Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

facet z brodą - co o tym sądzicie ?

Chef Paul

Recommended Posts

Zielonooka, tam stało napisane: Kochani (nie tylko Brodacze),...

Ponieważ nie masz brody, i dobrze :D , co na zdjęciach ze zjazdu uwieczniłem, :D więc do Ciebie odnosi się słowo KOCHANI. :D . Oczywiście w liczbie pojedyńczej :wink:

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 210
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Chefie na rodzinnej, skłóconej polityką ziemi :D

... no dopiero od wczoraj, (ale na Święta zdążyłem :lol: ) ... zaraz czuję się jak w "cyrku" (choć bilety na te przedstawienia są darmowe :evil: ), ...

... narazie póki co, dla pokrzepienia duszy (nie tylko dla brodaczy :) )

http://www.chefpaul.net/links/barL.gif

pozdrawiam niezmiernie serdecznie

Zalezy na czyjej twarzy. U mojego teścia broda szalenie mi się podoba. U mojego męża - szalenie mi się nie podoba. to chyba kwestia wieku i tego, komu taka broda "przystoi". Broda dodaje powagi mężczyźnie i dobrze wygląda na panach .. powiedzmy.. dojrzałych. Młodym mężczyznom niepotrzebnie dodaje lat. O kwestiach higienicznych nie wspominam, natomiast mam w głowie obraz mojego ojca który oblizywał dolną wargą wąsy umoczone w mleku, zupie czy innym płynie... :roll:

Andrzejko, w imieniu brodatych dziękuję, a Tobie życzę wszystkiego najlepszego. :D

No to ci trochę ta broda za oceanem podrosła Chefie :lol: ale ogólnie się skurczyłeś :D

I nos jakby sie wyciągnął :o nie kłam tak często 8) 8) 8)

Ale ogólnie wygladasz ok 8) 8) 8) 8)

Jak tam po świetach brodzacze, brzuszki większe czy takie same???? 8) 8)

... oli ... skurczyłem się bo ... ogólnie to "skurczybyk" jestem (z pod znaku Byka, ma się rozumieć) :lol:

... andrzejko ... czy ten na "obrazku" to bardziej "kurdupel" vel "skurczybyk" (jak ja ... zawsze mam problem dosięgnąć do pisuaru Pana Posła Giertycha, bardziej mi ten "prezydencki" pasuje) ... czy może "pinokio" (przecież on miał nos szpiczasty, nie "zsiniony" od gorzały, no i chudy był ... "całkie" moje przeciwieństwo) ... a kłamać to mi Mamusia nie pozwala (nawet rzadko) a ja się Mamusi słucham :lol:

pozdrawiam niezmiernie serdecznie :D

ps - po świętach brzuszek o jedną dziurkę w pasku mniejszy :o :) :o