ziaba 27.09.2004 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 co..co.. dyć o motorach stoi ???? Ja tam nie wiem co Wam wyskakuje. Mnie wyskoczyło co trzeba..ale jak sie klika gdzie się oko przylepia wpierw to nie dziwota. Wszystkie skółkowane tak mają czy co ? ( wersja piechotna tak chyba też ma... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 21.10.2004 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 cholera!taka pogoda , a moja Kawa ni kce palić!! co jest??ratuunku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 22.10.2004 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Zalała się chiba Deszcze niespokojne były ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 22.10.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 A mi mrozy wykonczyly akumulator A ze juz koniec sezonu to nigdzie nie mozana dostac nowego Musze puszka do pracy ganiac a biedna Giovanna Valentina sama w szopie stoi Buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 22.10.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Sam mróz akumulatorom nie szkodzi. Widac żadko jeździłeś, nie doładowywałeś, nie dolewałeś wody i zarżnąłeś aku. Akumulatory ołowiowe nie lubią jak rozładowuje sie je do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 22.10.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Godul1 a) Jezdze codziennie (min 50km) , a w czasie mrozow mialem przerwe 3 dniowa - to raczej nie duzo b) wody bylo ile trzeba c) aku odziedziczylem jeszcze po porzednim wlascicielu motocykla z informacja ze jest do wymiany. Poki bylo cieplo nie sprawial klopotow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 22.10.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 No to nie mróz a starość pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 22.10.2004 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Hej zapaleńcy! Pomóżcie!!!! Pilnie poszukuję plakatu Africa Twin - Honda chyba. Takiego, żeby go za szkło wsadzić i powiesić. To ma być prezent dla męża-maniaka, na okoliczność że garaż już gotowy!!! Jak by nie była to ta Africa to w ostateczności jakiś inny w tym guście. Może nawet być z panienką, co mi tam ...życz, a będzie ci życzone!Czy ktoś wie skąd mam cóś takiego wytrzasnąć? Przeleciałam się po różnych sklepach i internecie ale nic nie ma! Gdzie się kupuje takie plakaty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 22.10.2004 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 http://polposter.e-pasaz.pl/x_C_Dz__P_16710063__LL_10.html http://www.plakaty.pl/lista.php?id_k=16&&id_pk=0&&seek=8 Poszukaj . Może cosik mają na składzie . A akumulatornię polecam gelową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 23.10.2004 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 Jak z panienką, to w necie jest tego od zarąbania. Przynajmniej było . Mówię to w czasie przeszłym, bo mój komp jakoś nie dostrzegał piękna tych obrazków. Może nie tyle piękna obrazków, co diabelskich wirusów jakie temu towarzyszyły zazwyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 25.10.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Ziaba dzięki!!! Coś wybiorę na pewno. Bio, aż taka życzliwa nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 25.10.2004 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 odpaliłem wreszcie, pojeździlem ale widać, że zaworki do regulacji, bo na zimnym cieńko pali a aku , to mam tak doj.....ne, że szok chyba jednak nowy gelowy trza sprawić na gwiazdke Kawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.10.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Oorbus..ropujesz chromy na zimę czy na suchcielca stawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RolandB 25.10.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 no oorbus ... aku to masz do wymiany ale potem ( po odpaleniu ) to juz fajnie pomykal motorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 25.10.2004 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 hmm... Ziabko, uwielbiam ten twój slang..... a teraz po naszemu, proszę Roland, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.10.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 No i mój też zgredzik zapalił... a że niedziela była pikna więc się pośmigało... poniedziałek też był pikny i też się pośmigało... Ale niestety poniedziałek skończył się w serwisie na wymianie uszczelniaczy na goleniach. Tak niestety kończy się jazda po lesie motocyklem którym, według definicji Ziaby, łapie się muchy i komary w nogawki Pozdróffka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 26.10.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 A moje aku ciagle "sie sprowadza" z hurtowni. Jak juz dojedzie to pewnie wlasnie pierwszy snieg spadnie. Od reki moge wprawdzie dostac MOTO POWERa ale niemoglbym tym g. zniewazyc Giovanny Valentiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 26.10.2004 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 hmm, wymiana usczelniaczy w serwisie??? pewnie grat na gwarancji... a ja, tak sobie śmigając zgubiłem jednego power lufta. sprzęt zacząl sie dlawic na wolnych i średnich. zawrociłem, szukałem, szukalem, i nic i teraz mam kolejny wydatek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.10.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Pytałam , czy na zimę chromy ropujesz czy na sucho zimujesz ??? W wolnym i ponownym tłumaczeniu:czy elementy chromowane, pokrywasz mieszanką ropy i nafty ( natryskowo na gorąco ) celem zabezpieczenia i uzyskania pięęęeknictego blasku na cieplejszą porę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 26.10.2004 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 a gdzie ty widziałaś chromy w mojej Kawie?? hę? nic nie robie. do szopy ( hej pasterze) i na wiosne (wczesną) wymiana uszczelniaczy( w szopie) i kosmetyka no i jakieś kontrolki trzaby skombinować, bo drugi sezon bez brykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts