Chef Paul 08.12.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 ... jak wyżej ... co o tym sądzicie? ... zalety i wady, ... za czy przeciw ? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 08.12.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 jak dla mnie subcio.... Zawsze mi sie podobali faceci z brodą zwłaszcza bruneci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.12.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 ... jak wyżej ... co o tym sądzicie? ... zalety i wady, ... za czy przeciw ? pozdrawiam serdecznie Ja wolę bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.12.2005 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 ... @ Dropsiak, ... a gdy nie jest brunetem tylko łysawo-siwy i broda jak "w siwe pasemka" to już "zdyskfalifikowany" pozdrawiam niezmiernie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 08.12.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 No wiesz kazdy przypadek trzeba rozpatrywać indywidualnie pozdrawiam ps. No chyba że to MIKOŁAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.12.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 uwielbiam brodaczy......można ich wyczochrać......wytarmosić ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.12.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 uwielbiam brodaczy......można ich wyczochrać......wytarmosić ..... ACZKOLWIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.12.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Kobieta z brodą. To dopiero jest temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.12.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Jestem na nie.Niestety wyobraźnia pracuje na temat zawartości tej brody w sensie bakteriologicznym. Szczególnie po posiłku. Przepraszam za dosadność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.12.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Jestem na nie.Niestety wyobraźnia pracuje na temat zawartości tej brody w sensie bakteriologicznym. Szczególnie po posiłku. Przepraszam za dosadność. to taka specyficzna spiżarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 08.12.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Ee, jakie wy prozaiczne... Mnie się podoba.......tym bardziej, ze mój osobisty niebrodaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.12.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Ee, jakie wy prozaiczne... Mnie się podoba.......tym bardziej, ze mój osobisty niebrodaty a jak taki ma dłuższe wąsy i zrobi sie glodny, to a nuż znajdzie co na nich ze sniadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.12.2005 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 ... "trzy grosze" w sprawie higieny, ... ... do brodaczy (lub myślących o "zapuszczeniu"): ... ... "wiecie jak się myje brodę? ... tak samo jak ..... tylko się nie kuca" pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.12.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 ... "wiecie jak się myje brodę? ... tak samo jak ..... tylko się nie kuca" Nie rozumiem. Jak co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 08.12.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 broda i wszelkie niezwykle męskie trzydniowe zarosty strasznie kłują i drapią, szczególnie hmmm w okolicach miejsc intymnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 08.12.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 uwielbiam brodaczy......można ich wyczochrać......wytarmosić ..... ACZKOLWIEK Ty jeżeli masz jakieś wąty to sobie ACZKOLWIEK na lodówkę przyklej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.12.2005 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 ... @ opal Nie rozumiem. Jak co? ... to co kobietki "piorą" w bidecie ... @ Honorata ... raczej miałem na myśli "stare brody" a nie trzydniowe zarosty ("stare brody" mogą działać wręcz odwrotnie ) pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 08.12.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Ee, jakie wy prozaiczne... Mnie się podoba.......tym bardziej, ze mój osobisty niebrodaty a jak taki ma dłuższe wąsy i zrobi sie glodny, to a nuż znajdzie co na nich ze sniadania ble.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.12.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 .. ... to co kobietki "piorą" w bidecie A faceci nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.12.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 uwielbiam brodaczy......można ich wyczochrać......wytarmosić ..... ACZKOLWIEK Ty jeżeli masz jakieś wąty to sobie ACZKOLWIEK na lodówkę przyklej hehe....Dziadek Ty chyba tez masz brode mi najdłuzesz sie udało ze 3 tyg. nie golić -wszystko mnie swedziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts