Ew-ka 22.02.2009 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 na Travel w środy o 21,oo jest filmowy reportaż o Route 66 .....Brytyjczyk kupuje Harleya i pokonuje cała słynną drogę 66 ....4560 km - 8 stanów - 3 stefy czasowe ....całkiem fajnie sie to ogląda Stany Zednoczone od innej strony powtórki są późno w nocy Ew-ka !!!! dzięki za info. W 2007 przejechałam Route 66. Jechaliśmy z NY wiec wyszło prawie 13000 km. Niezapomniane przezycie !!!!!!!!!!!!!!!!! Jakby ktoś chciał przemierzyc Route 66 to służę radą i wskazówkami. My mieliśmy kilka dobrych i niedobrych map i załadowany motocykl. Droga często się gubi lub biegnie kilkoma "korytami" dlatego chyba każdego czekają nawrotki i błądzenie, nio ale zalezy to od desperacji ) wszak zawsze mozna pojechać highwayem . Pozdrawiam Wszystkich byle do wiosny.....raz, ze moj Sporciak ujrzy swiatło dzienne, a dwa-ruszam dalej z budową............... cudownie ....to nasze kolejne marzenie może kiedyś sie spełni o tych wpadkach z drogą było w filmie -bohater tez błądził Mam nadzieje ,że spotkamy sie kiedys na trasie to opowiesz mi wszystko dokładnie .....wszak mieszkamy w tym samym woj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 24.02.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Pytanie do technicznych Kto wybudza sprzęta z snu zimowego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 24.02.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Pytanie do technicznych Kto wybudza sprzęta z snu zimowego?? JA!!!!!!!!!!! Witam obecnych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aolew 25.02.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ja tyz Wyprowadziłam z garazu (wreszcie snieg mi stopnial pod garazem i o dziwo jest SUCHO), odpaliłam (Boszeeeeeee, jak to brzmi !!!!!!) i zrobiłam pierwsza polerkę chromow Jednak nigdzie sie nie ruszam, bo 1. łachy sniegu tkwia wszedzie. 2. masa piachu na drogach po zimie 3. temp. 5 st. to dla mnie za malo Nio ale mysle, ze juz wkrótce................... Plan nr 1 na wiosenke - wymiana oleju i filtra !!!!! Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aolew 25.02.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Może przedstawię mojego Sporta http://picasaweb.google.pl/lh/photo/R_FwE6lpObFvqcA9IBp63A?authkey=oMDHXn0kqAA&feat=directlink Ostatnio zamontowałam siodło z oparciem (kupe kasy kosztowało ale to inwestycja w moj kregoslup) i do gmola przymocowalam zapiecie na kask. Poza tym dokupiłam ale jeszcze lezy w kartonie nowy cover na przekładnie i filtr powietrza. Troche ciepła i je zmienie .............ale bedzie boski Pozdrawiam wszystkich nawiedzonych jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 27.02.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 jezdzilem juz po podworku!! pare kolek ,ale juz mnie bierze!!! Dzis zamowilem nowy kask ,firma Airoch z bleda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolek1975 27.02.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 witam...!!!Widzę, że znalazłem najciekawszy wątek na tym Forum...ja jeszcze sezonu w tym roku nie rozpocząłem, ale pierwsze odpalenie już było...pozdrawiam i do zobaczenia na trasie..!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolek1975 27.02.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 tak przy okazji.... jak tutaj się ładuje avatar (fotkę)???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 27.02.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 tak przy okazji.... jak tutaj się ładuje avatar (fotkę)????popros corke ,albo jakas młodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolek1975 27.02.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 tak przy okazji.... jak tutaj się ładuje avatar (fotkę)????popros corke ,albo jakas młodą dobrze... zapytam inaczej.... jak na tym forum umieścić swoje zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aolew 27.02.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 wejdz na swoj profil i tam wklej w emblemacie adres do swojego zdjecia. Zeby nadawalo sie do wklejenia musi miec rozmiar 150x150 pikseli i nie wiecej jak 6kB no i musisz je umiescic w jakims webalbumie - ja mam w picasie. Moze cos pominelam, ale tak mi cos gra ? Powodzenia pozdroowka a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 27.02.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 ja muszę swojego sprzęta wygrzebać z garażu, bo pozastawiany jest niemiłosiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolek1975 28.02.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 ja muszę swojego w końcu wypakować ze skrzyni... stoi tak biedaczysko od zeszłego roku i tylko kilka razy sobie popyrkało.... pzdr. P.S. ale u nas sprzętów dzisiaj śmigało....!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 02.03.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Wczoraj w garażu siedziałem. Suzuka żyje Przeczyszczona, nasmarowana i naolejona, ale chyba mnie jeszcze synchro gaźników czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 06.03.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Odebralem kask Airoh Miro Argento ,pozatym ze jest ladny ,dobrze wykonczony .to jeszcze lekki 1500g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.03.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 w sobote zrobilismy malą przejażdżkę poczulam wiatr we włosach ...bo jechalam bez kasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 16.03.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 w sobote zrobilismy malą przejażdżkę poczulam wiatr we włosach ...bo jechalam bez kasku faaajnie sobotę jak zwykle spędziłem an budowie - w niedzielę jak chciałem się przejechać to zaczął padać deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arose 17.03.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Mój facet kupił w tym tygodniu Honde Shadow VT750 Custom. Już się nie mogę doczekać przejażdzki, ale pogoda niestety nie sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 17.03.2009 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 A mi się ten sezon zapowiada bez szpeja pierwszy od lat...nie wiem jak ja to przeżyję chyba zeby kupić jakiegoś chlastaka 600cc, coby byle polatać... nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolek1975 21.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ja dzisiaj zaliczyłem pierwszą przejażdżkę w tym nowym sezonie na nowym sprzęcie....Nie wiedziałem, że będę zmarznięty i szczęśliwy...!! Do zobaczenia na trasie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts