mlynek27 14.01.2003 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Mam w planie zakup działki z zamiarem wybudowania domu lecz nie wiem czym się różni siedliskowa od budowlanej (różnice w cenie są duże) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woreczek 14.01.2003 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Z tego co wiem, to żeby wybudować się na działce siedliskowej trzeba kupić odpowiednio dużo gruntu i prowadzić gospodarstwo rolne. pozdrawiam tu masz linka http://www.abcdom.pl/art/art.asp?artykul_id=25 [ Ta wiadomość była edytowana przez: woreczek dnia 2003-01-14 21:32 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek200 25.01.2003 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2003 Mlynek działka siedliskowa jest działką rolną. I zeby taką była musi mieć powierzchnię powyżej 1 ha. Po przeliczeniu może się okazać, że lepiej kupić działkę budowlaną.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts