lafcadio 15.12.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 taki idealny, to nudny jest A widziałaś Ty takiego ??? ja widuję codzień rano jak myję zęby ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 taki idealny, to nudny jest A widziałaś Ty takiego ??? ja widuję codzień rano jak myję zęby ... Hmmm... to taki z Ciebie nudny model? To może nam powiesz, z czego się taki model składa, tak dla jasności, bo z punktem widzenia na tę sprawę może być różnie, z punktu siedzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 15.12.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 idealny mąż składa się z ... idealnych części oczywiście a Ty matka jesteś taką zaangażowaną forumowiczką a nie dostrzegłaś żem nudny ... wstyd ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 idealny mąż składa się z ... idealnych części oczywiście Jeśli wymiennych, to ujdzie. a Ty matka jesteś taką zaangażowaną forumowiczką a nie dostrzegłaś żem nudny ... wstyd ! Wiesz... tak specjalnie to ja się Tobie nie przyglądałam... a powinnam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.12.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 taki idealny, to nudny jest A widziałaś Ty takiego ??? ja widuję codzień rano jak myję zęby ... Prawdziwy mezczyzna to sie goli codziennie .....jak ma co , oczywiscie Lufek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 15.12.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Wiesz... tak specjalnie to ja się Tobie nie przyglądałam... a powinnam? nie daj Bóg !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 15.12.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Prawdziwy mezczyzna to sie goli codziennie .....jak ma co , oczywiscie Lufek tak jak piszesz Selimmka ! tak jak piszesz ! http://wislakrakow.pl/forum/customavatars/avatar13155_3.gif a zazdrość to okropna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Wiesz... tak specjalnie to ja się Tobie nie przyglądałam... a powinnam? nie daj Bóg !!! Ok, skoro nalegasz, to spróbuję poświęcić odrobinę swojej cennej uwagi Twojej skromnej osobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Prawdziwy mezczyzna to sie goli codziennie .....jak ma co , oczywiscie Lufek tak jak piszesz Selimmka ! tak jak piszesz ! http://wislakrakow.pl/forum/customavatars/avatar13155_3.gif z zazdrość to okropna rzecz no i te niemyte zęby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 15.12.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Ok, skoro nalegasz, to spróbuję poświęcić odrobinę swojej cennej uwagi Twojej skromnej osobie. A weź Ty sobie zapal nowego skręta co ? Nie masz nic lepszego do roboty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Ok, skoro nalegasz, to spróbuję poświęcić odrobinę swojej cennej uwagi Twojej skromnej osobie. A weź Ty sobie zapal nowego skręta co ? Nie masz nic lepszego do roboty ... No cóż... uważam, że mogę sobie zafundować małą porcję rozrywki, jest ponoć zbawienna dla zdrowia i urody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 15.12.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 a propos matek, dużych chłopców i ideałów to własnie przeczytałam na Onecie komentarz : jakby moją matką była Pamela Anderson to bym sie kazał karmic piersią do pełnoletności very śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.12.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Dlaczego tak trudno trafić jednocześnie na dobrego i porządnegomężczyznę?Czy wszyscy mężczyźni to świnie? Skończmy ze stereotypowym myśleniem i poznajmy prawdę o mężczyznach... 1: Porządni mężczyźni są brzydcy. 2: Przystojni mężczyźni nie są porządni. 3. Przystojni i porządni mężczyźni są homoseksualistami. 4. Przystojni, porządni i heteroseksualni mężczyźni są żonaci. 5. Mężczyźni, którzy nie są przystojni, lecz są porządni, nie majązwykle pieniędzy. 6. Mężczyźni, którzy nie są tak bardzo przystojni, ale są porządni imają pieniądze myślą, że kobiety pożądają ich tylko dla ich pieniędzy. 7. Przystojni mężczyźni bez pieniędzy oglądają się tylko za naszymipieniędzmi. 8. Przystojni mężczyźni, którzy nie są tak porządni, ale jednak heteroseksualni, nie uważają nas za wystarczająco piękne, by się nami zainteresować. 9. Mężczyźni, którzy myślą, że jesteśmy piękne, którzy są przy tymheteroseksualni, porządni i mają pieniądze, są tchórzami. 10. Mężczyźni, którzy są przystojni, porządni, mają pieniądze, są heteroseksualni i wolni, są nieśmiali i nigdy nie robią pierwszego kroku. 11. Mężczyźni, którzy nie robią pierwszego kroku, automatycznie tracązainteresowanie nami w momencie, gdy przejmujemy inicjatywę. I zasada numer .......... 12. Nie traktujcie powyższego zbyt serio, lecz jako przyczynek do dyskusji na temat mężczyzn. Bo może prawda jest zupełnie inna, albo też leży pośrodku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.12.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Z prawdziwymi mezczyznami jest jak z parkingami w centrum - są zawsze zajęte ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.12.2005 02:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 ja widuję codzień rano jak myję zęby ... no .. mowiles i pokazywales , to kiedy klamales wtedy czy teraz http://www.schr.org/prisonsjails/press%20releases/Limestone%20Photos2/DSC_9408.jpg Majka madre rzeczy wytworzylas , tylko jak to ugryzc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.12.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 e, to nie ja. Mailem do mnie przyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts