tomek1950 15.03.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Zielonooka, tam stało napisane: Kochani (nie tylko Brodacze),... Ponieważ nie masz brody, i dobrze , co na zdjęciach ze zjazdu uwieczniłem, więc do Ciebie odnosi się słowo KOCHANI. . Oczywiście w liczbie pojedyńczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.04.2006 00:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Witaj Chefie na rodzinnej, skłóconej polityką ziemi ... no dopiero od wczoraj, (ale na Święta zdążyłem ) ... zaraz czuję się jak w "cyrku" (choć bilety na te przedstawienia są darmowe ), ... ... narazie póki co, dla pokrzepienia duszy (nie tylko dla brodaczy ) http://www.chefpaul.net/links/barL.gif pozdrawiam niezmiernie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 12.04.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 No odjazdowy ten lokal. Ciekawe co tam robiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 12.04.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Zalezy na czyjej twarzy. U mojego teścia broda szalenie mi się podoba. U mojego męża - szalenie mi się nie podoba. to chyba kwestia wieku i tego, komu taka broda "przystoi". Broda dodaje powagi mężczyźnie i dobrze wygląda na panach .. powiedzmy.. dojrzałych. Młodym mężczyznom niepotrzebnie dodaje lat. O kwestiach higienicznych nie wspominam, natomiast mam w głowie obraz mojego ojca który oblizywał dolną wargą wąsy umoczone w mleku, zupie czy innym płynie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 12.04.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Broda może być ładna , na pewno zalezy to od meżczyzny. choć mój jest niebrodaty , z brodš czy bez - i tak bym go uwielbiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 12.04.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 z brodš czy bez - i tak bym go uwielbiała To ci kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.04.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Tylko zazdrościć tak oddanej kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.04.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 NOOO ZAWSZE NALEZY DOCENIAC ZE NIE ZAKRADLA SIE NOCA Z GOLARKA I NIE " ŁOGOLIŁA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.04.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 O! a czemu caps lockiem mi sie napisalo to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 13.04.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 A tak z innej beczki - może komuś podobają się kobiety z brodą? Kiedyś jedną widziałem, można było zwymiotować. A z drugiej strony jest taki amerykański łyżwiarz szybki, który nosi bródkę. Na znak podziwu jego matka nosi identyczną i jest z tego dumna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.04.2006 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 ... nasz oczywiście na myśli "bródkę" na twarzy pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 13.04.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 ... nasz oczywiście na myśli "bródkę" na twarzy pzdr Tym razem tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 14.04.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Ja widziałem ostatnio w sklepie kobietę z brodą i myślę że inne było moje podejscie jako brodacza do niej niż zwykłych ludzi. Jakoś ją rozumiałem A to zdjęcie kobiety z najdłuższa brodą. http://members.lycos.co.uk/loko0/files/zdjecia/1c6.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.04.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 A brodaczom na swięta życzymy pyszności, tylko dobrych gości, http://www.gify.com.pl/albums/gotowanie/kuchnia__27_.gif http://img138.imageshack.us/img138/1427/bunny112xb.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.04.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Andrzejko, w imieniu brodatych dziękuję, a Tobie życzę wszystkiego najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 15.04.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Również dziękuję za życzenia i z mojej strony zyczę dużoooooooooooo dobrego i długiej brody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.04.2006 00:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 ... dziękuję serdecznie za WSZYSTKIE życzenia http://www.chefpaul.net/bar/bar04.jpg ... toaścik piwkiem zimnym składając z serdecznymi pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 19.04.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 No to ci trochę ta broda za oceanem podrosła Chefie ale ogólnie się skurczyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.04.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 No to ci trochę ta broda za oceanem podrosła Chefie ale ogólnie się skurczyłeś I nos jakby sie wyciągnął nie kłam tak często Ale ogólnie wygladasz ok Jak tam po świetach brodzacze, brzuszki większe czy takie same???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.04.2006 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 No to ci trochę ta broda za oceanem podrosła Chefie ale ogólnie się skurczyłeś I nos jakby sie wyciągnął nie kłam tak często Ale ogólnie wygladasz ok Jak tam po świetach brodzacze, brzuszki większe czy takie same???? ... oli ... skurczyłem się bo ... ogólnie to "skurczybyk" jestem (z pod znaku Byka, ma się rozumieć) ... andrzejko ... czy ten na "obrazku" to bardziej "kurdupel" vel "skurczybyk" (jak ja ... zawsze mam problem dosięgnąć do pisuaru Pana Posła Giertycha, bardziej mi ten "prezydencki" pasuje) ... czy może "pinokio" (przecież on miał nos szpiczasty, nie "zsiniony" od gorzały, no i chudy był ... "całkie" moje przeciwieństwo) ... a kłamać to mi Mamusia nie pozwala (nawet rzadko) a ja się Mamusi słucham pozdrawiam niezmiernie serdecznie ps - po świętach brzuszek o jedną dziurkę w pasku mniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts