Teska 21.02.2003 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Ja musze pochwalic urzedników..pozwolonko na budowe 14 dni..bezproblemowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 21.02.2003 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 No, nie załamujcie mnie, już myślałem, że to tylko ja jestem taki bystrzacha, a tu masz, "kobieta mnia bije". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.02.2003 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 SMOK:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maria_n 21.02.2003 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Znając podejście do petentów w naszym Urzędzie zostawiłem ten problem mojemu architektowi. Za 300zł mam świety spokój i dużo szybsze działanie. Licząc konieczność brania urlopu (pracuję do 15 i urząd również) wydaje mi się, że i tak wyjdę na plus.Pozdrowienia Marian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 22.02.2003 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 I MASZ RACJĘ, !!! za 300 zł przeżywać takie katusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 22.02.2003 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 może się okazać że inni forumowicze załatwili to w dwie godziny , a Ty w cztery i co wówczas ? Dlatego warto nie zawracać sobie głowyPozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viator01 27.02.2003 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Ja mam jak najlepsze wrażenia z okresu zdobywania pozwolenia. Pani prowadząca wszystkie sprawy w "moim" UMiG jest bardzo życzliwa i rzeczowa. Wszystkie terminy zostały skrócone dzięki życzliwości urzędników (np. zawiadomienia do sąsiadów zostały mi wręczone i sam je mogłem rozwieźć a nie liczyć na pocztę - w ten sposób zyskałęm co najmniej tydzień w związku z widniejącą datą dostarczenia). Poza tym zawsze mogłem liczyć na poradę i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rekmedia 15.03.2003 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2003 CZy jeśli kupiłam budowę to muszę nanieść zmianę nazwisk inwestorów na pozwolenie czy też stare pozwolenie z aktem notarialnym wystarczyela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts