Gryfpc 10.12.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Witam Szanownych Forumowiczów!!! Zamierzam zacząć budowę na wiosnę 2006r. Szukam jednak jakiegoś konkretnego Kierownika Budowy (niezbyt drogiego oczywiście ). Buduję w Krzeszowicach, więc najlepszy byŁby chyba z tych stron, bo im częściej zjawiaŁby się na budowie, to chyba tym lepiej ?! Proszę pomóżcie, spieszy mi się naprawdę, bo pozwolenie na budowę traci ważność 3 stycznia (niedawno kupiŁem dziaŁkę z gotowym projektem i wszystkimi wymaganymi pozwoleniami i papiórkami ). Liczę na Was kochani!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 11.12.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Lublin-troszkę daleko.Może zapytasz w wątku z Twojego regionu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 12.12.2005 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Już mam kierownika!!! Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts