rrmi 19.12.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Nie moge powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.12.2005 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.12.2005 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 ... trochę "łaskotało w różnych miejscach" pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.12.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 W czasie świąt brodacze mają fajnie bo mogą być Mikołajami bez doklejania brody I nie grozi jej urwanie przez dzieciaki http://www.gify.neostrada.pl/gify/postacie/mikolaje/13.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.12.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Byłem raz Mikołajem. Właśnie dlatego, że miałem brodę Musieli mi ją trochę podbielić bo była zbyt ciemna. Teraz chyba już nie wymaga takich zabiegów. Sama z siebie się rozjaśniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 To nie broda czyni faceta. Facet z brodą - tak jak ten bez brody... Dopiero jak poznasz to polubisz.., albo i nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.12.2005 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 ... prawda ... ale czy takie "akcesoria" pomagają czy przeszkadzają , ... dla mnie dużo robi pierwsze wrażenie, ... (czasami na kogoś spojrzę i już go lubię, ... albo nie) pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekj 20.12.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 witam Dawno temu, kiedy nie nosiłem brody musiałem się często dwa razy dziennie golić. Rok po ślubie zaprzetałem i tak jest do dzisiaj. Moje trzy dziewczyny są zadowolone. Kiedyś chciałem zgolić ale mocno protestowały. Tak więc jestem dalej brodaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.12.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 I tak trzymaj Jacku. Brodacze są w mniejszości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekj 20.12.2005 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 witam I tak trzymaj Jacku. Brodacze są w mniejszości Wobec powyższego proponuje po świętach marsz brodaczy, a co. nam też jakieś prawa się należą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.12.2005 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Słusznie prawisz. I jeszcze nam muszą oddać furę i samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.12.2005 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 ... prawda ... ale czy takie "akcesoria" pomagają czy przeszkadzają , ... dla mnie dużo robi pierwsze wrażenie, ... (czasami na kogoś spojrzę i już go lubię, ... albo nie) pozdrawiam serdecznie mysle , ze to nie jest kwestia brody . Jak widze Twoje zdjecie , to mam przed oczami milego faceta i broda nie ma tu nic do rzeczy . To chyba tak jest z tym wrazeniem , ze sie spojrzy i albo , albo Tomku myslisz o marszu czy o paradzie ?O pozwolenie trzeba wystapic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.12.2005 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Będziemy maszerować na paradzie Pomaszerujemy np. do baru przed 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.12.2005 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 a ten zakaz sprzedazy do 13 jest jeszcze ? tak mi sie jakos skojarzylo , ze parada to .. a marsz to... gapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.12.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 W okresie przedświątecznym maszeruje sięw jodełkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 21.12.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 ja mam długą brodę i żyję i pielegnuję tylko czasem piwem zalewam a pfuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.12.2005 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 ... mysle , ze to nie jest kwestia brody . Jak widze Twoje zdjecie , to mam przed oczami milego faceta i broda nie ma tu nic do rzeczy . To chyba tak jest z tym wrazeniem , ze sie spojrzy i albo , albo ... no tak, ... kiedy załatwiam telefonicznie jakieś sprawy powiedzmy "urzędowe" (a w jakimś miejscu już byłem "fizycznie") to Paniom przez telefon po podaniu nazwiska, ... i odpowiedzi z drugiej strony ??? ... , powiadam (w celu rozpoznania z kim mają przyjemność, lub nieprzyjemność) to ten mały, gruby, łysy z brodą (wzrost nienachalny 171, waga 91,) i odrazu kobietki wiedzą z kim zacz http://chefpaul.w.interia.pl/emotka/flower6a0.gif pozdrawiam niezmiernie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 21.12.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 U mnie facet z broda odpada. Kojarzy się mi źle - z brakiem higieny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.12.2005 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 ... @ tomek1950 ... ... @ kroyena ... zapisuję się również na marszo-paradę (może być w jodełkę ) ... w Poznaniu jednak "President" na wszystkie "paradowe wnioski" ma już chyba wydrukowane odpowiedzi (chyba, że dostanie ryczkom w kalafe i zmini ) ... kroyena skąd wytrzasnąłeś taki odjazdowy "christmys'owy" wierszyk ? ? (sam napisałeś ?) pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 ... prawda ... ale czy takie "akcesoria" pomagają czy przeszkadzają , Osiemnastka Ci powie, że pomagają. Przed trzydziestka.., odpowie Ci.., ze jak broda zadbana.., to pomaga... Po trzydziestce.., odpowie Ci ..., że więcej wrażenia sprawia jak potrafi ugotować i dziecko przypilnować... Po czterdziestce..., odpowie.., z brodą czy bez, dobrze, że w ogóle jest... Po pięćdziesiątce..., odpowie.., komu facet do życia jest potrzebny... A starszych bab, nie ma. Albo się nie przyznają.., albo na Forum nie zaglądają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts