Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kuchenka Mikrofalowa

kapi323

Recommended Posts

Witam,

Zastanawiam się nad kupnem Mikrofalówki,na prezent.

Niestety biorąc pod uwage moje możliwości finansowe,moge brac pod uwage kuchenki w cenie 300-400zł.

Znalazłem kilka możliwości i mam pytanie czy są one wogóle opłacalne.

1)

http://allegro.pl/show_item.php?item=74905181

2)

http://allegro.pl/show_item.php?item=75970727

Jeżeli nie jedna z nich to moze macie jakies propozycje.... :oops: :oops:

nie obraz sie ale obydwie kuchenki kojarza mi sie z produktami z bazarku, wedlug mnie ich wyglad jest tandetny, firmy o ktorych pierwszy raz slysze. do kwoty 400zl. kupisz juz porzadna kuchenke w srebrnym kolorze dobrej firmy w sklepie z AGD. jesli moge ci doradzic to kup kuchenke bez grila, bo za to sie tylko dodatkowo placi, a potrawy z kuchenki przygotowane na grilu sa niejadalne. pierwsza kuchenke mialam z kompletnym wyposazenie i tylko korzystalam z funkcji podgrzewania i rozmnazania. teraz kupilam sobie nowa (wymienialam caly sprzet na srebrny) i wybralam tylko z podstawowymi funkcjami. za te pieniadze jakimi dysponujesz kupisz kuchenke philipsa, samsunga, whirpula i wiele innych (przepraszam jesli zle napisalam nazwy firm). pozdrawiam.

Dołączam się do opinii, że lepiej kupić prostszy model, ale firmowy.

Jestem wielkim zwolennikiem mikrofali, ale stwierdzam, że z grilla korzysta się rzadko i raczej marne efekty. Już lepiej używać piekarnika w kuchence, obojętne czy gazowego czy elektrycznego, a w mikrofali podgrzewać czy rozmrażać. O poważnym pieczeniu nie ma mowy.