Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

facet z brodą - co o tym sądzicie ?

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 210
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Impreza to będzie 4 marca :D Brodacze też będą. Bedziesz mogła sprawdzić osobiście jacy brodacze są super :D

... rozumiem Komturze, że masz na myśli Zjazd Forumowiczów, ... "colera jaśnista", ... nie będzie mnie w tym czasie w Polsce :( :( :( ... chetnie bym Wszystkim coś upichcił na zagrychę, ... może mini-zjazd brodaczy w maju 2006 ... będę wtedy "zwarty i gotowy" :p :lol: :) :p :wink: :p

pozdrawiam serdecznie

Na 100% dziś zadeklarować się nie jestem w stanie, ale postaram się.

O tak, wielbicielki bród, a brodaczy zwłaszcza mile widziane :D :oops: :wink:

... może też jakieś wielbicielki brodaczy przybędą :D :o :D , ... przeciwniczki oczywiście również :lol: (pod warunkiem, że nam nie będą "brodzisk" wyrywać) :( :roll: :evil: :D

pozdrawiam niezmiernie serdecznie

Chętnie bym przybyła , ale nie wiem czy dam radę . Liczę natomiast na solidny " reportaż " na forum , z cudownymi przepisami i zdjęciami , zwłaszcza przemiłych brodaczy :D

Pozdrowionka :)

... oczywiście, że będzie "reportaż" :) , ... jak i oficjalne zaproszenie to jeszcze narazie trochę "tajemnica" 8) , (choć termin i miejsce już na 100% "zaklepane" - w ramach dorocznych Dni Kórnika) ... obecnie trwają szczegółowe uzgodnienia z Władzami Miasta :)

... impreza odbędzie się TUTAJ 8)

niestety jestem młodą forumowiczką więc na spotkanie się nie łapię!

Lubię facetów tych z brodą i"z brodą" mam nadzieję na relację i foty

Każdy się może załapać na imprezę w Redakcji 4 marca. Broda nie jest wymagana. Trzeba się tylko zarejestrować na głównej stronie forum.

Impreza majowa w Kórniku też nie jest zarezerwowana dla brodaczy.

• 2 weeks później...

... ostatnie informacje z "frontu" dotyczącego kórnickiego Spotkania ...

.... tak więc w dniu wczorajszym rozmawiałem z Burmistrzem Kórnika, .... termin dorocznych obchodów Dni Kórnika został przesunięty o tydzień wcześniej na dni 20 i 21 maja br, ...

... w drugiej połowie lutego zebranie organizatorów, .... będę oczywiście informował na bieżąco, ...

... czekam jeszcze również, na potwierdzenie zmiany terminu, przez Mistrza Macieja (mam nadzieję, że znajdzie czas)

ps - ... "przesunięć" więcej nie przewiduje się ... a obecne wyniknęło z powodu przyjazdu do Polski, ... Bardzo Ważnej Osoby ... (Dni Kórnika odbywają się od wielu lat w ostatni "weekend" maja, ... tym razem postanowiono inaczej) http://www.chefpaul.5gigs.com/Emotka/huh8.gif

A już miałem nadzieję, że to będzie w moje urodziny :(

Może je przesunąć o tydzień wcześniej?