oorbus 14.01.2003 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 a czy u któregoś z was obok samochodu w garażu, dumnie stoi jakiś motocykl?z niecierpliwością czekam reakcje ( tylko positivne)oorbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domka 14.01.2003 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 jestem na etapie garaż stan surowy, co do motorku stan surowy robie prawko na motor pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 15.01.2003 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 no to już pierwszy krok. ja kiedyś czekałem 4 lata, aż sobie kupię wymarzony sprzęt. ale dopielem swego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z_I_B 15.01.2003 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 To moj ulubiony temat. Na razie tylko czytam a w sezonie oglądam sie za każdym sprzetem, który ma dwa kólka i silnik az moja żona zastanawia sie czy jestem normalny. To choroba. Teraz dominują u mnie wydatki zwiazane z domem (zgodnie z hierarchia potrzeb) ale jak tylko bede miał troche wolnej gotówki to sobie sprawię 'sprzęta' - może Virago, może Junak? (ale nie MIllenium)PS. Kiedyś myślałem o skuterze ale mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 15.01.2003 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 wprawdzie nie mam zadnej maszyny, ale lubie sobie poogladać ( a jeszcze bardziej posłuchać), bez wzgledu na to czy to scigacz, czy junak etc. Znam kilku autentycznych pasjonatów i jedną pasjonatkę. Moja kolezanka z dawnych lat zrobiła sobie prawko na motocykl i pewnie do dzisiaj przebija co niejednego kolesia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 15.01.2003 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 Mój mąż bardzo prosił by odnosnie wypowiedzi wyzej dodac, ze scigaczy raczej "niesłychać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 18.01.2003 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2003 a moja kochana żona powiedziała ponad rok temu:"kup sobie wreszcie ten motor i przestań mi truć i oglądać sie za każdym "podejżanym" dźwiękiem. potem będzie inwestycja i w ogóle sobie nie kupisz a ja będę miała przej...."no więc kupiłem i jestem najszczęśliwszym mężem na świecie. P.S. mój ścigacz ślicznie "drze papę". jeśli chodzi o dawanie głosu. pozdrowieniaczekający na pierwsze promienie slońcaoorbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 18.01.2003 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2003 A ja sobie kiedyś kupię Harley'a!!!Bzykacze mi się nie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domka 18.01.2003 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2003 Ja zdecydowanie tylko HONDA, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 30.01.2003 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 chyba nikt więcej motorka nie ma.... szkoda, już myślałem o jakimś forumowym zlocie motocyklowym, a tak... buuuu! pozdrawiam wszystkich z innym choplem w głowie oorb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 30.01.2003 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 On 2003-01-30 20:55, oorbus wrote: chyba nikt więcej motorka nie ma.... szkoda, już myślałem o jakimś forumowym zlocie motocyklowym, a tak... buuuu! pozdrawiam wszystkich z innym choplem w głowie oorb bo tu wszscy bardziej budowaniem zyja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 31.01.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2003 A moj maz ma Yamahe Virago 1100 i choc rozpoczynamy budowe, to za zadne skarby nie pozwole mu jej sprzedac. tylko teraz musimy garaz zbudowac o 1 szerszy zeby Virazka miala gdzie "spac".A z tym zlotem to fajny pomysl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 02.02.2003 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2003 Ryszardzie! nie samym budowaniem człek żyje! jest jeszcze milion innych, ciekawszych, excytujących, zajmujących, zwariowanych....rzeczy ( sam fakt tego kącika forumowego dla zapaleńcuf) I cieszę się na odzew. widać, że benzynę we krwi mają też na budowach ( swoich domków). I dobrze. P.S. też muszę rozwiązać problem miejsca w garażu. nie jest to takie easy. 2 auta + Kawa, a jeszcze chcę mieć mały amatorski warsztacik ( coby trochę podlubać przy sprzęcie, jak żony będę miał chwilowo dosyć, hihihi na razie czekam na wosnę....czekam i czekam hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 03.02.2003 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 On 2003-02-02 14:41, oorbus wrote: nie samym budowaniem człek żyje! ... na razie czekam na wosnę....czekam i czekam tez jestem fanem motoryzacji,tej troszke wiekszej, samochodowej, I tez nie moge doczekac sie wiosny... Ale jeszcze w tym roku wiosne, lato a moze i jesien spedze konczac budowe. Ale w przyszlym roku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VPS 03.02.2003 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Marzyłem o Fordzie Sierra z silnikiem Cosworth 4WD. Marzenie się spełniło z nawiązką po tuningu silnik czewony moc 280KM.Teraz marzę o Hondzie Goldwing, może kiedyś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 04.02.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 On 2003-02-03 20:59, VPS wrote: Marzyłem o Fordzie Sierra z silnikiem Cosworth 4WD. Marzenie się spełniło z nawiązką po tuningu silnik czewony moc 280KM. Teraz marzę o Hondzie Goldwing, może kiedyś ? Ja tam wiem, ze jak sie czegos bardzo pragnie to to sie spelni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 05.02.2003 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 no tak koledzy.a miałem ochotę pogadać z "murarzami" - motocylistami.teraz zaczyna się część marzycielska....( bez obrazy, ale nie to miałem na celu osiągnąć zakładając ten wątek.) ponawiam pytanko: czy ktoś z szanownych forumowiczów posiada dwu kołową bestię ( bestyjkę) w garażu? z najszczerszymi pozdrowieniami ( także dla nieposiadaczy )oorbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 05.02.2003 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 ja niestety nie mam, mam tylko auto,(i maly domek) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 07.02.2003 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Hej Ryszardzie!!! jak masz już tyle, to czas kupić coś dla rozrywki ( wiadomo co ). może się wciągniesz w klimaty. nie ma jak jazda motorkiem. wszystkim tego życzę. oorbaniasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 07.02.2003 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Wiem, wiem, mialem kiedys i motorower i nawet cos ze starszych, wiekszych modeli (WSK i OSE), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts