Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sprzedam gres polerowany CASALGRANDE PADANA bardzo tanio!!

Recommended Posts

Witam,

mam około 63m2 granitogresu włoskiej firmy CASALGRANDE PADANA - czyli światowego renomowanego producenta płytek.. płytki były kupione na wyłożenie powierzchni wokół basenu krytego za około 240PLN / m2.

Są oryginalnie zapakowane i złożone w piwnicy. Mi na pewno już się nie przydadzą, a zdecydowany jestem oddać je komuś za 35PLN/m2..

Wszystkie płytki są w idealnym stanie, nie potłuczone, nie porysowane, bo nawet nigdy nie odpakowane!

Niestety nie mogę sobie przypomnieć nazwy serii, jest to granitogres o wysokim połysku w kolorze beżowym wpadającym lekko w róż (ciekawy wzór), jutro postaram się umieścić tutaj fotkę jednej płytki..

Cena 35PLN/m2 to cena przy małych indywidualnych zakupach (po parę metrów kwadratowych), natomiast jeżeli ktoś zdecydowałby się zakupić wszystko, cena na pewno zejdzie dużo poniżej 30PLN/m2.

Odbiór własny spod Wrocławia..

Polecam gorąco, to naprawdę płytki z najwyższej światowej półki w cenie najtańszych płytek w sklepach.. Towar ten na pewno nie pochodzi z kradzieży i został legalnie zakupiony z hurtowni w Polsce.

Osobom zainteresowanym podam mój nr telefonu na priv.

Pozdrawiam

witaj,

oglądałem też wcześniej ze strony ale niestety żaden z wzorów nie wygląda identycznie jak moje płytki.. W nazwie było na pewno "rosa", także być może jest to Granitogres seria Marte, kolor Rosa Brasile, albo Rosa Norvegia..

jutro ne pewno dodam zdjęcie,

pozdrawiam