henryk_baszkowka 05.09.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Jakie konczy??? Do mrozow i sniegu jeszcze duzo czasu (mam nadzieje Z refleksji A.D 2005 - XJ900 nie jest motocyklem terenowym - gleba na glebie (mokrej glinianej drodze) i obity kolektor na kraweznikach. Czyzby to znak ze trzeba sie na Duka przesias?? pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A może ktoś z szanownych budowlańców ma ochotę na zlocik? Użytkownicy http://WWW.RIDERS.PL organizują imprezkę w Bobrzy k/Kielc. Ja się wybieram i zapraszam kto chętny. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 27.09.2005 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 chciałem powiedzieć "pooowoli sie kończy" jeszcze smigam ile wlezie. XJ faktycznie to nie endurak. zlocik troszku daleko od mnie. acha. chce sprzedac grata, bo sie mnie letko znudził. jest kto chetny na extremalne streetfajderowanie?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 18.11.2005 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 acha, nikt tu nie zaglada szkoda. wlasnie qpilem gsxra. bedziemy robic kolejnego streeta. moja kawa nadal do sprzedania. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.11.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 hehe, oorbus nie przesadzaj... to jedyne miejsce gdzie jeszcze zaglądam na tym forum Ale pisanie tu nie ma sensu bo to jak "głos na puszczy", ewentualnej odpowiedzi mozna sie spodziewac po kilku miesiącach... przy dobrym układzie Wklej fotki gsxerki zanim ją zmaltretujesz żeby potem można było ocenić dzieło zniszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 21.11.2005 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 co fakt, to fakt. malo tu luda zaglada. fotki moze fkleje, jak wrooce na ojczyzny lono ( i nie tylko ojczyzny, hehe) grat puki co jest bes plastikuf, ale one mi na ch..... ( przepraszam ) bedzie ostre ciecie - giecie! pozdrawiam Cie Mario PS odwiedz nasza stronke: http://www.mescaleros.pl oorbaniasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.11.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Qurcze strasznie się kręcisz po świecie A na tą stronkę to juz jakiś czas temu trafiłem... nawet mi do łba nie przychodzi jak W każdym bądź razie przejrzałem w miarę dokładnie szczególnie galerię więc pozdro i wracaj na oba łona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.12.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 A to mój sprzęcik: http://mcieniewska.photosite.com/~photos/tn/556_348.ts1111700858000.jpg Mężusio dosiada Suzuki GSXR-600 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.12.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 hey Monika... witamy, witamy... ładna ninja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolon 06.01.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Witam koleżanki i kolegów. Start budowy domku wiosna 2006 - czyli już tuż tuż, a w chatce garażyk na 2 samochody specjalnie poszerzony żeby się jeszcze 2 kółka zmieściły! - a konkretnie Kawasaki VN 750 Vulcan - sprzęcik już parenastoletni ale zadbany. Pozdrawiam i byle do wiosny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Floyd 06.01.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Witam U mnie budowa już zaczęta,(Fundamenty) dalsze prace na wiosnę. A motocykl też oczywiście będzie. I honorowe miejsce w szerokim garażu. Jeszcze nie wiem na co mnie będzie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 07.01.2006 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 No hej Monika, sikorki oczywiście mile widziane a kawa jak talala. tyle, że po mojemu jusz nie byłoby plastikuf, hehe. Moja "nowa" dziunia to gixer 750. puki co, to stoi rozebrana. http://foto.onet.pl/upload/7/13/_567047_n.jpg ale wiosna przyjdzie....oj bedzie sie działo, będzie się działo.... pozdrawiam " uspionych" bikeruf oorbaniasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 07.01.2006 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 acha Moniko, gratulki tych 2 cali my tesz czekomy, bo fasolka rośnie......hehe a puki co: http://foto.onet.pl/upload/23/56/_550752_n.jpg no wiem... to nie dzieciach miało tu być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 13.03.2006 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Ludzie!!!! gdzie ta wiosna??? no gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 13.03.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 wiosne czuc w powietrzu niestey nie widac tego na asfalcie ale to juz juz Chcialem w ten weekend zobaczyc jak sie ma moj motorek (stoi u sasiadki w garazu) ale nie mialem smialosci. Bylo lekko na plusie wiec temperatura akurat na parugodzinna przejazczke )) moze za tydzien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 13.03.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 wiosne czuc w powietrzu niestey nie widac tego na asfalcie ale to juz juz Po Gdyni już kilku zaczęło jeździć. Ekstremiści Mój dotychczasowy rekord to trasa ok 10km przy -18. Poszło wtedy kilka wydań Dziennika Bałtyckiego, ale i tak po zejściu z moto trudno było przybrać pozycję wyprostowaną No ale to było ze 30 lat temu - eech młodzi... Trzymajcie kciuki, jutro zakup (?) - Suzuki Savage LS650. W zasadzie to córka kupuje, ale... może się da przejechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 15.03.2006 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 A mnie wygnało na Ukrainę myśle, że jak wrooce, to jusz bydzie wiosna w pełni, a wtedy... trza będzie Suze do sezonu przygotować... coś czuje, że ten sezon spędzę na "pasztecie" chroniczny brak czasu na przerobienie grata.... ech... pozdrawiam oorbus PS. pamiętajcie o głośnych wydechach. tylko tak katamaryniarze nas zauważają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 24.03.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 No to mamy - Savage (Big Single) LS650. Moto musiało gdzieś długo stać ale dość zdrowe, ładnie pomyka, wypiard słuszny (Loud pipes he he..gdzies to czytałem ) Doradźcie - aluminium paskudnie wygląda przód i obudowy przełączników przy manetkach i zbiorniczek płynu hamulcowego. Czym najlepiej polerkę zrobić? Kiedys była pasta Fenix, ale chyba już nie produkują Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 29.03.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Z przyjemnoscia informuej ze sezon uwazam za otwarty )) Oczekiwalem ze kierowcy puszek zapomnieli o motocyklistach ale okazalo sie ze jednak pamietaja, ladnie z drogi zjezdzaja, .... a moze mam poprostu zaje..scie mocne swiatla drogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 31.03.2006 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Henryk, ja cały sezon na długich co prawda u mnie długie to jak postoje ( lampa od skuterka i żarófka 35W) nocą za miasto raczej się niewypuszczam...hehe zazdroszcze rozpoczęcia. chłopaki robią rozpoczęcie 9 oficjalne. sponsoruje nas TYSKIE. wejdź na stronkę Mescaleros.pl noo i zapraszamy wszystkich. ja niestety zbunkrowany na Ukrainie. do świąt pewnikiem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts