jpawl 14.01.2003 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Jak powinien być zamontowany ? Czy w ogóle powinien być ?Okno będzie we wnęce, w której (poniżej okna) będzie teżgrzejnik. Dach ma nachylenie 35 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jesion 14.01.2003 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 a robi sie parapety pod oknami polaciowymi? po co? przeciez bedzie tylko zaslanial swiatlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leooon 14.01.2003 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 I jeszcze dobra rada nie ustawiaj biurka lub lóżka pod takim oknem. Tworzy się pod nim słup zimnego powietrza. Ja mam tak ustawione biurko i cirpię całą zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wladek 14.01.2003 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 To przestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 14.01.2003 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 leooon, a ten słup zimna skąd się bierze? Nieszczelności czy sam uchylasz okno?Chcę mieć pod takimi łóżko w sypialni. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.01.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2003 Nie wiecie jak uszczelnić taki paramet?Moj parapet opiera sie na konstrukcji z welny mineralnej. Podobno trzeba to jakos zaizolowac. Ostatnio byl przeglad (developer)po I-wszym roku uzytkowania. Sasiad ma podobny problem. Jest jakos zimno. pozdrawiam Ania [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts