Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

facet z brodą - co o tym sądzicie ?

Chef Paul

Recommended Posts

Andrzejko, dziękuję w imieniu brodaczy :D

Poproś męża by trochę zapuścił trochę dłuższą, tak z miesiąc. i wytrzymaj pewne drapiące niedogodności na początku. Ewentualnie można trochę korygować kształt.

Pozdrawiam Ciebie i Twojego Męża

• Odpowiedzi 210
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale długobrodzi kojarzą mi się jakoś tak romantycznie :wink:

a mnie z dziadkiem :o http://img202.imageshack.us/img202/283/smiech29gt.gif

hehehe dobre

Ewunia ja podzielam twoje zdanie

A teraz jak przeczytalam posty niektorych panow to jeszcze kojarza mi sie z leniami ( niestety) no bo zamiast sie golic wola spac :lol:

A co jest sexi to rzecz wzgledna od gustu zalezna.

[/b]

Ale długobrodzi kojarzą mi się jakoś tak romantycznie :wink:

a mnie z dziadkiem :o http://img202.imageshack.us/img202/283/smiech29gt.gif

hehehe dobre

Ewunia ja podzielam twoje zdanie

A teraz jak przeczytalam posty niektorych panow to jeszcze kojarza mi sie z leniami ( niestety) no bo zamiast sie golic wola spac :lol:

A co jest sexi to rzecz wzgledna od gustu zalezna.

[/b]

Ja myślę, ze niczego nie można uogólniać :-?

U jednych broda jest seksi i ok 8) a inni z nią wyglądają jak hmmm :roll: :-? no nie bardzo :-?

Moim zdaniem nie wszystko dla wszystkich :-?

No bo co to by było gdyby wszyscy faceci byli brodaczami :-?

Nie byłoby tematu :-? :wink:

Więc wniosek taki, że brodacz brodaczowi nie równy i broda brodzie nie równa :wink: 8)

Ciekawe co na to brodacze :roll: :roll:

[/b]

:o :o :o :o You what!?

Golenie: ca. 10 min (czasem mniej).

Codzienne trymowanie dobrze utrzymanej brody: bywa i do 30 min, sadząc po moim malzonku. Jubilerska robota.

:)

Ale warto poczekac na zwolnienie łazienki :wink:

moj małzonek zapuścił bródkę zaraz po ślubie ....po kilku latach kiedy urodziła sie Kasia -mąż brodę zgolił i przyjechał po nas do szpitala ......nie poznałam Go ....byłam w szoku :o myślałam ,że to ktoś obcy .....czym prędzej ją zapuszczał od nowa......a teraz kiedy po tylu latach została przypruszona srebrem ....jest .....taka sexy..... :oops:

Broda? :roll:

Nigdy w życiu! Nie podoba mi się i na szczęście mojej dziewczynie również.

PS. Gdy byłem w ogólniaku, to jeden z moich rówiesników miał brode taką jak pop (do piersi). Postarzało go to chyba o 20 lat i wygladał wyjatkowo aseksualnie (opinia koleżanek :wink: ). Swoja droga, to nie wiem jak mu się udało coś takiego wyhodować w tym wieku.

tak bym chciała mieć jakieś zdanie w tym temacie, ale przyznać muszę, że nie dane mi było dłoni przyłożyć do męskiej nieogolonej brody. Trafiałam lub wybierałam? tych, co się nie lenią i śpiewaja przy goleniu.

No i nie wiem, czy to przyjemne jest, czy nie.

Braki w doświadczeniu :(

Oj, oj,kochane panie co im się bródki nie podobają. Ciekaw jestem czy Wy swoje ,,bródki" też codzień golicie... Bo jak nie, to dajcie swoim chłopom spokój. Natura sadzi włoski tam gdzie trzeba i nie poprawiajcie jej....

o sie dowcipas znalazl :lol: :wink: Natura tez sadzi u niektorych kobiet na nogach i co? maja nie poprawiac? :D

Jareko - czy takie nieogolone damskie nogi maja tez dodatkowe zalety w "trakcie" ? :lol: :wink: