fizyk 26.12.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Nie ma co mówić. Najważniejszy jest Dom. Mimo że Daleko od szosy. Ja już przestałem być jednym z Ludzi bezdomnych. Od wtorku mieszkamy u siebie. A jeśli dom będę miał, to będzie bukowy koniecznie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.12.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 fizyk - gratulacje! Toast wznoszę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.12.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Nie ma co mówić. Najważniejszy jest Dom. Mimo że Daleko od szosy. Ja już przestałem być jednym z Ludzi bezdomnych. Od wtorku mieszkamy u siebie. A jeśli dom będę miał, to będzie bukowy koniecznie .... Daleko od szosy, daleko od noszy....to nic, najważniejsze, że własny. "...kiedyś znajdę dla nas dom, z wielkim oknem na świat..." Ty już znalazłeś, gratulki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 26.12.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 no to wypijmy za błedy, za błędy na górze... fizyk gratulki nawet sobie nie wyobrazasz jak mnie zżera zazdrosc /ale taka pozytywna i zyczliwa / Ja mam nadzieje, że może w 2006 zamieszkam we włąsnym domeczku z ogródkiem....i maluch nareszcie doczeka się pieska...... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.12.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Fizyku, gratuluję. Dropsiaku, doczekacie się własnego domu. 3mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2005 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Fizyk gratuluje i tak samo jak Dropsiak zazdroszcze . Zycze wiele szczescia na nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.12.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Dzięki za gratulki. Wszystkim życzę samych sukcesów budowlanych. A tak na marginesie - to ja z Fizulą nie możemy się już doczekać pieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 31.12.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Markus komedii z papieżem w Polsce normalnie leca i w kinach i w telewizji i gdziekolwiek i nikt nie robi z tego rwetesu, patrz np "naga broń".... no wiesz, Markus miał na myśli polską produkcję.... dla innej jestesmy za mali..../Mały nie do Ciebie piłem/...hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.01.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Markus komedii z papieżem w Polsce normalnie leca i w kinach i w telewizji i gdziekolwiek i nikt nie robi z tego rwetesu, patrz np "naga broń".... no wiesz, Markus miał na myśli polską produkcję.... dla innej jestesmy za mali..../Mały nie do Ciebie piłem/...hehe "MTV"(to taki mój tekst... A co do Gregmeny - to chyba go zbanowali bo cos ostatnio całkiem ucichł,a poza tym w opcjach "szukaj" nie można go znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 01.01.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 A co do Gregmeny - to chyba go zbanowali bo cos ostatnio całkiem ucichł,a poza tym w opcjach "szukaj" nie można go znaleźć... Niestety jest, tyle że pod nowymi nickami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.01.2006 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 A co do Gregmeny - to chyba go zbanowali bo cos ostatnio całkiem ucichł,a poza tym w opcjach "szukaj" nie można go znaleźć... tesknisz Maly? wareczka to chyba brat gregusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.01.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 No co ty rrmi. Bracia to ukradli Księżyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.01.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 ...razem z kogutem i Twardowskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 02.01.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 A jak Twardowski to i mydło w komplecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.01.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Idę, patrzę, aaleją zasłużonych .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.01.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 tiaaa...rozbój w biały dzień..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.01.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 na kole podbiegunowym to może być nawet rozbój w białe noce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.01.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 .... (...) noceNad brzegami drzemiąceNoce parne, gorąceOsłonięte przez mgłę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.01.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 czwarta nad ranem .... może sen przyjdzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 05.01.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Piąta rano, zabawa skończona....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts