tomek1950 09.12.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Andrzejko, dziękuję w imieniu brodaczy Poproś męża by trochę zapuścił trochę dłuższą, tak z miesiąc. i wytrzymaj pewne drapiące niedogodności na początku. Ewentualnie można trochę korygować kształt. Pozdrawiam Ciebie i Twojego Męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.12.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 jednym slowem broda jest sexi pomijam jej dodatkowe zalety w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.12.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Trafiłeś Jareko w 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.12.2005 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 ... czy "broda z kotkiem" jest również sexi ? http://chefpaul.w.interia.pl/images/bzk.jpg (no może to raczej "bródka") pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.12.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Chef P Twoj kotek jest cudowny Czy to nie Selimek czasem? jareko co rozumiec przez w trakcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.12.2005 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 ... kotka pochodzenia sąsiedzkiego o imieniu "Zocha" ... ale ma brata kocurka ... któż wie co pod "futerkiem brata" się przyczaiło pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 10.12.2005 03:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Ale długobrodzi kojarzą mi się jakoś tak romantycznie a mnie z dziadkiem http://img202.imageshack.us/img202/283/smiech29gt.gif Pozdrówka dla brodaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 10.12.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Ale długobrodzi kojarzą mi się jakoś tak romantycznie a mnie z dziadkiem http://img202.imageshack.us/img202/283/smiech29gt.gif hehehe dobre Ewunia ja podzielam twoje zdanie A teraz jak przeczytalam posty niektorych panow to jeszcze kojarza mi sie z leniami ( niestety) no bo zamiast sie golic wola spac A co jest sexi to rzecz wzgledna od gustu zalezna. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.12.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Ale długobrodzi kojarzą mi się jakoś tak romantycznie a mnie z dziadkiem http://img202.imageshack.us/img202/283/smiech29gt.gif hehehe dobre Ewunia ja podzielam twoje zdanie A teraz jak przeczytalam posty niektorych panow to jeszcze kojarza mi sie z leniami ( niestety) no bo zamiast sie golic wola spac A co jest sexi to rzecz wzgledna od gustu zalezna. [/b] Ja myślę, ze niczego nie można uogólniać U jednych broda jest seksi i ok a inni z nią wyglądają jak hmmm no nie bardzo Moim zdaniem nie wszystko dla wszystkich No bo co to by było gdyby wszyscy faceci byli brodaczami Nie byłoby tematu Więc wniosek taki, że brodacz brodaczowi nie równy i broda brodzie nie równa Ciekawe co na to brodacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juras XR4Ti 10.12.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Oj, oj,kochane panie co im się bródki nie podobają. Ciekaw jestem czy Wy swoje ,,bródki" też codzień golicie... Bo jak nie, to dajcie swoim chłopom spokój. Natura sadzi włoski tam gdzie trzeba i nie poprawiajcie jej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 10.12.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 A teraz jak przeczytalam posty niektorych panow to jeszcze kojarza mi sie z leniami ( niestety) no bo zamiast sie golic wola spac [/b] You what!? Golenie: ca. 10 min (czasem mniej). Codzienne trymowanie dobrze utrzymanej brody: bywa i do 30 min, sadząc po moim malzonku. Jubilerska robota. Ale warto poczekac na zwolnienie łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.12.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 moj małzonek zapuścił bródkę zaraz po ślubie ....po kilku latach kiedy urodziła sie Kasia -mąż brodę zgolił i przyjechał po nas do szpitala ......nie poznałam Go ....byłam w szoku myślałam ,że to ktoś obcy .....czym prędzej ją zapuszczał od nowa......a teraz kiedy po tylu latach została przypruszona srebrem ....jest .....taka sexy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaśka 10.12.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Broda dodaje lat Ja wolę facetów bez brody Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 10.12.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 ...jareko co rozumiec przez w trakcie? Dobrze wiesz co mam na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.12.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 ...jareko co rozumiec przez w trakcie? Dobrze wiesz co mam na mysli ja tylko teoretycznie obstukana jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 10.12.2005 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Broda? Nigdy w życiu! Nie podoba mi się i na szczęście mojej dziewczynie również. PS. Gdy byłem w ogólniaku, to jeden z moich rówiesników miał brode taką jak pop (do piersi). Postarzało go to chyba o 20 lat i wygladał wyjatkowo aseksualnie (opinia koleżanek ). Swoja droga, to nie wiem jak mu się udało coś takiego wyhodować w tym wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.12.2005 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 tak bym chciała mieć jakieś zdanie w tym temacie, ale przyznać muszę, że nie dane mi było dłoni przyłożyć do męskiej nieogolonej brody. Trafiałam lub wybierałam? tych, co się nie lenią i śpiewaja przy goleniu. No i nie wiem, czy to przyjemne jest, czy nie. Braki w doświadczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.12.2005 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 ... tak mi się jakoś nieodparcie nasuwa porównanie: trawnik, dzika łąka czy plaża ... może to zależy w jakiej części "ogrodu" pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 11.12.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Oj, oj,kochane panie co im się bródki nie podobają. Ciekaw jestem czy Wy swoje ,,bródki" też codzień golicie... Bo jak nie, to dajcie swoim chłopom spokój. Natura sadzi włoski tam gdzie trzeba i nie poprawiajcie jej.... o sie dowcipas znalazl Natura tez sadzi u niektorych kobiet na nogach i co? maja nie poprawiac? Jareko - czy takie nieogolone damskie nogi maja tez dodatkowe zalety w "trakcie" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.12.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 W " trakcie" można się złapać jak końskiej grzywy Jeszcze odnośnie wąsów bynajmniej : do pasji doprowadzają mnie dźwięki obsysania wąsów po spożyciu np.kawy. ps. Tomek 1950 bez brody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts