tomek1950 21.12.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Chef Paul, podobnie jak i Ty umawiając się z kimś nieznajomym telefonicznie mówię: dość wysoki (180), z brodą w okularach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.12.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Ciku, widać znałaś brodaczy niechlujów. Brodate chłopaki z Forum Muratora są inni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truffe 22.12.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 broda, oj nie, przykro mi za to dwudniowy zarost , drapiący policzki - lubię , baaardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 23.12.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 a ja mam długa brodę i się cieszę.... myszy mają gdzie mieszkać ale każdy ma prawo mieć swoje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juras XR4Ti 24.12.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 A ja sładam Wam wszystkim serdeczne Świąteczne życzenia. A w szczególności BRODACZOM i ich WIELBICIELKOM. W E S O Ł Y C H Ś W I Ą T ! ! ! ! ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 26.12.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 A ja zdecydowanie lubie zarost taki 2 dniowy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.12.2005 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 ... @ Doroto ... każdy coś tam lubi ... z gustami się nie dyskutuje ... ... czy ktoś z "brodatych" ... "robił za gwaiazdora" w tym sezonie ? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 30.12.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 ... @ Doroto ... każdy coś tam lubi ... z gustami się nie dyskutuje ... ... czy ktoś z "brodatych" ... "robił za gwaiazdora" w tym sezonie ? pozdrawiam serdecznie ....ja tylko "sondze" - jak w temacie....a oczywiscie ze kady ma swoj gust ...tyle ze tutaj sie wlansie czesto o gustach dyskutuje - zauwaz... ...Ja nie brodata a za gwiazdora robilam w sezonie a jak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.12.2005 00:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 ... broda i strój rozumiem , ... a gruby głos ? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.12.2005 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Kiedyś w pracy "robiłem" za św. Mikołaja. Poszło gładko, ale brodę miałem dolepioną. Głos mam dość niski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 31.12.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 ... broda i strój rozumiem , ... a gruby głos ? pozdrawiam serdecznie Broda doklejona, stroj zakupiony - fajowy jeszcze sie przyda, glos....hmmm....powiem tak - cwicze brzucho-mowstwo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.01.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Hej brodacze w Nowym roku Wszystkiego dobrego i takich wielkich bród http://www.wosp.org.pl/img_aktualnosci/2603_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.01.2006 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 ... no to "bródsko" to takie sobie niczego (jeżeli chodzi o długość) , ... ale jakiś takie "dzikie" no i "peruka" niechlujnie wygląda ... chyba, że to uciekinierzy przed "Katriną" i trochę wiało pozdrawiam serdecznie i dziękuję za życzenia ... ps ... choć mojej "bródce" kudy tam do tej z obrazka ... @ dorota ... jak tam ćwiczenia brzuchomówstwa "uuhhuu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.01.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 OOOOO i to jest broda o jakiej mowilam, ze stanowcze nie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 12.01.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Witam, dopiero teraz dojrzałem ten temacik. Pan z broda powyżej jest bardzo sympatycznym człowiekiem. Zdjecie pochodzi ze zlotu brodaczy na Przystanku Woodstock 2005. Ja oczywiście jestem zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa brodą, i moja pani też. Fotka : http://www.dzidkaserdeczna.k9.pl/mvc-197m.jpg Ten po prawej to ja Gdyby ktoś chciał więcejzdjęć ztego zlotu proszę o kontakt. Pozdrawiam brodaczy i miłośników. Zapraszam do Klubu Budujacych Brodaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.01.2006 03:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 .... nie twierdzę, że nie sympatyczny, tylko, że "rozczochrany" , ... a i to trochę chyba z "zazdrości" bo mnie już wiatr trochę włosków powyrywał , ... ... oli_oli widać więcej niż Twoje oko pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 13.01.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 oli_oli widać więcej niż Twoje oko Jeżeli jestes zainteresowany więcej zdjęć jest w "Dawajcie gęby". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.01.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Witam, dopiero teraz dojrzałem ten temacik. Pan z broda powyżej jest bardzo sympatycznym człowiekiem. Zdjecie pochodzi ze zlotu brodaczy na Przystanku Woodstock 2005. Ja oczywiście jestem zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa brodą, i moja pani też. Fotka : http://www.dzidkaserdeczna.k9.pl/mvc-197m.jpg Ten po prawej to ja Gdyby ktoś chciał więcejzdjęć ztego zlotu proszę o kontakt. Pozdrawiam brodaczy i miłośników. Zapraszam do Klubu Budujacych Brodaczy no i wyszło, że twoja pani jest po lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.01.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 A moja Pani nie ma brody. Łatwo nas odróżnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 15.01.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Domyślałem się ze tak wyjdzie, ale lenistwo wygralo i nie chciałomisię zmieniać zdania. Oświadczam że mojej pani nie ma na tym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts