Projekt_2501 11.12.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Witam Mam następujący problem: W wypisie z planu mam sformułowanie"że warunkiem rozpoczecia inwestycji jest uzbrojenie terenu" i tyle, żadnych wytycznych czy zbiornik zamkniety czy kanaliza. Oczywiście kanalizy niema i niebędzi jeszcze z jakiś czas ( ). W ziązku z czym niemogę otrzymać wz (w kwestji wody i kanalizy, prąd mam- nawet już licznik). W ziązku z powyższym chciałbym wybudować szambo, jednak gmina twierdzi, że pod pojęciem uzbrojenie terenu rozumieć należy kanaliza. Czy można to jakoś obejść? Czy szambo nie jest uzbrojeniem terenu? Chciałbym dodać, że działka znajduje się na osiedlu budowanym nieopodal dużego miasta, sąsiedzi z mojej ulicy którzy rozpoczeli wcześniej inwestycje mają szamba, teraz gmina stważa probelmy. Proszę o pomoc jestem zablokowany, z góry dziękuje za wszelkie informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts