Mwanamke 09.12.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Poszukuję, dość rozpaczliwie dwóch paneli ogrodzeniowych o wymiarach min. 1,2 x ~ 2 m. Ale wymiary mogą odbiegać od tych podanych. Panele moga być brzydkie ( do oczyszczenia i pomalowania). Muszę z tego zrobić coś w rodzaju kojca w mieszkaniu dla psa, który podczas naszej nieobecności wymysla coraz ciekawsze zabawy: ostatnio wyjął drzwi z zawiasów i pootwierał okna Największe dostępne klatki na rynku są dla niego za małe Może ktoś ma do odstąpienia za rozsądne pieniądze jakies resztki starego ogrodzenia? Albo wie kto ma? Bardzo proszę o jakiś sygnał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 09.12.2005 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Mwanamke, nie wiem czy gratulować czy współczuć tak pomysłowego psa Mój wspiął się na wyżyny intelektualne i otwiera sobie chlebak, oczywiście wyżera schowane tam pieczywo A trzeba tak sprytnie noskiem podważyć... Popytam znajomych w kwestii paneli, może coś wymyślą - ja niestety nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 10.12.2005 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Gratulować jak najbardziej! A za jakieś info będę wdzięczna bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 12.12.2005 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 podrzucam do góry....nikt nie ma jednego panela?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts