Gość 13.12.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Ja nie wiem właściwie o co tu chodzi, jakiś dym widzę i kogoś, kto kijkiem usiłuje pogmyrdać w mrowisku. Proponuję jednakowoż potrzebowskim usługi naszego oddziału w psychiatryku, my tam wyspecjalizowany personel mamy, zabiegi różne uskuteczniamy, medykamenty i zabiegi stosujemy zarówno zewnętrznie... jak i wewnętrznie, instrumenta medyczne u nas na stanie są przeróżne, duże i małe, nie boimy się żadnego wyzwania. Aktualnie właśnie usiłujemy odkorkować Lafa. P.S. tabletki też mamy, kolorowe, różniste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.12.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 ponury a ty cos bez tabletek życ nie możesz??? buahahaha nie mogę odkąd skasowano nagrodę za zajście faceta w ciążę, muszę uważać - w końcu trzebaby za coś tego małolata wychować, nie ? a poza tym gdzie jest te wiele wątków przez wiadomą osobe zaczętych??? oj, kłamczuszku, nie pisałem że zaczętych tylko o tym, że wszędzie pełno jest postów dotyczących tej intymnej kwestii Twojej żony oraz podbudowy ideologicznej Twego widzenia tych spraw, które z uporem wklejasz dziesiątki razy diabli [] wiedzą po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 13.12.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Ponury a na becikowe byś się nie łąpnął?? Teraz moda jest. Miałbys jak znalazł Co do reszty to Matka mądrze godają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 13.12.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 pewnie nie w temacie sie odezwę, bo przyznam że nie uczestniczyłam od początku i wszystkich szczegółów nie znam, ale temat anonimowych donosicieli nie jest mi obcy A nie mógł po prostu tego sam napisać.., a nie załatwiać sprawę przez „tatusia”... anonimowi forumowicze maja tu wyjątkowa siłę przebicia oskarżony znany oskarżający anonimowo sobie działa oskarżony nie wie przez kogo, ale karę ponosi i bronic sie nie może, bo nie wie kto go napadł i za co konkretnie Wydaje mi się, że osoba, której mój post wydał się obraźliwy (doprawdy nie rozumiem dlaczego), powinna swoje argumenty przedstawić mnie, autorce postu i innym, którzy tym postem byli zainteresowani. Mamy prawo znać argumenty, w imię których wyrzuca się nasze słowa do śmieci. cytuję tolę, żeby się nie powtarzać sama się tłumaczyłam, że nie jestem wielbłądem, o co posądzali mnie jacyś anonimowi forumowicze nie wiem, czy argumenty wystarczyły, bo nie dostałam odpowiedzi od "góry" za to anonimowi forumowicze byc może tak, w końcu to ich uczucia zostały urazone moje nie, skądze W tym wszystkim najgorsze jest to , ze pewnie ta skarzypyta udaje , ze Tole lubi i takie tam . To jest wlasnie hipokryzja. to samo pomyslałam o swoim przypadku, że pewnie nie raz z tymi anonimami całkiem sympatycznie pogadywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.12.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Ponury a na becikowe byś się nie łąpnął?? Teraz moda jest. Miałbys jak znalazł Nie łapię się kryterium dochodowe Poza tym to są eine bardzo kleine piniędze Pampersy drogie, skóra na dłoniach już nie ta, coby prać tetrę... cinżko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 13.12.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Choć mogę ta osobę, autora postu, nie darzyć żadnym szacunkiem, to w moim odczuciu, ma ona prawo i powinna wiedzieć o „sprawie która się w przeciwko niej toczy” obiema ręcyma sie podpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.12.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 pewnie nie w temacie sie odezwę, bo przyznam że nie uczestniczyłam od początku i wszystkich szczegółów nie znam, ale temat anonimowych donosicieli nie jest mi obcy A nie mógł po prostu tego sam napisać.., a nie załatwiać sprawę przez „tatusia”... anonimowi forumowicze maja tu wyjątkowa siłę przebicia oskarżony znany oskarżający anonimowo sobie działa oskarżony nie wie przez kogo, ale karę ponosi i bronic sie nie może, bo nie wie kto go napadł i za co konkretnie Wydaje mi się, że osoba, której mój post wydał się obraźliwy (doprawdy nie rozumiem dlaczego), powinna swoje argumenty przedstawić mnie, autorce postu i innym, którzy tym postem byli zainteresowani. Mamy prawo znać argumenty, w imię których wyrzuca się nasze słowa do śmieci. cytuję tolę, żeby się nie powtarzać sama się tłumaczyłam, że nie jestem wielbłądem, o co posądzali mnie jacyś anonimowi forumowicze nie wiem, czy argumenty wystarczyły, bo nie dostałam odpowiedzi od "góry" za to anonimowi forumowicze byc może tak, w końcu to ich uczucia zostały urazone moje nie, skądze W tym wszystkim najgorsze jest to , ze pewnie ta skarzypyta udaje , ze Tole lubi i takie tam . To jest wlasnie hipokryzja. to samo pomyslałam o swoim przypadku, że pewnie nie raz z tymi anonimami całkiem sympatycznie pogadywałam Ewunia- a mozesz to rozwinac ?? ...bo to bardzo interesujące jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 13.12.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 nie podpuszczaj, bo myslę, że wiesz w każdym razie nie zbanowano mi nicka, póki co mimo, ze komus bardzo na tym zależało a anonimowa krucjata była zwyczajnie wredna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.12.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 nie podpuszczaj, bo myslę, że wiesz w każdym razie nie zbanowano mi nicka, póki co mimo, ze komus bardzo na tym zależało a anonimowa krucjata była zwyczajnie wredna jasne ze wiem .....i to od dawna tak czasami niesmiało zagaduje i czekam ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 13.12.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 no widzisz, to masz lepiej niz jabo ja o tej krucjacie nie wiedziałama przynajmniej o bezpodstawnych donosach nie wiedziałami do dzis w głowę zachodzę, kto mi to zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 13.12.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 i po co? aż tak sie komus naraziłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.12.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 no widzisz, to masz lepiej niz ja bo ja o tej krucjacie nie wiedziałam a przynajmniej o bezpodstawnych donosach nie wiedziałam i do dzis w głowę zachodzę, kto mi to zrobił To chyba o mnie chodzi .......choc moge sie mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 13.12.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 to chyba na pw dokończymy bo mnie zszokowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.12.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 chcialam sie odniesc jeszcze do usuniecia postu Toli. Tolu czy zostalas poinformowana kogo uczucia religijne obrazilas i jaka byla argumentacja tego kogos? ( nie pytam o nicka ani pelna argumentacje tylko czy tak czy nie) NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 13.12.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Proponuję zmienić tytuł wątku na "swoboda wypowiedzi a brak uczuć religijnych", ewentualnie "uczucia religijne a współczucie dla Toli z powodu utraty jednego postu". Będą zdecydowanie bardziej adekwatne do tego, co jest tutaj pisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.12.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Po przeczytaniu Twoich postów, to ja Tobie ckwadrat współczuję i to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalapan 13.12.2005 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 http://antonina.nie.lubi.radia.maryja.patrz.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.12.2005 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 http://antonina.nie.lubi.radia.maryja.patrz.pl/ ps .Proponuje zejscie z Toli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 14.12.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 A ja tylko zwrócę uwagę, że Grześ znów zaczyna (kłamać). przepraszam, ale chciałbym tylko zapytać grzecznie GDZIE znów zacząłem kłamać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 14.12.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 http://antonina.nie.lubi.radia.maryja.patrz.pl/ dzięki za ten link , uśmiałam się do łez , świetne rozpoczęcie dnia faktycznie post Toli to mały pikuś dawajcie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts