Gość 21.05.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Vat-25 juz odebrany, pozostał tylko Wydział Komunikacji do załatwienia w piątek Nie taki diabeł straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.05.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Verunia -zdjęcie gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.05.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Verunia -zdjęcie gdzie ? póżniej na priva wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.05.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Verunia -zdjęcie gdzie ? póżniej na priva wyślę dostałam jakąś laskę na motorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.05.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 to moze jakies inne zdjęcie się podczepiło , a motór jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.05.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 to moze jakies inne zdjęcie się podczepiło , a motór jak? motór nigdy na takim nie jechałam ....ba ...nawet nie siedziałam wyglada odjazdowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.05.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 silnik ma większy niz w moim samochodzie ,maksymalna prędkoś 225 km/h, ale nie zamierzamy sprawdzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.05.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 silnik ma większy niz w moim samochodzie ,maksymalna prędkoś 225 km/h, ale nie zamierzamy sprawdzac tak sie mówi ani sie obejrzysz a na liczniku bedzie 200 /h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 26.05.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 silnik ma większy niz w moim samochodzie ,maksymalna prędkoś 225 km/h, ale nie zamierzamy sprawdzac Robia jeszcze takie malutkie samochodziki!!????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.05.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 silnik ma większy niz w moim samochodzie ,maksymalna prędkoś 225 km/h, ale nie zamierzamy sprawdzac Robia jeszcze takie malutkie samochodziki!!????????????? Nie, robią teraz takie duże motocykle http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 26.05.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 silnik ma większy niz w moim samochodzie ,maksymalna prędkoś 225 km/h, ale nie zamierzamy sprawdzac Robia jeszcze takie malutkie samochodziki!!????????????? Nie, robią teraz takie duże motocykle http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a015.gif Pochwal sie jaki Masz??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 26.05.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 hej,zmieniłem trochę tytuł, bo tak jakoś mi się skojarzyło.. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aolew 13.06.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 to moj debiut na tym forum. W tym roku lub na pocz. przeszlego ruszamy z budowa (w zaleznosci od dlugosci formalnosci) a pasje mam ta co Wy - oczywiscie. Smigam sobie na komarku marki Harley Sportster 883 Low. Malutka sprytniutka maszynka. Moj maz smiga na Suzuni GSX750 R nio i ma jeszcze jedno dziecko, niekoniecznie moje, Yamaszke Royal Star Venture. Na niej to przejechalismy w zeszlym roku prawie cale Stany - a dokladnie szlakiem Route 66. Oczywiscie bylo BOSKO. Trzy tygodnie na moto, zmieniajace sie krajobrazy, przerozni ludzie, 13000 km w kolach................. Teraz troche musimy odpuscic bo budowa, buuuuuuuu. Wiec w tym roku chyba Bieszczady, moze morze ????? Pozdrawiam wszystkich budujacych (i nie tylko) motocyklistow )) Ps. zanim kupilam HD chorowalam na burgmana 400, mniammmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 19.06.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Pozdrawiam !! Burgi 650 tez jest mniammniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.06.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 pozdrawiam Koleżankę motorówę ja niestety jestem wożona ,ale może kiedyś sie odważe i sama poprowadze motór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.06.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Ja też niestety jestem tylko wożona. Nie sięgam za bardzo nogami do ziemi i poza tym jest taki cięzki , ze jakby mi sie wywrócił to bym go sama nie podniosła. No i prawko na motor trzeba by zrobic No ale nawet siedząc tam z tyłu jest suuuuuuper . Motor mamy dopiero od miesiąca ale już stało się tradycją że w każdy niedzielny poranek jedziemy do Kazimierza Dolnego na rynek i zamawiamy kawkę. Ludzi jest jeszcze mało,miasteczko powoli sie budzi, jest fantastycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aolew 22.06.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Heloł Dziewczyny co to wola być wozone ))) Odwagi !!! Wozic !!! - to dopiero jest frajda !!!!! Motocykle są przecież przeróżne i niski wzrost nie dyskwalifikuje zadnej z nas. Ja moze niska nie jestem ale raczej waga ze mnie lekka. A moj Hary waży ok 250 kg plus sakwy wypełnione po brzegi. Ze 300 chyba dzwigam ??? Ale tego sie nie czuje. Najwazniejsze, zeby srodek ciezkosci był nisko. Ot co ! A co do prawka - hmmmmmmmm, ciezka sprawa. Ja zdałam za 3 razem. Wpadki mialam takiego rodzaju, ze primo: nie postawilam egzaminacyjnej Yamahy na centralna nozke (jazdy mialam na innym modelu i tego technicznie nie opanowalam, a silowo nie dalam rady), sekundo: zapomnialam powiedziec, ze przed jazda nalezy sprawdzic napiecie lancucha napedowego. Nio i 2 razy wtopa. Za trzecim razem poszlo juz lekutko, nio a jazda po miescie to juz sam miod ) Tak wiec ZACHECAM wszyskie Kobitki )) Ja bynajmniej juz sie wozic nie dam. I maz moj musi dostosowywac predkosc swojej Yamaszki do mnie i mojego Harego )) Poza tym sama sobie ubieram moje moto co rowniez daje ogrom frajdy. Pozdrowionka dla wszystkich motomaniaków. Verunia Z tym Kazimierzem to ZAZDROSZCZE )) Fajowka !!!! Rewelacyjne widoczki + klimacik miasteczka.......mniammmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Zawsze zazdrosciłam odwagi tym kobitkom prowadzacym motor. Ech , tak kiedys pojechac np do pracy na własnym motorze, ale by kolegom szczęki opadły Aolew, dałas mi do myslenia, moze niedługo, kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.06.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 ja mam zamiar jedzic na motorze ....a co w moim wieku już wszystko wypada najpierw sie naucze jedzdzic a potem zrobie papiery ....a potem założymy Babski Gang Dzikich Lasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aolew 23.06.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 ciesze sie bardzo, ze dodalam Wam ciut odwagi ) Ja do pracy dojezdzalam kilka mies. 50 km w jedna strone. Czyli dziennie 100. O ile rano byla lodowka i liczylam na ciepelko z moich wydechow, to po 15 - bylo miodzio !!!! )) I ja tez jezdzilam troche bez prawka co zwazywszy, ze jestem urzednikiem panstwowym, troche nie przystoi. Ale co tam........................ Zjazdy Amazonek są przynajmniej raz w roku. W tym bylo to 6-8 czerwca tak wiec jest gdzie jezdzic ) nie wspomne o tysiacu innych imprezach motocyklowych. Ogolnie jest SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdroowka Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts