oorbus 13.02.2003 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Ryszardzie! widzę, że drzemie w tobie Lwie Serce nic tylko kupic jakowąś bestyjkę ( nie musi być to od razu sprzęt za pół stówy) ot małe 500cc, na początek wystarczy. A radości co nie miara.szczególnie latem! tyle plusów, że aż minusów nie widać. Niech Moc będzie z Tobą oorbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 13.02.2003 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Pewnie ze drzemie,Ale najpierw trzebaby wykonczyc domek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 19.03.2003 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Sloneczko,sloneczko..... szkoda, ze tu w Szwecji,nie wiem jak w kraju. ale wracam juz nie bawem, i hajda na droge pojezdzic sprzecikiem.trzeba Kawe obudzic ze snu...... hihihihi pzdr. oorbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachtomasso 17.04.2003 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Od 2 sezonów niejeżdzona Honda MTX 80. Małe enduro ale w terenie wycina nieźle. Tylko w trasę ciężko jechać. Może z czasem wymienię na coś większego. Na razie stan kasy na dużym, kredytowym minusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 19.04.2003 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2003 Slońce wylazlo z ukrycia, a tu nikt nie zagląda?czyżby nie było nikogo z 2 kolkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 05.05.2003 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 a ja sie nie mogę doczekać,ale zbunkrowalem w Rydze , a kochana Kawa śpi w garażu:sad:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 06.05.2003 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 ja mam NSU 201 OSL z 1936r. , ale niestety rozkręcony na kawałki czeka w skrzyni na lepsze czasy, czyli wolną gotówkę na remont, w garażu będzie miał kiedyś swoje honorowe miejsce i może zacznę go samemu powoli składać do "kupy", oj żle to zabrzmiało , a narazie po prostu oglądam sie za wszystkim co ma 2 kółka i silnik, pozdrawiam wszystkich na jednośladach i tych w katamaranach też Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 07.05.2003 04:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 a ja wracam w przyszłym tygodniu do domu!!!na krótko, ale sobie pobrykam, troche kosmetyki, bo nie zdążyłem po zimie i heeejaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 10.06.2003 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 sezon w pełni a tu żadnych motocyklistów nie ma?? ja zdążyłem już nawinąć trochę na koła, zlat w niemczech zaliczyłem ( jakże inny od tych w Polsce!!) luudzie na motory!!! oorbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kisiel 14.08.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 Hej No to napiszę coś - motocyklista weteraniarz. Właśnie skończyłem mój domek, niedługo się wprowadzam. Na prawie 30m2 garażu robię warsztat, będzie też tam stał samochodzik żony i moje 2 motury (lub wiecej). Odrobiona Jawa 250 z 1958 oraz moje Junaki - na razie w stanie zaawansowanego remontu, przyhamowanego przez budowę. W sumie to z 5 Junaków w kartonach z motocyklowym pozdrowieniem! Kisiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 17.08.2003 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 no hey! wreszcie ktoś!!! skąd żeś jest brachu? oorbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kisiel 18.08.2003 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Witam Pochodze z Wielkopolski, od kilku lat w Warszawie, a teraz ok. 30 km na południowy-zachód od Warszawy Żelechów, koło Żabiej Woli. No to jest nas 2 na moturach pozdr Kisiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 18.08.2003 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 na 100 % jest nas więcej , ale sie skubani nie ujawniają ale dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 19.08.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Ja mam w garażysku zakurzonego junaka-tylko, że brakuje mu sporo części. Właściwoie całego przodu. Poprzedni właściciel chciał zrobić z niego ścigacza . Obok stoi sobie zundap bella taki skuterek z 1955 roku - poj 200cm. Niestety też ma problemy techniczne. Jak na razie udało mi się uruchomic tylko WFMkę ale okazało się, że jest problem z odtworzeniem jej dokumentów. No więc stoi to wszystko już z pięć lat i czeka na lepsze czasy-to znaczy aż będę miał więcej czasu i miejsca w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 27.11.2003 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 A ja mam zamiar kupić sobie "coś" Nieduże. Może skuter, może jakiś mały motorek - coś dwuosobowego, jak najbardziej w celach użytkowych - do pracy, póki nie ma ostrej zimy, dojechać można, gdzieś po drobne zakupy - po co ciągać wszędzie ze sobą paliwożerną kupę żelastwa jaką jest samochód? Doradźcie, co z takiego sprzętu, gdzie i za ile można by kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 04.12.2003 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 hej piku,ciezko stwierdzic.raczej musisz wiedziec chociaz mniej wiecej czego oczekujesz, no i ile chcesz przeznaczyc kasy. pozniej mozemy cos poszukac. pozdrowieniaoorbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.02.2004 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Niebieska Yamaha SR 500. Ponoć 3 sztuka w kraju.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 28.02.2004 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 no hej ziaba!i co ,pomykasz po terenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 28.02.2004 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 georg!bardzo fajny piec.też o niej myślałem, jako dawcy do draga.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.02.2004 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 Oorbus, w taką zimnicę? Litości, ziaby o tej porze straszliwie delikutaśne, a motorek zaropowany na zimę. Odpalam jak się wysuszy. Oj, wiosno..przybywaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts