Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

facet z brodą - co o tym sądzicie ?

Chef Paul

Recommended Posts

... @ Ewunia...

... hmmm, ... spoglądam w zwierciadełko na swą "facjatę" i ...

... pozwolę się z Tobą nie zgodzić, ponieważ:

bo taka niehigieniczna jest
... nieprawda ... właśnie "wyprana" i wyczesana małym grzebyczkiem (używam go tylko do brody, bo do "łepetyny" używam szczotki do czyszczenia marynarki :)

i smak ustom zabiera
... nieprawda ... wąsy przycięte, usta widoczne (zęby wymyte i odkażone dereniówką - polecam :) )

i plącze sie między zębami przy całowaniu
... nieprawda ... pod warunkiem całowania w usta (po szyi faceta :) , mnie to łaskocze :) )

... tak więc podane przez Ciebie powody w moim przypadku się nie sprawdzają, ... może więc jeszcze coś innego ? :wink:

pozdrawiam niezmiernie serdecznie

ps - dwudniowy zarost :roll: koszmar ...

• Odpowiedzi 210
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

... czasami mi się po prostu udaje :oops: :) :oops: , ...

... ma na to zapewne duży wpływ "dereniówka" o której wyżej wspomiałem :lol: , ...

... zaraz sobie walnę jeszcze jeden na dziąsła (zapobiega również "szkorbutowi") ... to będę jeszcze mądrzejszy :) (ale do lustra już dzisiaj nie podejdę :) - oczka będę miał bardziej "kaprawe" i widok będzie bardziej "rozmyty" :( )

pozdrawiam niezmiernie serdecznie

fuj :roll:

W kwestii fuj. Mój małżon posiadacz li tylko wasów pod moją nieobecność miał "koszmarne zdarzenie". Pije kawe w pracy a tu na ladzie jakiś poskud zapadkudził blat kawą. Już gniew go ogarnia. I patrzy a tu mu z wąsów kapie bo małżonka wakacjowawszy i nie dopadła z ostrym narzędziem :wink:

Gość 1950
o jaki fajowy temat :lol:

facet z brodą - ale jaka? w sensie 1 dniowy zarost?czy broda po cycki?

1dniowy - tak, nawet wskazane :p

do cyckow - stanowcze nie!

( swoje zdanie chcialam wyrazic oczywiscie) :D

Agnieszko ale taka broda może być przy cyckach, co z tego, że krótsza :lol: :wink:

Moja broda jeszcze niedawno miała około 5mm. Zrobiłem eksperyment, zgoliłem. Żona i córka natychmiast kazały mi ją znów zapuścić, co już powoli staje się faktem. No i to co mówił jareko - golenie zdecydowanie rzadsze.

I jeszcze jedna uwaga - jeden zarost trzydniowy drugiemu nierówny. Jeden mój kolega styrasznie się wściekał, jak kobiety podziwiały jego trzydniowy zarost, który on hodował dwa tygodnie ;)

Brodę, mytą i czesaną mam od 1973 r. Raz zgoliłem dla żartu i więcej tego nie zrobię. Oszczędzam 5 minut dziennie, czyli ponad dobę rocznie. :D Mogę w tym czasie spać :wink:

Na ostatnie spotkanie Muratora specjalnie zapuściłem dłuższą z powodu stroju. Zwykle ma 1,5 do 3 cm (po rozprostowaniu włosa).

Chłop bez brody to jak baba bez... :oops: