Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wolność słowa a uczucia religijne

rrmi

Recommended Posts

a ja przyjde w zbroii ;)

lekko ja zmodyfikuje - dodam szybke i wycieraczki ;)

Jak zwykle jareko, przekręcasz, manipulujesz i nie jesteś uczciwy - to Ty opluwasz wszystkich dookoła a nie Ciebie opluwają :)

Nic się jednak nie martw, na miejscu dokonamy drobnej modyfikacji, zamiast szybki i wycieraczki zamontujemy mały i gustowny knebelek 8) :D

• Odpowiedzi 343
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a ja przyjde w zbroii ;)

lekko ja zmodyfikuje - dodam szybke i wycieraczki ;)

Jak zwykle jareko, przekręcasz, manipulujesz i nie jesteś uczciwy - to Ty opluwasz wszystkich dookoła a nie Ciebie opluwają :)

Nic się jednak nie martw, na miejscu dokonamy drobnej modyfikacji, zamiast szybki i wycieraczki zamontujemy mały i gustowny knebelek 8) :D

a komu założycie chlapacze? 8) :D

tia...Jareko w zbroi, a ja w czym?? moze trzeba by juz pomyslec o jakiejs operacji plastycznej co by nikt mnie nie poznał?

w koncu ja to dopiero bede mial przechlapane..

m.

dla moderatorów przygotujemy pomieszczenie z grubej pleksi takie metr na metr :D Propozycja bezpieczna i praktyczna - dość łatwo utrzymać czystość ścianek 8)

maksiu moge sie postawic w twojej sytuacji i moze nawet zrozumiec dlaczego robisz tak a nei inaczej

dzięki

pomoz mi jednak zrozumiec dlaczego forum muratora jest tak ocenzurowane?

boicie sie kosciola?

dlaczego po prostu nie umiescicie gdzies na widocznym miejcu napisu, ze redakcja nie ponosi odpowiedzialnosci za teksty forumowiczow, jak to ma miejsce na innych forach?

kłania się nieznajomość regulaminu, a w tym przypadku punktu drugiego

dlaczego tak gorliwie wszystko kasujecie?

ze strachu przed czym?

prosze o wytlumaczenie, bo ja tez nie lubie cenzury i baaardzo zle mi sie kojarzy, moze nawet mnie obraza.....

wybacz, ale stwierdzenie gorliwie wszystko kasujecie jest bardzo krzywdzace, nie kasujemy gorliwie wszystkiego co nadawało by się do skasowania, reagujemy tylko na najcięższe przypadki, oczywiście zdarzają się czasami wpadki, jak ów nieszczęśny post Toli, gdybyś troszkę bardziej wgłębił się w temat, przeczytałbyś że przyznałem się do błędu i przeprosiłem za to.

Natomiast uważam, że nie tylko Ty, ale i inni nadużywają określenia 'cenzura'. Wg mnie cenzurą byloby zablokowanie wogole możliwości wypowiedzenia się innym w drażliwych tematach. Natomiast usuwanie najbardziej drastycznych wypowiedzi niezgodnych z regulaminem i czysto ludzkim pojęciem przyzwitości nie jest wg mnie cenzurą. Z drugiej strony gdyby puścić wszystko 'na żywioł', to już widzieliśmy co się działo w przypadku pewnej forumowiczki.

Zdaje sobie sprawę, że nie każdy zgodzi się z moim zdaniem i jesli bedzie miał ochotę podyskutować, to nie uchylam się od tego, ale pod warunkiem ze dyskusją będzie merytoryczna i z poszanowaniem oponeta, w przeciwnym wypadku, nie mam zamiaru wogóle rozpoczynac dyskusji.

pozdrawiam

maksiu

Ja bym się tylko chciał zapytać o wpływ kasowania wątków na wyniki obstawiania loterii na milionowy post.

A i poprosiłbym potem o podanie oficjalnych wyników, be te z półmilionowego to coś długo jechały na tapetę. Ja bym cośzasugerował, ale nie wiem czy można. :roll: :wink:

Poza tym zawsze istnieje czad Muratora. 8)

Jak zareklamowałem to się tak gęsto zrobiło, że kolorów zabrakło. Mawet kolega moderator był przyszedł. :lol:

A czad nie pozostawia niesmaku dłużej niż przez okres urzędowania. I czwkawką trudniej go odbić, bo nazajutrz już nie ma czego. I epitety trzeba pamiętać, nie za bardzo można cycować. :lol: 8) :p

Ja bym się tylko chciał zapytać o wpływ kasowania wątków na wyniki obstawiania loterii na milionowy post.

A i poprosiłbym potem o podanie oficjalnych wyników, be te z półmilionowego to coś długo jechały na tapetę. Ja bym cośzasugerował, ale nie wiem czy można. :roll: :wink:

wolne wnioski zawsze masz prawo zglosic

a jesli chodzi o kasowanie postów, cóż licznik obowiązuje ten który widac, bo przeciez czysto teoretycznie moze sie przeciez zdarzyć awaria i np. może wciąć polowe postów napisanych danego dnia i co wtedy?

pozdrawiam

m.

wolne wnioski zawsze masz prawo zglosic

a jesli chodzi o kasowanie postów, cóż licznik obowiązuje ten który widac, bo przeciez czysto teoretycznie moze sie przeciez zdarzyć awaria i np. może wciąć polowe postów napisanych danego dnia i co wtedy?

pozdrawiam

m.

Maksiu, czasami nawet taka awaria by sie przydala... :wink:

To ja wnioskować chcę o większą liczbę soczystych kolorów na czadzie.

Można tu? :roll: :wink:

można i tu , tylko ze miejsce jednak nie najlepsze...

1. adresatem takiego wniosku powinien być administrator forum

2. myslę ze odpowiedz bedzie niegatywna z przyczyn technicznych, ale to tylko moje zdanie

pozdrawiam

m.

tak się zastanawiam :roll:

Zagadki logiczne zawsze mnie interesowały. Wyczulony węch na wszelkiego rodzaju krętactwa też mam 8) .

Proponuje lokal wirtualny :D No i mTom koniecznie na wspólnika.

:wink:

Gręguś, co teraz poczniesz :-?

Nic nie pocznie - patrz wątek o pigułkach. :D :D :D

Majka, dziękuję za dopuszczenie do tej jakże zacnej spółki.

Gość gregmena
A ja tylko zwrócę uwagę, że Grześ znów zaczyna (kłamać). .

a gdzie....?? nie powie, bo przecież siwy fantazjuje

a co mam począć będe dalej czytał oszczerstwa... dla Ciebie Maju czy jak widać w cytacie mtoma to normalka...

wy tu dalej będziecie wklejac, kopiować, oskarżać.... inwigilować....

..żeby to jeden... :roll:

niezłe kompendium wyszło na Forum na temat tych spraw u wiadomej osoby

Chyba nie ma wpływu.

W jednym z postów, żeby nie zaśmiecać wątku, dałem linka do odpowiedzi w innym wątku. Tamten wątek [wiadomy] wyleciał, postu nie ma, ale na jego miejsce nie wszedł żaden inny post.

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=693099#693099

Więc chyba naliczanie jest załatwiane systemowo przez skrypt Forum i kasowanie postów/watków nie ma wpływu na licznik. Ale mogę się mylić.

a co mam począć będe dalej czytał oszczerstwa... dla Ciebie Maju czy jak widać w cytacie mtoma to normalka...

wy tu dalej będziecie wklejac, kopiować, oskarżać.... inwigilować....

A Ty będziesz tak się mazał, chlipał, płakał i łaził ze swoim niebywałym nieszczęściem i krzywdą nieludzką po całym Forum, tak ? :roll:

Dziwny rodzaj autopromocji, ale może ktoś Cię w końcu utuli ... 8)

Gość gregmena

ponury a ty cos bez tabletek życ nie możesz??? buahahaha

a poza tym gdzie jest te wiele wątków przez wiadomą osobe zaczętych??? w wątku o kto prezydentem, NIE ja zacząłem dyskusję, natomiast powiedziałem swoje zdanie na temat, ale chyba ponury przyznasz że każdy ma prawo miec swoje zdanie???