andrzejka 10.12.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Może i my wpiszemy jakie mamy oczekiwania w stosunku mężczyzn Jacy powinni być by byli idealni jako mężowie , ojcowie, partnerzy Co wy na to Czy ma to być pantoflarz , czy też może wręcz przeciwnie rogata dusza CZy ma być dla dzieci autorytetem czy też kumplem A dla nas ma być romantycznym kochankiem, ostoją finansową, czy też partnerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 10.12.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 taki idealny, to nudny jest nie ma na co ponarzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 taki idealny, to nudny jest A widziałaś Ty takiego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.12.2005 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 taki idealny, to nudny jest nie ma na co ponarzekać Jak to nie na to, że nudny A widziałaś Ty takiego ??? Ja prawie prawie widziałam Gdyby nie to prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Ja prawie prawie widziałam Gdyby nie to prawie Ale prawie widziałaś, czy prawie idealny, bo to zasadnicza różnica jest. Mogłaś mieć ze wzrokiem chwilowe kłopoty, na przykład... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.12.2005 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Ja prawie prawie widziałam Gdyby nie to prawie Ale prawie widziałaś, czy prawie idealny, bo to zasadnicza różnica jest. Mogłaś mieć ze wzrokiem chwilowe kłopoty, na przykład... Ze wzrokiem to ja mam kłopoty nie tylko chwilowe i to pewnie dlatego wydawało mi się ze widziałam prawie idealnego faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 10.12.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 taki idealny, to nudny jest A widziałaś Ty takiego ??? niestety tak we własnym domu drugi podobny rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 taki idealny, to nudny jest A widziałaś Ty takiego ??? niestety tak we własnym domu drugi podobny rośnie Rozumiem, że i w jednym i w drugim przypadku to wynik Twojej ciężkiej pracy. Niestety??? Toć to grzech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 10.12.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Niestety??? Toć to grzech! poniekąd tak, ale ... po częsci, to ich takich Pan Bóg stworzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.12.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Ja mam taki ideał z małymi rogami Bardzo jestem z niego zadowolona i cieszę się że wybrałam ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 11.12.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Ja mam taki ideał z małymi rogami sama mu przyprawiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.12.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Ja mam taki ideał z małymi rogami sama mu przyprawiałaś? O takich nawet nie pomyślałam chodziło mi o pewne cechy do których musiałam przywyknąć i teraz już tylko z nich sie śmiejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 O takich nawet nie pomyślałam Aga daj spokoj kazdemu chyba sie Antos czy inny Cage czasem sni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.12.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 O takich nawet nie pomyślałam Aga daj spokoj kazdemu chyba sie Antos czy inny Cage czasem sni O to chodzi że mi się nie śni, zawsze wpracy się nabijamy że ja jakaś chyba dziwna jestem Jak się siedzi w pracy po 12 godzin to różne głupoty przychodzą do głowy, szczególnie w babskim towarzystwie i koleżance piszącej prace magisterską o zdradzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 O to chodzi że mi się nie śni, zawsze wpracy się nabijamy że ja jakaś chyba dziwna jestem niedobrze Moze wiecej kolorowych czasopism ogladaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.12.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Myslisz że czas na leczenie Mówiłam że dziwna jestem Mąż nie narzeka to może niech tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 11.12.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 chodziło mi o pewne cechy do których musiałam przywyknąć i teraz już tylko z nich sie śmiejemy takie to każdy ma byle zbyt uciązliwe dla otoczenia nie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.12.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Na szczęscie już przywykłam I dlatego mam w domu prawie ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 14.12.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Jacy powinni być by byli idealni jako mężowie , ojcowie, partnerzy noooo, mnie najbardziej odpowiada idealnie nieidealny typ wczoraj usłyszałam od mojej bardzo starszej kolezanki ( a ona to od swojej babci ) taką maksymę Kobiety wychodzą za mąż, żeby zabwić mężczyznę, a rodzą dzieci, żeby zbawić siebie. cool, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.12.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Jedyna różnica między chłopcami a mężczyznami to ceny ich zabawek ....ale mi sie ta sentencja podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts