Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

facet z brodą - co o tym sądzicie ?

Chef Paul

Recommended Posts

Tomek 1950 bez brody :o :o :o :o

To już chyba tylko na historycznych zdjęciach :D Ostatnie zrobione w 1978 roku :D

• Odpowiedzi 210
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Broda - hmmm

dopuszczam 2-3 dniowy zarost u faceta - jesli nie wyglada niechlujnie i pasuje mu do typu urody

dlugich brod kreconych - stanowcze nie, mam wizje resztek jedzenia w tej brodzie - czyli efekt higeniczno - estetyczny

ale np taki Sean Connery (w Twierdzy) krociutko podcieta broda nie przy samych ustach hmmm;)

Twoja Paulu troche podobna i ciekawa kolorystycznie pasuje do kociaka (tego na reku ;))

ps. kot rewelacja mam kota na ich punkcie:]

Oj, zielonooka, na żartach się nie znasz? :wink: Jak przyjedziesz do Redakcji na zjazd forumowiczów to będziesz mogła przekonać się naocznie, że niepodgalana, naturalna broda może być porządnie utrzymana. :D

... @ zielonooka

... jak dotychczas (córka, żona, mama + grono przyjaciół i znajmych) nie znalazło w mojej "bródce" ( ryżawo-popielato-siwej) menu poprzedzającego uprzednią konsumpcję (a uwielbiam "papu") - co do kociaczka to czysty przypadek ...

zielonooka czuję się zaszczycony (bez kitu) :)

pozdrawiam niezmiernie serdecznie

ps - specjalnie dla zielonookiej która lubi kotki mamusia "zochy" z potomstwem :)

http://chefpaul.w.interia.pl/images/m_0102.jpg

Paul - kićki rewelacja:):):)

co do tego menu , nie twierdze ze tak jest , po prostu mam czasem nieuporzadkowane mysli (cokolwiek to znaczy;)) ale to jak pisalam raczej geste brody typu Pan Kobylinski

fakt ze brodaczy malo w moim otoczeniu

a tak naprawde to jak facet jest meski i seksowny to moze byc zarosniety jak Yeti :lol: :wink:

Zielonooka moja broda w porywach, (siwo, rudo, ciemna,) ma około 3 cm długości. W najbliższy weekend ją skrócę o jakieś 2 cm. Muszę być piękny na święta :oops: :D

I co? Fajnie było? :D

Całkiem nowe doświadczenie?