rrmi 10.12.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 usmialam sie , ale Ty uwazaj , bo na liste wejsc mozesz Tolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.12.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 bojem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.12.2005 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 bojem się nie boj , ja Cie obronie mikrofon wylaczymy i bedzie po ptakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.12.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 aha i pójdziemy siedzieć, to już chyba drugi raz razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.12.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 tola: prosilbym abyś na przyszłość zastanowiła się czy taki post jaki napisałaś powyzej nie obraża uczuć religijnych innych uczestników forum, dostałem taki sygnał i dlatego musiałem usunąc Twój post, a Tobie daje ostrzeżeniemaksiu główną część treści zawartych w usuniętym poście Toli można znaleźć po poniższym linkiem: http://www.joemonster.org/article.php?sid=5360&mode=thread&order=0Tola w swoim poście umieścila na początku uwagę, że prosi o potraktowanie go w formie humorystycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.12.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 tola: prosilbym abyś na przyszłość zastanowiła się czy taki post jaki napisałaś powyzej nie obraża uczuć religijnych innych uczestników forum, dostałem taki sygnał i dlatego musiałem usunąc Twój post, a Tobie daje ostrzeżenie maksiu no comment... a właściwie comment, gratuluję Maksiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 10.12.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Wiecie, mnie się wydaje, że jeśli ktoś mocno wierzy i jest głęboko przekonany co do słuszności swych uczuć, to NIC i NIKT nie jest w stanie obrazić jego uczuć religijnych. Pomyślmy o tym, zanim oskarżymy kogoś o obrazę tychże uczuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 10.12.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 tola: prosilbym abyś na przyszłość zastanowiła się czy taki post jaki napisałaś powyzej nie obraża uczuć religijnych innych uczestników forum, dostałem taki sygnał i dlatego musiałem usunąc Twój post, a Tobie daje ostrzeżenie maksiu Usuniecie tego postu obraza moje uczucia religijne . Prosze natychmiast cos z tym zrobic . Szacunek dla wszystkich . L S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 10.12.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Mi również nie podoba się taka cenzura.pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 10.12.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 maksiuNie wiem co napisala Tola ale to realnie nie ma znaczenia.Chodzi o sam fakt usuwania postow.Forum w tej swojej czesci nie jest forum czysto budowlanym - jest miejscem wymiany pogladow, mysli - czesto bardzo kontrowersyjnych I usuwanie postow z takich powodow jak napisales jest po prostu cenzura i to w najgorszym tego slowa znaczeniu.Nie sadze by Tola napisala cos w sposob wulgarny, chamski czy uzywajac jezyka powszechnie uwazanego za niecenzuralny. To w dbalosci i o oczy czytajacych w mojej ocenie mogloby byc powodem usuniecia postu a nie jego tresc.Zawsze bylem przeciwny "jedynie slusznej prawdzie" i niszczeniu przejawow wolnego myslenia i wyrazania pogladow. Zle mi sie to kojarzy i nie bede rozwijal tych slow....sadze, ze domyslisz sie co mam na mysli.Twoje "moderowanie" forum jest hmmm....co najmnije dziwne. Pozwalasz jednym permanentnie obrazac innych, manipulowac wypowiedziami, pozwalasz im na wiele gdy innych dla odmiany juz za jedno slowo czy tez niezrozumiala przez czesc czytajacych mysl jaka chcial przekazac ostrzegasz, posty wycinasz...... hmmmm...... nadzor nad forum w mojej ocenie inaczej powinien wygladac. Ale oczywiscie to moje zdaniePozdrawiam i tak jak ktos juz tu wspomnial - jesli ktos wierzy gleboko to nie ma sily ani slow, ktore moglby jego uczucia religijne obrazic, chyba ze.....to tylko wiara na pokaz........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.12.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Twoje "moderowanie" forum jest hmmm....co najmnije dziwne. Pozwalasz jednym permanentnie obrazac innych, manipulowac wypowiedziami, pozwalasz im na wiele gdy innych dla odmiany juz za jedno slowo czy tez niezrozumiala przez czesc czytajacych mysl jaka chcial przekazac ostrzegasz, posty wycinasz...... hmmmm...... nadzor nad forum w mojej ocenie inaczej powinien wygladac. Ale oczywiscie to moje zdanie Pozdrawiam i tak jak ktos juz tu wspomnial - jesli ktos wierzy gleboko to nie ma sily ani slow, ktore moglby jego uczucia religijne obrazic, chyba ze.....to tylko wiara na pokaz........... Wiesz Jareko, druga strona pisze dokładnie to samo, ze pozwalam permanentnie obrazac innych, manipulowac wypowiedziami, pozwalam im na wiele. Jeśli uważasz że źle wypełniam funkcje modratora to nic prostszego aby mnie z niej odwołać, a powołać w to miejsce kogoś innego, ja naprawde chętnie się pozbędę 'garba' i odzyskam możliwosc publicznej prezentacji swoich pogladów. Nie pisze tego aby ktos pomyslam ze się obrazilem czy cos takiego, to jest naprawde nasze wspolne forum, wiec jesli cos w nim szwankuje to trzeba to naprawic. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 10.12.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 A co zrobisz Maksiu z tym , ze ja teraz poczulem obraze moich uczuc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.12.2005 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 maksiu to nie Ty masz problem problem ma ten co sie tak na wszystko irytuje i sygnalizujetroche humoru i autoironii tylko w zyciu pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.12.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 A co zrobisz Maksiu z tym , ze ja teraz poczulem obraze moich uczuc ? twoja uwaga jest bardzo ogolna i podskórnie wyczuwam ze sarkastyczna, wiadomosc w oparciu o ktora podjąłem decyzje o usunięciu postu Toli byla bardzo konkretnie umotywowana i wyjasniona. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.12.2005 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Jesli uwage o poscie Toli napisal ktos z Forum to chyba jest inny Jak mozna tu bywac i nie wiedziec , ze Tola jest tak taktowna i kulturalna osoba , i ze nie napisala niczego , zeby obrazac te uczucia . Przeciez to Wiesz Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 10.12.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 A co zrobisz Maksiu z tym , ze ja teraz poczulem obraze moich uczuc ? twoja uwaga jest bardzo ogolna i podskórnie wyczuwam ze sarkastyczna, wiadomosc w oparciu o ktora podjąłem decyzje o usunięciu postu Toli byla bardzo konkretnie umotywowana i wyjasniona. m. Zgadza sie , ze sarkastyczna . Moja decyzja , o obrazie moich uczuc religijnych spowodowana usunieciem postu Toli , w wyniku obrazenia uczuc religijnych anonimowego forumowicza , byla przykladem , co nadgorliwosc moze spowodowac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.12.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Jesli uwage o poscie Toli napisal ktos z Forum to chyba jest inny Jak mozna tu bywac i nie wiedziec , ze Tola jest tak taktowna i kulturalna osoba , i ze nie napisala niczego , zeby obrazac te uczucia . Przeciez to Wiesz Maksiu wiesz mi rrmi ze nie było mi łatwo usunąc ten post, wiedzialem jakie intencje przyswiecaly Toli, ale i nie mozna sie bylo nie zgodzic z argumentacją drugiej strony m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 10.12.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 No dobra . Zbiore fakty do kupy . Tola pisze post . Ktos doznaje uczucia obrazy swoich uczuc religijnych i dzieli sie ta nowina z Maksiem , sowicie uzasadniajac decyzje swojej obrazy .Maksiu , jako moderator - reaguje zgodnie ze swoim sumieniem - post usuwa .W tym momencie ja poczulem obraze moich uczuc religijnych , poniewaz obraza mnie wszystko , co zaprzecza prawu do wypowiedzi . Tu podpieram sie Konstytucja Polski .Jeszcze kilku forumowiczow popiera Tole .Maksiu uzasadnia swoja decyzje . Na razie to tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.12.2005 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Jesli uwage o poscie Toli napisal ktos z Forum to chyba jest inny Jak mozna tu bywac i nie wiedziec , ze Tola jest tak taktowna i kulturalna osoba , i ze nie napisala niczego , zeby obrazac te uczucia . Przeciez to Wiesz Maksiu wiesz mi rrmi ze nie było mi łatwo usunąc ten post, wiedzialem jakie intencje przyswiecaly Toli, ale i nie mozna sie bylo nie zgodzic z argumentacją drugiej strony m. wierze Ci Maksiu Wkurza mnie tylko , ze katolicy wciaz stawiaja sie w sytuacji ludzi pokrzywdzonych , gorszych , takie odnosze wrazenie . Ja nie czuje sie gorsza z powodu , ze jestem ateistka . Ani lepsza , ani jakakolwiek . Nie bede tez atakowala kazdego kto powie , ze ateista pojdzie do piekla . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Maksiu, a ta druga strona, nie wiedziała, że Tobie potem będzie tez ni jak. Bo zostawić.., nie możesz.., a jak usuniesz.., to inny zaczną się buntować... no i tyle Ci ten ktoś Sprawiedliwi narobił. A nie mógł po prostu tego sam napisać.., a nie załatwiać sprawę przez „tatusia”... Kawę na lawę i już... Mam nadzieje, że teraz ma choć trochę wyrzuty sumienia za to, że Cię w to wpakował... Apeluje tutaj do ludzi.., miejcie ludzie serca... Maksiu choć mówi, ze tu tylko sprząta, tez ma jakieś prawa i uczucia... Załatwiajmy sprawy kulturalnie i jak dorosły, a jak ktoś chce prosić o usuniecie czyjegoś postu, to niech poprosi tutaj aby każdy mógł Maksia bardziej zrozumieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts