waldibmw 28.08.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/l/6/7/4/26594302_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/l/3/8/5/26594303_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/l/4/8/8/26594305_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 28.08.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 witam i jestem pełen podziwu WALDIBMW za utrzymanie tego junka i lambretki w stanie tak jak na foto sam składam junka b 20 i wiem co to znaczy miec taka maszynke w stanie do jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 29.08.2007 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Dzieki za uznanie!! Mojego M07 mozesz obejzec razem z wozkiem w KSIEDZE JUNAKA ,do 100% orginalu brakuje mi licznika i gaznika ( ma z M10) Na jakim etapie jestes z B20?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 29.08.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 witam i opisze prace renowacji b 20 ,bedzie to skladanka tj przód od m10 tylny wózek orginal tylko dorobiona skrzynia ładunkowa ponieważ nie było i podniesiona na ramie głównej o 10 cm a to tylko dlatego ze nie chcem mieć nadkoli wewnatrz , wszystko w zasadzie juz mam oprócz silnika który jest u kolegi na warsztacie i pomału zaczyna się remontować ,ale znajac życie to brak czasu pokrzyzuje plan skończenia ale to nic pomału i do sezonu 2008 napewno złoże moja maszyna ma byc sprawna i warczeć a więc nie upiekszam go i bedzie taki jakby był w ciagłej ekspluatacji ALE SIę WYPOCIłEM POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szklanka literatka 16.09.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Mam 2 kólka, ale skuterek. To się chyba nie liczy Skuterek nie jest moim hobby, tylko środkiem transportu osobistego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 17.09.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Mam 2 kólka, ale skuterek. To się chyba nie liczy Skuterek nie jest moim hobby, tylko środkiem transportu osobistego Wszystko sie liczy co ma 2 kola i jedzie do przodu pozdrawiam waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 No jak tam Georg...zdałeś ten egzamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrys 25.09.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 MZ ES 250/1+ wózek boczny rocznik 1960 WSK 175 M21W2S1 rocznik 1975 W przyszłości MW750+wózek z napędem w pełnym wypasie militarnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 13.10.2007 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 witam, widzę, że grono motonitów się rozrasta. pięknie, pięknie szkoda, że po tylu latach dopiero.... właśnie miałem się wynosić z tego forum. Budę zbudowałem, a nawet garaż... może czasem coś skrobnę, Trzymajcie się budujący bikerzy. pozdrawiam PS sezon miałem do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.10.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 My kilka miesięcy nabyliśmy cudo marki Jawa CZ 350. Na chodzie, ale w zimę będzie co przy niej robić. Ja w prawdzie nie mam prawka, ale pomarzyć mozna nie? http://www.bexlab.pl/foto/IMG_2648_cz.jpg A ten pan wozi mnie na wycieczki.http://www.bexlab.pl/foto/IMG_2644_cz.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.10.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Ja ma Jawę 350 TS!!!! 1991Ale od remontu to ona więcej stoji niż jeździ, hahahahahaSłuży do zbierania kurzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 17.10.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Jeszcze 1,5 roku temu mieliśmy 2 kółka.. http://img155.imageshack.us/img155/2305/dsc00019kj6.jpg Niestety musieliśmy poświęcić je na rzecz budowy..Ma nadzieję, że kiedyś wrócimy do tematu Faaajnie się śmigało A zaczynałam od MZ-ty w wieku...chyba 15 lat Dostałam od taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 26.10.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Witajcie !OObrus zalozyl temat i ciagnal go niezle przez 5 lat budowy az sie wybudowal z mizernym rezultatem szukajac kompanow do stworzenia klubu motocyklowego dla budowlancow...Jestem na forum od niedawna. Motocyklami pasjonuje sie od dawna i dopiero w tym roku pasja przeszla na 2 plan, co nie znaczy ze nie jest wazna, czyli zaraz po budownictwie.Jezdze starym scigaczem KAWASAKI ZX 900B NINJA z 1995 roku.Teraz bede odwiedzal ten temat czesciej i zachecal ludzi do realizacji marzen - jesli ktos marzy o 2oo.Poniewaz budujemy sie w srodku lasu z dala od asfaltu mysle czy w przyszlosci nie przyjdzie mi przesiasc sie na turystyczne enduro, no ale zobaczymy.Pozdrawiam wszystkich jezdzacych i prosze dajcie znac skad jestescie i czy moze sa checi do zorganizowania I ogolnopolskiego zlotu dla budujacych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 28.10.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Witajcie ! OObrus zalozyl temat i ciagnal go niezle przez 5 lat budowy az sie wybudowal z mizernym rezultatem szukajac kompanow do stworzenia klubu motocyklowego dla budowlancow... Jestem na forum od niedawna. Motocyklami pasjonuje sie od dawna i dopiero w tym roku pasja przeszla na 2 plan, co nie znaczy ze nie jest wazna, czyli zaraz po budownictwie. Jezdze starym scigaczem KAWASAKI ZX 900B NINJA z 1995 roku. Teraz bede odwiedzal ten temat czesciej i zachecal ludzi do realizacji marzen - jesli ktos marzy o 2oo. Poniewaz budujemy sie w srodku lasu z dala od asfaltu mysle czy w przyszlosci nie przyjdzie mi przesiasc sie na turystyczne enduro, no ale zobaczymy. Pozdrawiam wszystkich jezdzacych i prosze dajcie znac skad jestescie i czy moze sa checi do zorganizowania I ogolnopolskiego zlotu dla budujacych ?JESTEM CHETNY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 29.10.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Super ! jest juz 2 chetnych, zobaczymy ile jeszcze motonitow dolaczy. Ustalimy miejsce gdzies na srodku, aby kazdy mial podobna odleglosc.Jak dobrze sie orietuje to mieszkasz w okolicach Krakowa - prawda ?Na razie srodek wypada gdzies w okolichach Łodzi.Ja mam motocykl jeszcze na chodzie wiec seson 2007 jeszcze nie zakonczony.Pogoda - wspaniala jak na razie - oby tak do kwietania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 29.10.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 mieszkam troche w Lodzi troche w Plocku i jak buduje to w Krzeczowie kolo Wielunia (przyczepa kempingowa KIP 4 osobowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 29.10.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witajcie ! OObrus zalozyl temat i ciagnal go niezle przez 5 lat budowy az sie wybudowal z mizernym rezultatem szukajac kompanow do stworzenia klubu motocyklowego dla budowlancow... Jestem na forum od niedawna. Motocyklami pasjonuje sie od dawna i dopiero w tym roku pasja przeszla na 2 plan, co nie znaczy ze nie jest wazna, czyli zaraz po budownictwie. Jezdze starym scigaczem KAWASAKI ZX 900B NINJA z 1995 roku. Teraz bede odwiedzal ten temat czesciej i zachecal ludzi do realizacji marzen - jesli ktos marzy o 2oo. Poniewaz budujemy sie w srodku lasu z dala od asfaltu mysle czy w przyszlosci nie przyjdzie mi przesiasc sie na turystyczne enduro, ZAchwile jak dobrze pojdzie i kupie BMWGS 1200EML ,bede sprzedawal dotychczasowy BMW1150gs pelna opcja salon,moze sie skusisz (enduro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 29.10.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 mieszkam troche w Lodzi troche w Plocku i jak buduje to w Krzeczowie kolo Wielunia (przyczepa kempingowa KIP 4 osobowa) A to pomylilem sie - wiec spokojnie zlot mozemy przesunac bardziej na pn w okolice Ciechocinka - Włocławka. Poza tym odkrylem ze jestesmy obaj lek. wet !! Dlaczego nie pojawiasz sie na zlotach Vetridersow ? w przyszlym roku w planach bedzie zlot na Mazurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 31.10.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Lek.wet.jestem praktycznie tylko z wyksztalcenia (przepracowalem tylko 3lat)niewiedzialem ze istnieje klub moto lek wet.Podaj mi namiaryna klub.Jaka uczelnie konczyles i w ktorym roku.GG2180527 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 02.11.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Niestety klubu jako takiego nie ma. Namawialem aby cos zrobic w tym kierunku jak to zorganizowali lekarze ludzccy, ale byly opinie ze nie ma co sie formalizowac bo to tylko klotnie sa i nieporozumienia....Vetriders to po prostu lek. wet. motocyklisci ktorzy 1x na rok spotykaja sie na kameralnym zlocie organizowanym przez jednego z nas. Pierwszy raz bylo w Gronowie kolo Świebodzina, pozniej w Górznie kolo Brodnicy w zeszlym roku w Ksiażu k Wałbrzycha w tym w Nedzy k Raciborza a w przyszlym sa plany ze na Mazurach.Gdybys zaczal jezdzic na te zloty to i na Ciebie przyjdzie czas aby cos zorganizowac. Jak bede cos wiedzial o tym zlocie i do kogo mamy sie zglaszac to dam znac.Konczylem wydzial w Olsztynie w 97 a obecnie jestem we Wroclawiu na spejalizacji z rozrodu zwierzat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts