kapi323 11.12.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Witam, Zastanawiam się nad kupnem Mikrofalówki,na prezent. Niestety biorąc pod uwage moje możliwości finansowe,moge brac pod uwage kuchenki w cenie 300-400zł. Znalazłem kilka możliwości i mam pytanie czy są one wogóle opłacalne. 1) http://allegro.pl/show_item.php?item=74905181 2) http://allegro.pl/show_item.php?item=75970727 Jeżeli nie jedna z nich to moze macie jakies propozycje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobertt 11.12.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Ta druga jest super Ja mam z termo i grylem i tak tylko podgrzewam reszta w piekarniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 11.12.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Tez mi sie druga lepiej podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.12.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 nie obraz sie ale obydwie kuchenki kojarza mi sie z produktami z bazarku, wedlug mnie ich wyglad jest tandetny, firmy o ktorych pierwszy raz slysze. do kwoty 400zl. kupisz juz porzadna kuchenke w srebrnym kolorze dobrej firmy w sklepie z AGD. jesli moge ci doradzic to kup kuchenke bez grila, bo za to sie tylko dodatkowo placi, a potrawy z kuchenki przygotowane na grilu sa niejadalne. pierwsza kuchenke mialam z kompletnym wyposazenie i tylko korzystalam z funkcji podgrzewania i rozmnazania. teraz kupilam sobie nowa (wymienialam caly sprzet na srebrny) i wybralam tylko z podstawowymi funkcjami. za te pieniadze jakimi dysponujesz kupisz kuchenke philipsa, samsunga, whirpula i wiele innych (przepraszam jesli zle napisalam nazwy firm). pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 11.12.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Rzeczywiscie mozna juz kupic srebrnego Electrolux'a za 400 zl. Jest tez wiele innych...http://www.maximedia.pl/kuchenki_mikrofalowe/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 11.12.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 teraz idą święta więc promocji w wszelkim rodzaju sklepów AGD jest dużo.Sam ostatnio kupiłem kuchenkę Whirlpoola za 350 pln.Kuchenka jest dość spora bo 20l ale ma wiele funkcji, z których na codzień korzystam i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 11.12.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Dołączam się do opinii, że lepiej kupić prostszy model, ale firmowy.Jestem wielkim zwolennikiem mikrofali, ale stwierdzam, że z grilla korzysta się rzadko i raczej marne efekty. Już lepiej używać piekarnika w kuchence, obojętne czy gazowego czy elektrycznego, a w mikrofali podgrzewać czy rozmrażać. O poważnym pieczeniu nie ma mowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 11.12.2005 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 mikrofali używam TYLKO do podgrzewania i rozmrażania jak gotowanie, to tylko na ogniu chociaż piekarnik mam elektryczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts