Chef Paul 09.12.2005 02:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 ... @ Ewunia... ... hmmm, ... spoglądam w zwierciadełko na swą "facjatę" i ... ... pozwolę się z Tobą nie zgodzić, ponieważ: bo taka niehigieniczna jest ... nieprawda ... właśnie "wyprana" i wyczesana małym grzebyczkiem (używam go tylko do brody, bo do "łepetyny" używam szczotki do czyszczenia marynarki i smak ustom zabiera ... nieprawda ... wąsy przycięte, usta widoczne (zęby wymyte i odkażone dereniówką - polecam ) i plącze sie między zębami przy całowaniu ... nieprawda ... pod warunkiem całowania w usta (po szyi faceta , mnie to łaskocze ) ... tak więc podane przez Ciebie powody w moim przypadku się nie sprawdzają, ... może więc jeszcze coś innego ? pozdrawiam niezmiernie serdecznie ps - dwudniowy zarost koszmar ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.12.2005 02:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Wiedzialam , ze Ty z tych co nie gadaja , jesli nie wiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.12.2005 02:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 ... czasami mi się po prostu udaje , ... ... ma na to zapewne duży wpływ "dereniówka" o której wyżej wspomiałem , ... ... zaraz sobie walnę jeszcze jeden na dziąsła (zapobiega również "szkorbutowi") ... to będę jeszcze mądrzejszy (ale do lustra już dzisiaj nie podejdę - oczka będę miał bardziej "kaprawe" i widok będzie bardziej "rozmyty" ) pozdrawiam niezmiernie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 09.12.2005 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Chef Paul może w twoim przypadku sie sprawdza ja tam wolę gołe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.12.2005 02:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 ... masz Ewunia oczywiście na myśli gołe ... brody ... bez ozdóbek żadnych ... i może jeszcze w typie "Kirk" pozdrawiam niezmiernie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 09.12.2005 02:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 no brody tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.12.2005 02:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 ... a "glaca" "klata" i plecy ... o nóżkach nawet boję się wspomnieć pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 09.12.2005 02:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 klata i plece tez gołe glaca, jak Bóg da, bez wiekszego znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.12.2005 03:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 ... o Boże nie dam się z całej reszty wydepilować (na glacy Bozia wydepilowała) pozdrawiam serdecznie http://chefpaul.w.interia.pl/emotka/affraid1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.12.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 o jaki fajowy temat facet z brodą - ale jaka? w sensie 1 dniowy zarost?czy broda po cycki? 1dniowy - tak, nawet wskazane do cyckow - stanowcze nie! ( swoje zdanie chcialam wyrazic oczywiscie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 09.12.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 To ja moze przeprosze za rozczarowania Trzydnioweczka mojej polowki nie drapie tylko milutko smyra a nawet pobudza Lysienie wylacznie naturalne - wiecej miejsca do calowania, reszta cudnie wlochata lacznie z pleckami-mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.12.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Mi zona zabroniła zapuszczać brodę i zarost. Osobiście nie cierpię się golić. Ale z brodą też sobie siebie nie wyobrażam. Ale jak mam urlop to się mogę przez tydzień nie golić. Co do facetów z brodą - to bardzo lubię Św. Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 09.12.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 fuj W kwestii fuj. Mój małżon posiadacz li tylko wasów pod moją nieobecność miał "koszmarne zdarzenie". Pije kawe w pracy a tu na ladzie jakiś poskud zapadkudził blat kawą. Już gniew go ogarnia. I patrzy a tu mu z wąsów kapie bo małżonka wakacjowawszy i nie dopadła z ostrym narzędziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.12.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Ewuniu - stad tez moja ma teraz maksimum 5mm jaka oszczednosc - mozna golic sie tylko raz w tygodniu hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 09.12.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Na marcowym spotkaniu Forum Muratora to chyba miałeś dłuższą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 09.12.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 jareko 5 mm to lubię zarostu na brodzie ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 09.12.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 o jaki fajowy temat facet z brodą - ale jaka? w sensie 1 dniowy zarost?czy broda po cycki? 1dniowy - tak, nawet wskazane do cyckow - stanowcze nie! ( swoje zdanie chcialam wyrazic oczywiscie) Agnieszko ale taka broda może być przy cyckach, co z tego, że krótsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 09.12.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Moja broda jeszcze niedawno miała około 5mm. Zrobiłem eksperyment, zgoliłem. Żona i córka natychmiast kazały mi ją znów zapuścić, co już powoli staje się faktem. No i to co mówił jareko - golenie zdecydowanie rzadsze. I jeszcze jedna uwaga - jeden zarost trzydniowy drugiemu nierówny. Jeden mój kolega styrasznie się wściekał, jak kobiety podziwiały jego trzydniowy zarost, który on hodował dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.12.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Brodę, mytą i czesaną mam od 1973 r. Raz zgoliłem dla żartu i więcej tego nie zrobię. Oszczędzam 5 minut dziennie, czyli ponad dobę rocznie. Mogę w tym czasie spać Na ostatnie spotkanie Muratora specjalnie zapuściłem dłuższą z powodu stroju. Zwykle ma 1,5 do 3 cm (po rozprostowaniu włosa). Chłop bez brody to jak baba bez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.12.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Ja tam nie miałam osobiście doczynienia z długą brodą Mój mężulek najdłuższą to miał dwutygodniową i nie bardzo mi się to podobało, wolę dwu, trzydniową Ale długobrodzi kojarzą mi się jakoś tak romantycznie Pozdrówka dla brodaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts