Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

2 ko?a, 1 ?lad i muchy w z?bach...

oorbus

Recommended Posts

hehe, Dominik... Harley to pewnie nowy V-Rod a samochód "maluszek" z 25-letnim stażem :D :D :D

No, no wypraszam sobie :wink: V-Rod z Harleya ma tylko naklejkę na baku, którą ktoś przykleił na prima aprilis i potem zapomniał zerwać :wink: , ale co do samochodu - cóż - wiele się nie pomyliłeś - 12 lat już mu stuknęło, ale to nie maluszek :wink:

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 386
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja dzis smignalem do pracy - 30km :-). A zeby sasiedzi tez poczuli poczatek sezonu to zaczalem od "gumowka tuning" i usunalem zbedne elementy o potocznej nazwie tlumiki. Teraz mysle czy nie odkrecic lusterek i kierunkowskazow - w zasadzie z niech ni korzystam a rujnuja v-max ;-)

Giovanna Valentina wyrazie zyskala na wdzieku ;-)

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Ta wstretna banda rzeznikow ciagle zneca sie na moja Giovanna.Valentina. Zdjeli glowice bo gwint swiecy byl zanikl. Wykryli pekniecie - dali glowice do regeneracji. Glowiece wrocily pospawane, poszlifowane, z nieruszonym gwintem! Co za losie!

Tylko sie pociac!

Albo kupic drugi motorek co wlasnie uczynilem :-)

XJ900 rulez :-))))))

I przy okazji - nie wiecie gdzie manuala tanio pozyskac?

heniu!

rocznik potrzebny

do diverszynki?

ty masz pomysł!

qpic drugi motur, jak pierwszy w remoncie... :D

ja zmieniam rozrząd.

ale też wściekły jestem na mechanika :evil: ,

bo mógł to zrobiic za 1 razem jak ściągał głowice.

eee trza widać samemu zakasać rękawy... tylko kiedy??

pozdrawiam

oorbus!

XJ 900 S Diversion rok 1999 :-) wiesz skad mozna pozyskac manual?

byl w dobrej cenie i grzech byloby nie wziac (ale i tak nie powiem ile bo zona czyta formu :wink: )

niestety tez cierpie na braki czasu a co gorsza na brak miejsca do dlubania w motorze. Garaz z prawdziwego zdazenia sie dopiero robi. Dlatego musze moje malenstwa oddawac rzeznikom!!!!

pozdrawiam

• 3 months później...

no hej!

sezon prawie sie kończy, widać że był odpowiednio nakręcony na koła, bo ostatni wpis z maja.....

czasu nie było, co by cuś skrobnąć?

ja tam brykałem ile sie dało, tylko te koszty paliwa ścinają z nóg. ( dobrze, że jeszcze żona mnie rozumie...)

napiszcie, jak sie wam jeździło...

pozdrawiam