selimm 15.01.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 To gdzie jest Twoja Pani ..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 15.01.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 To gdzie jest Twoja Pani ..? Chciało by sie wiedzieć co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 17.01.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 w sumie może być! troszkę przstrzyc,poczesać,Gdzieś pod tymi lokami kryje się pewnie super facet!Pewnie impreza też byłasuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.01.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Impreza to będzie 4 marca Brodacze też będą. Bedziesz mogła sprawdzić osobiście jacy brodacze są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.01.2006 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 ... rozumiem Komturze, że masz na myśli Zjazd Forumowiczów, ... "colera jaśnista", ... nie będzie mnie w tym czasie w Polsce ... chetnie bym Wszystkim coś upichcił na zagrychę, ... może mini-zjazd brodaczy w maju 2006 ... będę wtedy "zwarty i gotowy" pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.01.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.01.2006 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 ... będę w ostatni "weekend" maja "pichcił" z Maciejem Kuroniem na kórnickim zamku (w Kórniku pod Poznaniem), ... kto się pisze http://www.chefpaul.5gigs.com/Emotka/emotka_0021.gif pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.01.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Na 100% dziś zadeklarować się nie jestem w stanie, ale postaram się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.01.2006 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 ... może też jakieś wielbicielki brodaczy przybędą , ... przeciwniczki oczywiście również (pod warunkiem, że nam nie będą "brodzisk" wyrywać) pozdrawiam niezmiernie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.01.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 O tak, wielbicielki bród, a brodaczy zwłaszcza mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 17.01.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Ja też się piszę jako że brodę posiadam i od dobrego jadła nie stronię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.01.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 oli_oli, a wielbicielek bród nie lubisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 18.01.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 niestety jestem młodą forumowiczką więc na spotkanie się nie łapię!Lubię facetów tych z brodą i"z brodą" mam nadzieję na relację i foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.01.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ... może też jakieś wielbicielki brodaczy przybędą , ... przeciwniczki oczywiście również (pod warunkiem, że nam nie będą "brodzisk" wyrywać) pozdrawiam niezmiernie serdecznie Chętnie bym przybyła , ale nie wiem czy dam radę . Liczę natomiast na solidny " reportaż " na forum , z cudownymi przepisami i zdjęciami , zwłaszcza przemiłych brodaczy Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.01.2006 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ... oczywiście, że będzie "reportaż" , ... jak i oficjalne zaproszenie to jeszcze narazie trochę "tajemnica" , (choć termin i miejsce już na 100% "zaklepane" - w ramach dorocznych Dni Kórnika) ... obecnie trwają szczegółowe uzgodnienia z Władzami Miasta ... impreza odbędzie się TUTAJ pozdrawiam niezmiernie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.01.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 niestety jestem młodą forumowiczką więc na spotkanie się nie łapię! Lubię facetów tych z brodą i"z brodą" mam nadzieję na relację i foty Każdy się może załapać na imprezę w Redakcji 4 marca. Broda nie jest wymagana. Trzeba się tylko zarejestrować na głównej stronie forum. Impreza majowa w Kórniku też nie jest zarezerwowana dla brodaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 18.01.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 oli_oli, a wielbicielek bród nie lubisz? A lubię i to bardzo, bardziej niż brodaczy Szkoda że ta redakcja tak daleko , dobrze że Kórnik bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.02.2006 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 ... ostatnie informacje z "frontu" dotyczącego kórnickiego Spotkania ... .... tak więc w dniu wczorajszym rozmawiałem z Burmistrzem Kórnika, .... termin dorocznych obchodów Dni Kórnika został przesunięty o tydzień wcześniej na dni 20 i 21 maja br, ... ... w drugiej połowie lutego zebranie organizatorów, .... będę oczywiście informował na bieżąco, ... ... czekam jeszcze również, na potwierdzenie zmiany terminu, przez Mistrza Macieja (mam nadzieję, że znajdzie czas) pozdrawiam niezmiernie serdecznie ps - ... "przesunięć" więcej nie przewiduje się ... a obecne wyniknęło z powodu przyjazdu do Polski, ... Bardzo Ważnej Osoby ... (Dni Kórnika odbywają się od wielu lat w ostatni "weekend" maja, ... tym razem postanowiono inaczej) http://www.chefpaul.5gigs.com/Emotka/huh8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.02.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 A już miałem nadzieję, że to będzie w moje urodziny Może je przesunąć o tydzień wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 02.02.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 "przesunięć" więcej nie przewiduje się ... a obecne wyniknęło z powodu przyjazdu do Polski, ... Bardzo Ważnej Osoby .. To ci dopiero ma chody ta Bardzo Ważna Osoba - dla mnie nikt swięta nigdy nie przenosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts