008-04/b2639cdbfc0fb692169bb898abebe50f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclip 11.05.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Witam, Podoba mi sie projekt domu Agnieszka wersja B z pracowni MG projekt,,czy jest ktos kto równiez zamierza budowac ten dom lub juz wybudował.Bedę wdzieczna za uwagi i informacje na temat tego projektu. Pozdrawiam i licze na oddzew.... Oczywiście my bedziemy budować ten projekt w tej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikaaa22 09.07.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Hej Czy ktoś buduje domek Agniekszka MG Projekt ?? proszę o kontakt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts