Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

2 ko?a, 1 ?lad i muchy w z?bach...

oorbus

Recommended Posts

• Odpowiedzi 386
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To moj ulubiony temat. Na razie tylko czytam a w sezonie oglądam sie za każdym sprzetem, który ma dwa kólka i silnik az moja żona zastanawia sie czy jestem normalny. To choroba. Teraz dominują u mnie wydatki zwiazane z domem (zgodnie z hierarchia potrzeb) ale jak tylko bede miał troche wolnej gotówki to sobie sprawię 'sprzęta' - może Virago, może Junak? (ale nie MIllenium)

PS. Kiedyś myślałem o skuterze ale mi przeszło

wprawdzie nie mam zadnej maszyny, ale lubie sobie poogladać ( a jeszcze bardziej posłuchać), bez wzgledu na to czy to scigacz, czy junak etc. Znam kilku autentycznych pasjonatów i jedną pasjonatkę. Moja kolezanka z dawnych lat zrobiła sobie prawko na motocykl i pewnie do dzisiaj przebija co niejednego kolesia.

a moja kochana żona powiedziała ponad rok temu:

"kup sobie wreszcie ten motor i przestań mi truć i oglądać sie za każdym "podejżanym" dźwiękiem. potem będzie inwestycja i w ogóle sobie nie kupisz a ja będę miała przej...."

no więc kupiłem i jestem najszczęśliwszym mężem na świecie.

P.S. mój ścigacz ślicznie "drze papę". jeśli chodzi o dawanie głosu.

pozdrowienia

czekający na pierwsze promienie slońca

oorbus

• 2 weeks później...

Ryszardzie!

nie samym budowaniem człek żyje!

jest jeszcze milion innych, ciekawszych, excytujących, zajmujących, zwariowanych....rzeczy ( sam fakt tego kącika forumowego dla zapaleńcuf)

I cieszę się na odzew. widać, że benzynę we krwi mają też na budowach ( swoich domków). I dobrze. :smile:

P.S. też muszę rozwiązać problem miejsca w garażu. nie jest to takie easy. 2 auta + Kawa, a jeszcze chcę mieć mały amatorski warsztacik ( coby trochę podlubać przy sprzęcie, jak żony będę miał chwilowo dosyć, hihihi :smile:

na razie czekam na wosnę....czekam i czekam

hej

On 2003-02-02 14:41, oorbus wrote:

nie samym budowaniem człek żyje!

...

na razie czekam na wosnę....czekam i czekam

tez jestem fanem motoryzacji,tej troszke wiekszej, samochodowej,

I tez nie moge doczekac sie wiosny... Ale jeszcze w tym roku wiosne, lato a moze i jesien spedze konczac budowe.

Ale w przyszlym roku,

no tak koledzy.

a miałem ochotę pogadać z "murarzami" - motocylistami.

teraz zaczyna się część marzycielska....( bez obrazy, ale nie to miałem na celu osiągnąć zakładając ten wątek.)

ponawiam pytanko:

czy ktoś z szanownych forumowiczów posiada dwu kołową bestię ( bestyjkę) w garażu?

z najszczerszymi pozdrowieniami ( także dla nieposiadaczy )

oorbus