Dominik1719499811 14.03.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 hehe, Dominik... Harley to pewnie nowy V-Rod a samochód "maluszek" z 25-letnim stażem No, no wypraszam sobie V-Rod z Harleya ma tylko naklejkę na baku, którą ktoś przykleił na prima aprilis i potem zapomniał zerwać , ale co do samochodu - cóż - wiele się nie pomyliłeś - 12 lat już mu stuknęło, ale to nie maluszek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.03.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Oj Dominik czytałem że masz H-D Evo.... a z tym V-Rodem to tylko taki żarcik mały, nie chciałem zburzyć Ci krwi No ale kolego z samochodem to mnie nie wyprzedziłeś... mój ma 17 lat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.03.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Aha, i zapomniałem dodać..... WITAMY KODIEGO :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 17.03.2005 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 witka, właśnie zjechałem z Rosjii, a tu wiosna!!! jusz pirwsze graty na drogach. ja jutro lece odebrać kawe po remoncie pieca i dawaj!!!! Mario, V-rod z silnikiem Evo... ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 17.03.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 No ale kolego z samochodem to mnie nie wyprzedziłeś... mój ma 17 lat :) Hola, hola, mam jeszcze bardziej szacowne auto - ford comet - 1960r., ale ostatni przegląd byl w 82r. i nie zapowiada się żeby następny udało się zrobić szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 18.03.2005 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 pierwsze kilometry w sezonie zrobione!!!!yupiii!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 21.03.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 No to widzę, ze co poniektórzy już śmigają. Ja w kwietniu oddaje pewne elementy do chromowania a blachy do lakiernika. Więc sezon pewnie zacznę od maja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 24.03.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 A ja dzis smignalem do pracy - 30km . A zeby sasiedzi tez poczuli poczatek sezonu to zaczalem od "gumowka tuning" i usunalem zbedne elementy o potocznej nazwie tlumiki. Teraz mysle czy nie odkrecic lusterek i kierunkowskazow - w zasadzie z niech ni korzystam a rujnuja v-max Giovanna Valentina wyrazie zyskala na wdzieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 27.03.2005 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2005 Henryk, ja komin jusz dawno wypatroszyłem bo tak jakoś cicho gadał.... teraz jest pusta tuba , i gra. przynajmniej żona wie, że do domu na obiad zjeżdżam, hehe jak to moowia: loud pipes save live... pozdrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 31.03.2005 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Ludzie!!! Wiosna jak talala!!! na koń Mości Panowie! na koń!!( i Panie tys ) pozdrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 12.04.2005 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 hej!!otwarli my sezon!!!!ale byla impra!! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 13.04.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 A moje malenstwo stoi w serwisie i czeka na zmilowanie mechanika. Burej suki zimy nie udalo mi sie utopic ale moze choc na bemowo dojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 15.04.2005 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 no to wkleje pare zdjątek z impry.ja sie tradycyjnie nie załapałem:( http://www.boob.republika.pl/slawa2005/slawa2005.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 22.04.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 wybiera sie ktos jutro na bemowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 28.04.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Buuuu A mi wlasnie obie glowice spawaja, banda rzeznikow. I to podobno dlatego ze za mocno palowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 30.04.2005 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 henio,bierz za spaware i jechanajak wam zazdroszcze!!nasze chlopaki jechali do Wolsztynaa ja w Rosji.... to jest dopiero buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 11.05.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Ta wstretna banda rzeznikow ciagle zneca sie na moja Giovanna.Valentina. Zdjeli glowice bo gwint swiecy byl zanikl. Wykryli pekniecie - dali glowice do regeneracji. Glowiece wrocily pospawane, poszlifowane, z nieruszonym gwintem! Co za losie! Tylko sie pociac! Albo kupic drugi motorek co wlasnie uczynilem XJ900 rulez ))))) I przy okazji - nie wiecie gdzie manuala tanio pozyskac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 12.05.2005 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 heniu! rocznik potrzebny do diverszynki? ty masz pomysł! qpic drugi motur, jak pierwszy w remoncie... ja zmieniam rozrząd. ale też wściekły jestem na mechanika , bo mógł to zrobiic za 1 razem jak ściągał głowice. eee trza widać samemu zakasać rękawy... tylko kiedy?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 12.05.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 oorbus! XJ 900 S Diversion rok 1999 wiesz skad mozna pozyskac manual? byl w dobrej cenie i grzech byloby nie wziac (ale i tak nie powiem ile bo zona czyta formu ) niestety tez cierpie na braki czasu a co gorsza na brak miejsca do dlubania w motorze. Garaz z prawdziwego zdazenia sie dopiero robi. Dlatego musze moje malenstwa oddawac rzeznikom!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 02.09.2005 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 no hej! sezon prawie sie kończy, widać że był odpowiednio nakręcony na koła, bo ostatni wpis z maja.....czasu nie było, co by cuś skrobnąć? ja tam brykałem ile sie dało, tylko te koszty paliwa ścinają z nóg. ( dobrze, że jeszcze żona mnie rozumie...) napiszcie, jak sie wam jeździło... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts