Aolew 28.08.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 wypad po zamkach to tez super pomysl tez go rozwazalam. moj wypad byl szlakiem latarni morskich, ale niestety nie wszystkie zaliczylam, bo jak juz pisalam nie wjechalam na hel (a tam sa 2), nio i ominelam krynice morska. Za to zajechalam do Marlborka i chyle poklony w strone XIII wiecznych Zakonnikow. Nie spodziewalam sie TAKIEGO ogromu !!!!! Pozdrowionka dla tych wszyskich co buduja i nie jezdzą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 06.12.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Się działo dzisiaj, kto był? Ja tak http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Mikolaje-rzadza-w-Trojmiescie-n35974.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba86 30.01.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Witam wszystkich motorzystów Ja także jestem motocyklowym zapaleńcem Ostatni sezon jeździłem GSX-F teraz szukam ładnego czarnego Blackbirda. Może ktoś ma na sprzedaż? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 31.01.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Pozdrawiam Motocyklistów Ja pierwszy sezon jeżdzilłem Kawasaki ZZ-R 600 i chyba będę latał i ten sezon , bo wygodny jest . Ale chętnie kupiłbym Yamaha XJR1300 mój faworyt i yamahe virago 1100 do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba86 31.01.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 zz-r to bardzo fajne maszyny. U mnie w okolicy jest ze sześć takich pojazdów dwa litry i cztery 600 . Sam zastanawiam się nad zz-r 1100. Tylko ta trzecia panewka mnie przeraża Kiedy ta zima odpuści??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 01.02.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Straszą że do kwietnia może sie przeciągnąć Ale jak już się zazieleni to zapraszam do Kowna (Litwa)na tor wyścigowy można "bezpiecznie" polatać po winklach i na kolano jest gdzie zejśc.Miła atmosfera,zaplecze medyczne, gril, gogarty (dla dzieci) http://images43.fotosik.pl/259/7b6d56c6e6c96897med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 16.02.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 W związku z ociepleniem klimatu, to ja może nieśmiało przypomnę.... 1 styczeń 2007 - moja urodzinowa przejażdżka. ( w sylwka nie piłem specjalnie ) http://lh5.ggpht.com/_E_JNsRO3k_k/S3r-QnzM_SI/AAAAAAAACKA/dsp-siMSqVI/s640/jazda%201%20stycze%C5%84%2007.jpg pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 16.02.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Ooo Ja już dawno gołego asfaltu nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 17.02.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 oorbus - dopiero po chwili zobaczyłem 2007 - już chciałem się pytać gdzie tak odśnieżacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 17.02.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 A ja dojrzałem szybko ale też się zdziwiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 17.02.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 ja się tym bardziej zdziwiłem bo to jakieś 5 km od mojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 17.02.2010 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Piter, To może jakiś spocik ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 18.02.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 czemu nie - jak tylko odkopię garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.02.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 urodzony i wychowany na wsi wiec mialo sie rozne jednoslady z 2 latka temu chcialem kupic cos wiekszego ale na pogrzebie bliskiego kolegi odechcialo mi sie. Byl bardzo rozsadny ale niestety zginal na swoim czerwonym "bandycie" obiecalem sobie ze nic wiecej nie kupie ale ... ale staram sie przekonac zone i pokazac jej ze motocykl jest bardzo bezpieczny doslownie 4 dni temu zarejestrowalem nowy chinski skuterek kupiony za nieca ponad polowe ceny salonowej (i tak za duzo dalem ) Zona nie ma prawka na motocykle a tak ma szanse troszke pojezdzic i moze za rok czy dwa .... sie zobaczy lewa lapka w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 19.02.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witam obecnych ,jest wyjazd objazdowy tak na rozruszanie kości po zimie w Gdańsku start-- Sztokholm ,Uppsala,Sundsval,Ostersund,(gdzieś między biba na dwa dnii dalej) Trontheim (już norwegia paszporty trza)potem Bergen,Oslo,Malmo,Hamburg,Berlin,Warszawa. Szczegóły do ustalenia lecimy we dwóch (Łysy CBR 600 i ja Kawa 600) jak by ktoś się chciał podpiąć to zapraszam raczej jesteśmy nastawieni na fajną jazde więc nie będziemy obładowani jak wielbłąndy Termin do ustalenia ale jak się zrobi ciepło by w namiocie mozna było sie kimnąć. Jest jeszcze opcja by zawitać przez Turku do Finlandi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 23.02.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Chiński skuter Zipp Quantum. Prawko na motor w planach. Docelowo będę oszczędzał na jakiegoś turystycznego Triumpha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 23.02.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Byłem na wystawie w warszawie i siedziałem na takimTriumphie ciekawa stylistyka nawet ładny. nie mogłem się powstrzymać i pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 23.02.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Chiński skuter Zipp Quantum. Prawko na motor w planach. Docelowo będę oszczędzał na jakiegoś turystycznego Triumpha Jest dobrze co chcesz od czegoś trzeba począć jest wiatr we włosach jest ,są muchy w oku są ,wykładasz się na zakrętach i prubujesz sięgnąć kolanem asfaltu ?to znaczy że jesteś motocyklistą (A1) pełną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 21.03.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam ! Jeżdżę jednym śladem już 20 lat bez mała. Przede wszystkim turystycznie. Oczywiście dom przygotowany pod motocykl, zjazd z garażu do piwnic, otwory drzwiowe 130cm tak że mogę sobie po piwnicy w zimie pojeździć . Obecnie jeżdze ST1100. Pozdrawiam kolegów motonitów i życzę spokojnego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 21.03.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Sam zastanawiam się nad zz-r 1100. Tylko ta trzecia panewka mnie przeraża Kiedyś miałam ZZR1100 150PS, bardzo fajny motocykl. Nie miałem problemów z 3 panewką, kwestia łagodnego "grzania" na zimno, jak się nie jeździ na kole to też nie ma problemu. Generalnie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts