waldibmw 23.03.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 w sobote zrobilismy malą przejażdżkę poczulam wiatr we włosach ...bo jechalam bez kasku Ja tez kiedys poczulem wiatr we wlosach,poprostu niezapiolem rozporka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.04.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Sezon otwarty ......Pielgrzymka na Jasna Góre http://images8.fotosik.pl/15/708e09aace2c892e.jpg http://images8.fotosik.pl/15/94ba3092f857447c.jpg ok 20 tys maszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 28.04.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witajcie wraz z nowym sezonem - tych, ktorym sezon nigdy sie nie konczt takze.Na razie wiekszosc czasu na budowie a motocyklamo jedynie do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 24.05.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 hej, wróciłem ze zlotu w Lubsku szeroko było, oj szeroko... szkoda, że na 4 jechałem, ale stwierdziłem że na zloty się jeździ dla tych ludzi... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sql 14.07.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 oho, witam braci w wierze , niestety, z powodu budowy ten sezon motocyklowy jest raczej mocno prowizoryczny, ale przynajmniej na budowę staram się latać skuterkiem , coś bliżej o mnie? na moto dziewiąty sezon - zaczynałem od 125ki enduraka, aktualnie gixxer 1000. Uwielbiam turystykę na dwóch kółkach - dalekie wycieczki w mniej tłoczne zakątki. Do tego kilka razy w roku tor - zabawa jest przednia. Pozdrawiam i do zobaczenia w trasie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.07.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 wczoraj zginął mój młody sasiad z ulicy miał tylko 25 lat ,moda zone i córeczkę samochód wziął go na czołówke przy wyprzedzaniu uważajcie na siebie wzajemnie ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Co z tego że będziemy uważać jak zawsze może się trafić taki p@#$#@%@# dupek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 20.07.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 wczoraj zginął mój młody sasiad z ulicy miał tylko 25 lat ,moda zone i córeczkę samochód wziął go na czołówke przy wyprzedzaniu uważajcie na siebie wzajemnie ........ smutne kuzyna kiedyś trafił samochód, który nie zatrzymał się na stopie. Kuzyn lekko przetarty, ale pasażerka dostała zderzakiem w nogę - kilka lat chodziła o kulach. mnie z siodła ściągnął bus - wyjechał z podporządkowanej - dobrze że jechałem wolno - "tylko" połamane kości śródręcza i moto do kasacji. I chyba jakiś uraz głowy - dwa miesiące później się oświadczyłem mojej lubej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.08.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 wróciliśmy z Gór Stołowych i Kotliny Kłodzkiej cali i bez szwanku tylko dlatego ,że H. jeździ WOLNO !!!! mieliśmy co najmniej 3 sytuacje, po których jestem pewna na 100% - w najlepszym razie wylądowalibyśmy w szpitalu gdyby H. jechał szybciej ...... powiem tylko ,ze jedna z nich to samochód jadący szybko pod prąd na rondzie naszym pasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 10.08.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 No a ja zapomniałem napisać,że byłem na Woodstoku pożyczonym cukiereczkiem: http://lh4.ggpht.com/_E_JNsRO3k_k/SnffB81ZyOI/AAAAAAAABcI/oPIr8gHTAUg/s640/cukiereczek.jpg fajnie było. oczywiście nie dałem się zamknąć w tym zoo - czyli zlocie na terenie festiwalu pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 12.08.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 W naszym garażu, który już wkrótce dostanie swoją bramę będzie oprócz aut stał (chyba, że wymienimy na coś lepszego) XX i GSF 650 <--- czerwone piekło moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aolew 17.08.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Hello, ja wrocilam z samotnej podrozy po Wybrzezu. Dzień 1 - 520 km do dziwnówka (ok. 9h), droga Wroclaw-Legnica-zielona-gorzow - rewelacja, niedziela-zero tirow Dzień 2 - przejazdzki po Wyspie Wolin, byczenie na plazy Dzień 3 - Dziwnowek-Ustka jak najwiecej jazdy blisko morza, kilka miejscowosci do "wykasowania" z mapy, korek do chyba jedynych swiatel w Trzebiatowie ok. 12 km, "wolna amerykanka" na rondzie w Kolobrzegu Dzień 4 - Słowinski Park Narodowy - bosko, byczenie na plazy Dzień 5 - Ustka-Jastrzebia Gora - pierwsza proba wjechania na Hel, korek od Rozewia, zawrocilam przed wladyslawowem Dzien 6 - godz. 8 - druga proba wjechania na Hel, postep - dojechalam do wladyslawowa !!!, porazka - zawrocila za rondem, korek, "gowniana" droga, byczenie na plazy Dzień 7 - do domu....... z przerwa na zwiedzanie zamku w Marlborku, droga do grudziadza-ok, potem na torun, kalisz, kepno - koleiny, korki, koleiny, koleiny, caly czas na pd-zach czyli pod slonce, po ok. 600 km piach zeby nie powiedziec Zwir w oczach - DOM W sumie 7 dni, 1600 km w kolach, nowe siodlo - miód (love) Ogolne wrazenia: kilkunastu kierowcow samochodow chcialam zabic, zakopac, odkopac i jeszcze raz zabic.....................dramat. Mam juz troche lat na karku i jezdzac mysle za siebie, za innych, za psy na poboczach obszekujace jednoslady i za golebie co to nie zdaza sie poderwac obawiam sie, zeby nie byc czyjas ofiarą. Jest to wielce prawdopodobne analizujac stan posiadania praw jazdy w RP. Tak poza tym szkoda, ze co fajne szybko sie konczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.08.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 wróciliśmy z Gór Stołowych i Kotliny Kłodzkiej cali i bez szwanku tylko dlatego ,że H. jeździ WOLNO !!!! mieliśmy co najmniej 3 sytuacje, po których jestem pewna na 100% - w najlepszym razie wylądowalibyśmy w szpitalu gdyby H. jechał szybciej ...... powiem tylko ,ze jedna z nich to samochód jadący szybko pod prąd na rondzie naszym pasem A ogólnie jak wrażenia z Kotliny? Nam się tam bardzo podobało. Po Borach Tucholskich (zero motocyklistów ) teraz zamierzamy się na Pojezierze Drawskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aolew 23.08.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Kotlina Kłodzka leży stosunkowo blisko nas (ok. 100 km) wiec dosc czesto jezdzilismy tam w zeszlym roku. Tez jestesmy jej fanami, dobre miejsce zeby odpoczac a jednoczesnie stosunkowe niedaleko. Taka wyprawa na niedziele, z obiadkiem u Czechow albo na jednym z tysiaca łowisk. http://picasaweb.google.pl/IwoOlewniczak/Wyprawy?authkey=Gv1sRgCIK4vpKSka6UZg&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aolew 23.08.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 A ogólnie jak wrażenia z Kotliny? Nam się tam bardzo podobało. Po Borach Tucholskich (zero motocyklistów ) teraz zamierzamy się na Pojezierze Drawskie A tak apropos niewielu motocyklistow w Borach. Nad morzem tez mialam wrazenie, ze wszystkich do cieplych krajow wygnalo (( Po drodze spotkalam pare grupek, ale nad samym morzem to zaledwie pojedyncze sztuki jak ja )) doslownie na palcach dwoch rak mozna policzyc. Co sie dzieje ???? Gdzie sa wszyscy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 24.08.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Gdzie sa wszyscy ??? na zachodzie truskawki zbierają, żeby mieć na nowe moto u mnie budowa zabiera duuużo czasu i moto widzę od święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aolew 26.08.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 ja staram sie jezdzic do pracy wiec setka dziennie, potem jeszcze na budowe...... .... zatem od swięta.............. motocykl stoi w garazu. Z dlugich dystansow to niestety tylko morze w tym roku ((. Ale snuje plany podroznicze na next year i to mnie trzyma przy zyciu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 27.08.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 ja mam do pracy 7km a na budowę 600m czyli żal odpalać sprzęt - dłużej by się rozgrzewał niż bym jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aolew 27.08.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 no pewnie, tylko pozazdroscic pracy tak blisko ) ja buduje sie 10 km od obecnego miejsca zamieszkania i w zasadzie bardzo mnie to cieszy, bo to wies, pod lasem, sielanka i wiejskie klimaty (choc moja ulica to same nowe domki), niestety dystans do pracy wzrosnie do 60 km - i to jest niestety BÓL okrutny Jak się wybuduję pomyślę o zmianie pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 28.08.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 ja ten sezon spisałem na starty mam mocne postanowienie poprawy na następny - wypad w góry po zamkach z nowym sąsiadem na asfalt wraca też kumpel po długiej przerwie - włożył do dniepra silnik od bmw, więc bedzie prawie bezawaryjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts