Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

facet z brodą - co o tym sądzicie ?

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 210
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Byłem raz Mikołajem. Właśnie dlatego, że miałem brodę :D Musieli mi ją trochę podbielić bo była zbyt ciemna. Teraz chyba już nie wymaga takich zabiegów. Sama z siebie się rozjaśniła :wink:

I tak trzymaj Jacku. Brodacze są w mniejszości :wink:

Słusznie prawisz. I jeszcze nam muszą oddać furę i samolot :wink:

... prawda :) ... ale czy takie "akcesoria" pomagają czy przeszkadzają :wink: , ... dla mnie dużo robi pierwsze wrażenie, ... (czasami na kogoś spojrzę i już go lubię, ... albo nie)

pozdrawiam serdecznie

mysle , ze to nie jest kwestia brody .

Jak widze Twoje zdjecie , to mam przed oczami milego faceta

i broda nie ma tu nic do rzeczy . :)

To chyba tak jest z tym wrazeniem , ze sie spojrzy i albo , albo :D

Tomku myslisz o marszu czy o paradzie ?O pozwolenie trzeba wystapic :D

Będziemy maszerować na paradzie :D

Pomaszerujemy np. do baru przed 13

...

mysle , ze to nie jest kwestia brody .

Jak widze Twoje zdjecie , to mam przed oczami milego faceta

i broda nie ma tu nic do rzeczy .

To chyba tak jest z tym wrazeniem , ze sie spojrzy i albo , albo

... no tak, ... kiedy załatwiam telefonicznie jakieś sprawy powiedzmy "urzędowe" (a w jakimś miejscu już byłem "fizycznie") to Paniom przez telefon po podaniu nazwiska, ... i odpowiedzi z drugiej strony ??? ... , powiadam (w celu rozpoznania z kim mają przyjemność, lub nieprzyjemność) to ten mały, gruby, łysy z brodą (wzrost nienachalny 171, waga 91,) i odrazu kobietki wiedzą z kim zacz :) :o :lol: http://chefpaul.w.interia.pl/emotka/flower6a0.gif

pozdrawiam niezmiernie serdecznie

... @ tomek1950 ... ... @ kroyena

... zapisuję się również na marszo-paradę :) (może być w jodełkę :) ) ... w Poznaniu jednak "President" na wszystkie "paradowe wnioski" ma już chyba wydrukowane odpowiedzi :( (chyba, że dostanie ryczkom w kalafe i zmini :) )

... kroyena skąd wytrzasnąłeś taki odjazdowy "christmys'owy" wierszyk ? :) ? (sam napisałeś ?)

pozdrawiam serdecznie

... prawda :) ... ale czy takie "akcesoria" pomagają czy przeszkadzają :wink: ,

Osiemnastka Ci powie, że pomagają. Przed trzydziestka.., odpowie Ci.., ze jak broda zadbana.., to pomaga... Po trzydziestce.., odpowie Ci ..., że więcej wrażenia sprawia jak potrafi ugotować i dziecko przypilnować... Po czterdziestce..., odpowie.., z brodą czy bez, dobrze, że w ogóle jest... Po pięćdziesiątce..., odpowie.., komu facet do życia jest potrzebny...

A starszych bab, nie ma. Albo się nie przyznają.., albo na Forum nie zaglądają... :wink: