oorbus 29.02.2004 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 ziaba!też tęsknie do słoneczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emigrant 03.03.2004 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 ziaba! też tęsknie do słoneczka:) O widze,ze wsrod budujacych sa tez "normalni "ludzie.ja tez nie moge doczekac sie ciepelka zeby zdjac blaszke z nad glowy.dzisiaj bylo ok.13 st.c. w powietrzu czuc bylo wiosne i cos jeszcze ,ze az zapominalo sie o projektach ,suporeksach,dachowkach i tych innych dziwnych rzeczach ktorymim czlowiek zyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 03.03.2004 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 emigrancie!dwukołowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emigrant 04.03.2004 03:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 emigrancie! dwukołowiec? Latem dwukolowiec chociaz byly przerwy w moim zyciorysie bikera .Zima niestety otoczony jestem blacha.przyznam sie lubie ciepelko i podziwiam tych co nawet zima troszke poszaleja lub na ZLOT SLONI udadza sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 05.03.2004 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 a wiesz ,że też mieliśmy plany kidyś sie udać do Giżycka? ale od nas to jest zaje.......daleko.pewnie z tydzień byśmy jechali pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emigrant 09.03.2004 03:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Wlasnie dzisiaj odeszla mi chec jazdy zima.Wczoraj bylo 15 st.C dzisiaj snieg zaczal padac.Chyba starzeja sie Ale czekam ,kiedy znowu poczuje cos miedzy nogami -metalowego .Pozdrawiam moze kiedys spotkamy sie na trasie i pogadamy o "niebudowaniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.03.2004 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Chciałam tylko oznajmić , że zapałałam wyjątkowym pożądaniem posiadania Yamahy XJR 1300 koniecznie w kolorze niebieskim. Moja SR'ka jest bowiem taka blue'ściasta.. Od biedy mogę pojeździć na Yamaha FZS1000 FAZER.. nawet czerwoniastej. Pomarzyć dobra rzecz. Czasami marzenia się spełniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emigrant 21.03.2004 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 ZIABA to Ty ba...... sorrki niewiasta.Czapki z glow.dziewczyna i motorek to jest to!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 21.03.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 No i wyszło .. A jak ładnie ustępują miejsca, ile wybaczają kierowcy płci brzydkiej... Mnie poznać po charakterystycznym pozdrowieniu (robię "zajączki" palcami lewej ręki )ciężko wychodzi w rękawicach, ale letnią porą śmiesznie wygląda jak inny brachu zagląda z ciekawością pod ..he he ..kask..i ze zdziwieniem odkrywa że to baba....Oj książki pisać mi przyjdzie na stare lata.''Wpływ płci na kulturę jazdy motorem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emigrant 21.03.2004 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Ale widze ,ze jestes BABA z ja..mi :jak chcesz dosiadac tekie maszynki XJR-a 1300, fazerek .troszeczke mozesz pomieszac na drodze a i wyglad tez fajny.Kiedys bylem anty japonczykom (takie mlodziencze, glupie klimaty teraz uwazam) ale teraz ich styl szczegolnie YAMAHA i technologia Honda -to jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 22.03.2004 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 ziaba!! aleś przywaliła!! jasny gwint - xjr to jedno z moich marzeń, szczególnie w malowaniu king replika. i to odejscie.... mhhhh, palce lizać no i chylę czoła bo to bestia raczej dla wiedzących o co w tym chodzi. niestety nie mam czasu sie zajac moja kawcią. śpi biedactwo w szopce i czeka na nowy laczek tylnu i zadupek. pozdrawiam. oorbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.03.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Każdą bestię da się ugłaskać. A takie zwłaszcza, pięknie się słuchają. Bo takie bestyje lubią mieć coś finezyjnego na się..a nie tylko mocny uścisk na sprzęgle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filips 28.03.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 Ciao Dopisze sie do Was choc nie jestem pewien czy mnie bedziecie chcieli, piszecie tutaj o takich dziwnych maszynach ze az strach, ja juz za stary jestem na wariowanie A poza tym moja babcia mowila: "jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma" wiec troche z przymusu i troche z wygody przestawilem sie na scuterek bo jezdze codziennie do pracy. (tu gdzie mieszkam jezdzi sie caly rok) Pozdrowienia dla wszystkich zapalencow ps. Valentino udupcyl Honde a Ducati pobilo rekord predkosci - 347.5 km/h tylko ja jak ten http://www.ciaorzym.com/inne/ZB_ELE1.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.03.2004 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 Witaj Filips...he he ja stary dinosaur pomykałam nie tak dawno śliczną czerwoniutką "Osą" rocznik 1964. Z lubością wspominam czasy pantofelków i koszyczka z tyłu. A Osa szła bez problemów 110..eh..wspominki.. Skutery są debeściarskie. Zwłaszcza w tak wrednym mieście jak moje.. No i problem mini spódniczki jest nie kwestionowanym plusem. Pozdrawiam ziabiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 30.03.2004 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 no hej filipsie!jasne , że skuterki szanujemy! wkońcu, to też dwa koła, a nie puszka.a u nas się tyle tego ostatnio pojawiło! i dobrze, bo dosiada te " piździki";)głównie młodzież, niech się uczą jeździć, co by sobie łagodnie na większe sprzęty przechodzić. pozdrawiam oorbaniasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filips 31.03.2004 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Ciao Dzieki za przywitanie, no takiej osy to juz ze swieczka trzeba szukac ziaba - gratulacje. Wczesniej zapomnialem napisac ja mam X9 250 - pierwsza seria z napedem Hondy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liwia 01.04.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 HEY, my też mamy motor Hondę Shadow i skuter Osa. Szukaliśmy projektu domu specjalnie z takim garażem aby się nasze wszystkie zabawki pomieściły. "Samochód może też wejdzie jak się poupycha" Pozdrawiam cieplutko. Zaczęliście już nowy sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.04.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 W sobotę pomykam na paradę! Motorek wymuskany jak młodego męża plecki. Oj , oby tylko było ciepluśko bo uświrknę w mini.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liwia 01.04.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Mam nadzieję że to skórzana mini, najważniejsze by w pupcie ciepło było. My paradę zaczniemy jak go pięknie odczyścimy, jakoś ostatnio nie było czasu a w niedzielę jeszcze był śnieg. Pogoda musi być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filips 09.04.2004 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Ciao http://darzycia.nowoczesny.pl/kartki/albums/wielkanoc/280_250_1_d_6063.jpg Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego, mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts