Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wolność słowa a uczucia religijne

rrmi

Recommended Posts

przyznaje kwas mnie zżarł... menda jestem... oj mam po prostu niezgodne z 99% forumowiczów opinie czyli popieram Kaczynskiego, popieram Naturalne metody regulowania poczęć....

hmmm, czy ty wiesz co znaczy menda?

mendoweszka

mendoweszka ż III, CMs. ~szce; lm D. ~szek

«Phthirius pubis, gatunek maleńkiego owada z rzędu wszy, pasożyt zewnętrzny człowieka żywiący się krwią, żyjący na owłosionych częściach ciała (prócz głowy), głównie na wzgórku łonowym; wesz łonowa»

• Odpowiedzi 343
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość gregmena

jareko, nie kłam, kilka razy przepraszaem, między innymi i mtoma w wątku kto prezydentem.... różnica pomiędzy nami jest taka że w dyskusji jako argumentu ja nie użyłbym, nigdy tekstu że kobiety to k.... ale pewnie dlatego jesteś powszechnie szanowany.....

maju jestem mendą, zwaszcza przy Tobie, nie potrafię wznieś się na wyżyny twoich argumentów w dyskusji, które są głownie tekstami o mojej osobie, mojej przeszłości, inwigilacją, sprawdzaniem jaką mam antenę, jesteś tu normalna, typowa, po prostu lubisz grzebać innym w życiu, wyciągać haki z przeszłości, całe Twoje JA

hehe Jareko, niech się pomęczy. Ja wiem, że po raz kolejny skłamał i mnie to wystarczy. To już nawet nie jest podwójna moraność, to jest wstyd jak cholera. Osobiście po takich wpadkach zniknąłbym, zapadłbym się pod ziemię, zmieniłbym nicka i co tam się jeszcze da. :D

To się także nazywa inny system wartości - mi osobiście obcy.

Gość gregmena

RAcja mtom mamy zupełnie inny system wartości

JA Ciebie o czym ty możesz sam zaświadczyć przepraszałem, a ty nigdy tego nie potrafieś zrobić, identycznie majka czy jareko (no chyba że go już maksiu upomni) i to nas różni... kilka razy sie pomyliłem i potrafiłem się przyznac do błędu, gdy Ty mtom myliłeś się nie przepraszałeś... fakt jesteśmy inni..... a ja nawet Ciebie przeprosilem kiedyś i Dropsiaka i Kroyene i jeszcze innych....

Tak Majka, rzeczywiście jesteśmy inni, nie mam takiej odwagi jak Ty by z takim zaparciem sledzić innych, grzebać im w przeszłości, by ciągle na tym forum łazić wszędzie, kopiować, wklejać, żalenie, boldy, czerwone litery itd.

Ty jesteś ekspertem od wklejania, kopiowania, sprawdzania, patrzenia jaką mam antenę... jesteś kimś, jesteś taka w tym doświadczona, taka wspaniała i ilu masz uczniów w tym stylu bycia w kontaktach międzyludzkich, wiesz w XXI wieku rzeczywiście nie da się z kimś rozmawiać jak sięnie ma na niego haka, odebrałem ta lekcje na Ciebie i przyznaje mialaś rację, może zgłoś się do odpowiednich służb, masz takie doświadczenie w inwigilowaniu innych

jareko, rzeczywiście, najlepiej nie reagować, ja też już żałuje że zareagowałem na Twoje teksty że kobiety to k.... by ludziom zabierać prawa wyborcze, na łamanie ciszy wyborczej....

Tak Majka, rzeczywiście jesteśmy inni, nie mam takiej odwagi jak Ty by z takim zaparciem sledzić innych, grzebać im w przeszłości, by ciągle na tym forum łazić wszędzie, kopiować, wklejać, żalenie, boldy, czerwone litery itd.

Ty jesteś ekspertem od wklejania, kopiowania, sprawdzania, patrzenia jaką mam antenę... jesteś kimś, jesteś taka w tym doświadczona, taka wspaniała i ilu masz uczniów w tym stylu bycia w kontaktach międzyludzkich, wiesz w XXI wieku rzeczywiście nie da się z kimś rozmawiać jak sięnie ma na niego haka, odebrałem ta lekcje na Ciebie i przyznaje mialaś rację, może zgłoś się do odpowiednich służb, masz takie doświadczenie w inwigilowaniu innych

....

:o :o :o

przepraszam a podobno gregmena jestes prawnikiem

myslalam ze szperanie, sprawdzenie , szukanie haka to atrybut prawnika a ty mowisz ze nie umiesz a nawet nie masz odwagi :roll:

Za to mowisz ze Majka jest w tym swietna, moze Maja na dobrego prawnika ma predyspozycje.

Majka nie myslalas o otworzeniu biura prawniczego? mam lokal do wynajecia, jakos sie dogadalybysmy cenowo :lol: zalezy mi na dobrym prawniku zeby mial klientow i wynajmowal conajmniej 5 lat :lol: to jak? :wink:

Czy ja kiedyś nazwałem kogoś zakompleksionym gnojkiem ? Chyba tak i pragne donieść, że swojego zdania nie zmieniłem.

jak moglismy dać się nabrac na te wszystkie płaczliwe teksty ? Dziwię sie tylko że oponenci brną w te, nic nie wnoszace "dyskusje" no chyba że traktujecie to jako swego rodzaju hobby czy tez odskocznię od rutyny w pracy :)

Maksiu ? Możesz mnie zbanować, masz do tego prawo a ja na pewno nie bedę miał o to pretensji. Swoją drogą to wyrazy współczucia, pewnie jakbyś wiedział z czym się wiąze moderowanie to pewnie byś się na tą funkcje nie zdecydował :D

I jeszcze jedna mała dygresja, jestem bardzo ciekaw jak będzie wyglądał kolejny, trzeci zlot muratora, chyba jednak na wszelki wypadek wezme podręczną apteczkę ;)

Znając Tolę nie tylkoz forum, ale i osobiście trudno mi uwierzyć by swoją wypowiedzią mogła kogoś obrazić. Maksiu, Ciebie też znam i cenię, jajca sobie robisz? :wink:

nie Tomku nie robie sobie jaj, najchetniej nic bym nie robil, mam poprostu serdecznie dość forum i moderowania na jakis czas, trzeba chyba dac sobie na jakis czas z tym wszystkim spokoj.

Ale wiem na czym polega moj problem, jestem za bardzo obiektywny (choc wielu uwaza inaczej), moim zdaniem wystarczylo ze chocby jedna osoba poczuła się urażona, a to juz jest powód do usunięcia postu, tym bardziej ze nie chodzilo o jakis tam osobiste urażenie kogoś, ale o urażenie jego uczuć religijnych, bardzo grząski temacik. Wiesz dobrze Tomku ze bardzo lubie Tole prywatnie, ale nie moge kierować się swoimi prywatnymi sympatiami i jednych traktowac inaczej niż innych. Jako Maksiu tak, jako moderator nie. Ot cała filozofia.

spoko

maksiu moge sie postawic w twojej sytuacji i moze nawet zrozumiec dlaczego robisz tak a nei inaczej

pomoz mi jednak zrozumiec dlaczego forum muratora jest tak ocenzurowane?

boicie sie kosciola?

dlaczego po prostu nie umiescicie gdzies na widocznym miejcu napisu, ze redakcja nie ponosi odpowiedzialnosci za teksty forumowiczow, jak to ma miejsce na innych forach?

dlaczego tak gorliwie wszystko kasujecie?

ze strachu przed czym?

prosze o wytlumaczenie, bo ja tez nie lubie cenzury i baaardzo zle mi sie kojarzy, moze nawet mnie obraza.....