Maciek-MZM 13.12.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Ja mam grzejniki Cosmonova. Nie kupilem purmo bo ogladajac dwa grzejniki obu firm cosmo byl bialy a purmo lekko kremowy. Cenowo taniej wyszly cosmonova. A grzeja pewnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anaki112 01.08.2016 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 ja mam pur,mo stalowe i nie narzekam. Jak się dobrze obliczy i dopasuje moc grzejników do wielkości pomieszczenia to wszystko będzie grało. Mi liczył facet od ogrzewania, polecił stalowe i w sumie już 4 sezon hulają bez zarzutu. W łazience też mam stalowy drabinkowy i nie rdzewieje ani nic, jak nie macie planów budowy to np tak można policzyć http://www.grzejniki-stalowe.com.pl/jak-dobrac-wielkosc-grzejnikow-stalowych-bez-projektu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raine 01.08.2016 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Super ten link. Dzięki Robię właśnie remont domu i nie mogę się doliczyć jakiej mocy potrzebuję. Super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts