MonikaC 25.03.2010 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Znalazłam wykonawcę naszego szamba Mąż dzisiaj dzwonił i Pan twierdzi że jedyny przeciek jaki może wystąpić to tylko od góry przez wieko. Pewnie w lipcu będzie montaż jak wody gruntowe opadną. Cena za 10m3 -5300 brutto i nic nas nie interesuje. http://www.budmar-kucharski.pl/index.php?link=kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.03.2010 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 AAA i na tynki się zapisaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.03.2010 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 teraz patrzy czy wierzba rośnie ulala to troszkę poczekamy Dobrosiu a może tak przepisik na karpateczkę być wrzuciła Dobra. Zatem once again 2 żółtka 1 szklanka cukru 1 szklanka mąki 2 cukry waniliowe 1 litr mleka 2 opakowania krakersów 1 masło roślinne Dno formy ( ja używam prostokątnej szklanej 35x25 ) wykładamy krakersami. Do garnka : 2 żółtka i wszystkie cukry. Zmiksować.Dodać mąkę i mleko.Zmiksować. Dodać masło roślinne.Postawić garnek na mały ogień i podgrzewać wciąż mieszając , do zagotowania.Zgęstniałą masę szybko przelać do formy na krakersy.Równo rozprowadzić i na to wyłożyć drugą warstwę krakersów.Odstawić do wystygnięcia - jak wystygniete posypać cukrem pudrem. Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.04.2010 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! http://moteczek.blox.pl/resource/wielkanocdo_bloga.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.04.2010 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.04.2010 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 (edytowane) Trawka skoszona Edytowane 10 Maja 2014 przez MonikaC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.04.2010 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 (edytowane) Dzisiaj spędziłam pół dnia na Bartyckiej Szukałam drzwi zewnętrznych i bram garażowychCo do garażu to chyba stanie na Normstahl-u - wycena na dwie o wym 2500x2125 - 7800 brutto z montażem.Drzwi - jeszcze nie zdecydowałam się na wykonawcę bo jeszcze czekam na wycenę. Ale i tak średnio wychodzi ok 7000 tys. Znalazłam dwóch wykonawców gdzie gwarancja jest na 5 lat więc chyba wybiorę jednego z nich. Edytowane 29 Kwietnia 2010 przez MonikaC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.04.2010 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 mam wyceny 2 szt wym 2500x2125 kolor orzech przetłoczenia M, model trend Wiśniowski - 7400Normstahl - 7768 /z obsługą rygli w razie braku prądu/Hormann - 8050Krispol - 8161 http://forum.muratordom.pl/../images/smilies/jawdrop.gif Chyba zdecydujemy się na Normstahl-a Co do drzwi na 99% zrobi je Zbigmet za 7500 brutto z montażem http://forum.muratordom.pl/../images/smilies/smile-2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.05.2010 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Dzisiaj rozmawialiśmy z drugim tynkarzem. Cena 29złbrutto z materiałem i nic nas nie obchodzi. Pan przyjeżdża na budowę ogląda, mierzy, podpisujemy umowę na której jest termin rozpoczęcia prac jak i ich zakończenia, zostawiamy zaliczkę w wysokości 1000zł i czekamy na rozpoczęcie prac. Chyba w przyszłym tygodniu zamkniemy już temat tynków, które będą oczywiście cementowo-wapienne. Jeszcze muszę wybrać hydraulika i wylewkarza a potem drzwi na które nadal się nie zdecydowałam . Ciągle chodzą mi po głowie pcv - pomóżcie!!!!!! Mam już upatrzone płytki na cały parter i dolną łazienkę - padło na Affrona z Paradyża są piękne do tego do łazienki drewniany blacik - może merbau albo z płytek jeszcze się zobaczy i będzie pięknie!!!! Do tego kibelek i bidet Roca Hall i jakaś prosta umywaleczka z bateryjką podtynkową Jejciu już się doczekać nie mogę http://www.alko-1.pl/Affron2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.05.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Niniejszym ogłaszam casting na hydraulika Bardzo proszę op namiary na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAURA1978 26.05.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Witam. Trafny wybór z płytkami ja mam Paradyż Affron grafit w łazience i uważam, że był to strzał w 10!!! Wyglądają przepięknie i są łatwe w utrzymaniu czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.05.2010 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Witaj Lauro !!!! Jak już wykończę swoją łazienkę to na 100% wstawię fotki. A może Ty pochwalisz się swoją??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.06.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Wczoraj podpisaliśmy umowę na wykonanie tynków cementowo-wapiennych. Panowie zaczną prawdopodobnie w połowie lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.06.2010 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 (edytowane) trawka wczoraj skoszona Edytowane 10 Maja 2014 przez MonikaC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.06.2010 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Wczoraj drogą poczty polskiej została dostarczona nam umowa z gazowni. Matko ile tam baboli. Dzisiaj pojechałam, żeby poprawili kilka rzeczy np numer działki!!! A tam luzik, spokój. Dostaniemy aneks, a przecież pesel to nieważny jest, długoci przyłącza pomylone z sąsiadami też są nieistotne bo przecież będzie inwentaryzacja po wykonawcza i to jest najważniejsze. Ludzie ja normalnie mogłabym tam pracować W drodze powrotnej wstąpiłam do punktu z kominkami. Nareszcie uzyskałam kilka konkretnych odpowiedzi a nie zbywanie typu - nie bo nie - bez podania konkretnej przyczyny. No i droga się robi - oj robi. Rozmawiałam z wykonawcą - asfalt powinien być pod koniec sierpnia Teraz zwożą tony kruszywa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.06.2010 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) Kominka szukamy Mamy tak Lechma Exclusive http://www.girra.pl/wp-content/uploads/2009/10/lechma-200-exclusive-sp_d.jpg Lub Edilkamin: Idro 50 Aquatondo Piano 22 Unico Nemo http://www.owo.pl/files/wklady-kominkowe-wodne.jpg Lazar Westa Lazar Silesia I bądź tu człowieku mądry i coś wybierz :bash: Każdy chwali swoje mówi zresztą co innego jeden żeJak wkład z PW to musi być szamot drgitemu zaprzecza.....ehhh życie. Pod względem wizualnym to najbardziej podoba mi się Edilkamin Aquatondo Piano bo ma szybkę do góry otwieraną i szyber automatyczny Jutro jedziemy na Bartycką tam jest chyba kilka punktów więc zrobimy rozeznanie Edytowane 19 Czerwca 2010 przez MonikaC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.06.2010 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Następny kroczek do przodu - nadproża z oknach łukowych podkute Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.07.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 (edytowane) Wczoraj na budowę wkroczył hydraulik i przygotował sobie kilka rzeczy przed tynkami Skrzyneczki pod schodami . Skrzyneczka w w garderobie w naszej sypialni Nastąpiła też zmiana w dolnej łazience - wc i bidet będą na ścianie z oknem Za tydzień tynki Edytowane 8 Lipca 2010 przez MonikaC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.07.2010 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 (edytowane) Zapomniałam napisać że droga i rowy nam się robią Edytowane 10 Maja 2014 przez MonikaC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.07.2010 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 (edytowane) http://foto1.m.onet.pl/_m/5cf2d5a44b9776cb87f47c535bcd04f9,10,19,0.jpg A to wizualka od Magdy 34 - już mi się podoba Edytowane 9 Lipca 2010 przez MonikaC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts