anSi 11.12.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Witajcie, tak bajkowo Wam idzie, http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=60538 Czekamy na kolejne wieści no i na zdjęcia Waszej magicznej działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 11.12.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Chyba najmilsze na forum jest to, że spotykamy dobre duchy, na przykład zakładające komentarze do dzienników. Ciekawe ilu już nowicjuszom pomogła nasza Ansi? A przy okazji bajań świętokrzyskich, AnSi - wielkie dzięki za wsparcie także moich zmagań z własną pamiecią i klawiaturą. Hancio i Adasiu, nie jesteście osamotnieni, w doborze solidnych (puk, puk) i tanich (puk, puk,puk) ekip budujących, czego Wam nadal życzę. tomasz z innej bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 11.12.2005 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Oj wilcza Ty tak ładnie o mnie piszesz a ja do Waszych bajkowych opowieści tylko tak trochę pasuję, no bo...ja to raczej taka wróżka na miotle, którą dorośli niegrzeczne dzieci straszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 11.12.2005 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Adaman czekam na dalszy ciag Twoich bajkowych opowiesci. Pozdrawiam Cie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.12.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Super Wam idzie ta budowa - tylko pozazdrościć Oby tak dalej. Życzę powodzenia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 12.12.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 OOOOOOO Wilcza dzięki! Ale co teraz? Dziękuję wszystkim za wizytę w naszym bajkowym Światełku i zapraszam jeszcze. Coraz wcześniej robi się ciemno, mogę więc wreszcie posiedzieć przy kompie i cokolwiek innego przeczytać, niż tylko Wymianę doświadczeń, bo decyzję trzeba podjąć już, już... I będę pisać - może już bardziej szczegółowo na bieżąco. No i powklejam jeszcze trochę fotek z tego naprawdę magicznego miejsca A wszystkich, którzy "zabłądzą w te strony" zapraszamy w nasze skromne progi Zdjęcia ani w połowie nie oddają klimatu, który tam panuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 12.12.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Ale co teraz? Zdecydujcie, które komentarze chcecie kontynuować i dołączcie je do Profilu t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.12.2005 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 OOOOOOO Wilcza dzięki! Ale co teraz? Nic trudnego, wilcza wykasuje swój post, a Ty adamanie swój i będzie po kłopocie No, chłopaki...do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 12.12.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Porządek musi być Po robocie! Dzięki anSI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 16.12.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Piękne macie okolice! I dom już stoi! Zazdroszczę... Ale ja baba jestem, ciekawska okropnie. Jaki duży budujecie dom? Najbardziej mi chodzi o wielkość pokoju dziennego i "kajutek z klamkami". Jeśli to nie jest tajemnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 17.12.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Pewnie że nie jest tajemnicą. Pokój dzienny ma 7x4,2, a pokoje na górze po ok.10m2, nie licząc powierzchni pod skosami. W sumie dom ma ok.140m2 powierzchni użytkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 18.12.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 No, to się trochę pocieszyłam, bo u nas ma być podobnie. Wy macie chyba projekt indywidualny? My szukaliśmy gotowego i nie było łatwo. Tak jakby się nie projektowało domów dla dużych rodzin, a jak już są - to olbrzymie.Ciekawa jestem, co tam u Was dalej na budowie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.12.2005 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Bajkowych Świąt http://www.ekartki.pl/kartki/17/203.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 30.12.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Jak przeczytałam dziennik, byłam pod bardzooo duzym wrazeniem. Tym bardziej że chyba na tzw." bratnią duszę " trafiło! Bardzo podobny typ poszukiwania działki i oczywiście ta JEDNA JEDYNA..W otulinie lasu ( w moim wypadku Puszczy!) A wszędzie blisko! Sprwdzona, rzetwlna i conajwazniejsz NIEDROGA ekipa, dom powstał w niecałe dwa miesiące!! Piękna okolica( bajeczki takie!) moc pracy własnej, ogromna chęć zamieszkania w nowym domui życie zgodne z rytmem życia przyrody.... Proszę pisz sukcesywnie, systematycznie. Jestem przekonana że będzie się tam mieszkało REWELACYJNIE!!! Domek ma taką czystą formę czyli zgrabny o nie przekombinowanej architekturze. Wspaniale wpasowuje się w krajobraz otoczenia!!! Czekam na dalsze relacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.12.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Od Bajkowego Dziennika bije jakieś takie ciepełko... Jak sobie czytałam, to tak jakby łagodny, miły głos czytał to wszystko (może moja podświadomość ma taki seksowny głosik? http://www.gifygg.com/gifs/gifs/890drapanie.gif ) Działka faktycznie bardzo prześliczna. Dom zgrabny i elegancki a przytulny. Zastanawiają mnie tylk dwie rzeczy: ciekawa jestem jaki macie rozkład pomieszczeń - dałoby radę pokazać rzuty? Bo dom nie jest z tych wielkich, a Was tam mrowie a mrowie będzie mieszkać A po drugie, bo jakoś nie zakumałam: czy Wasi znajomi zdecydowali się też na działkę, czy koleżanka jednak nie usłyszała szeptu Waszych drzew? Życzę Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Bo to będzie bardzo Ważny Rok...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.12.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Roku 2006http://www.pikselstock.pl/obrazki/bank/s/sylwester%200568d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 01.01.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Dziękuję Jagna za ciepłe słowa . Z tymi głosikami to jest tak: jedni mają dar, aby je słyszeć, inni twierdzą, że nie istnieją .... Jeśli tak odebrałaś mój dziennik, to znaczy, że TY również potrafić słuchać drzew...Znajomi działkę kupili. Mają już fundament i od wiosny rozpoczynają dalsze prace. A Światełek zadziwia wszystkich, którzy tam się pojawią. Zdjęcia nie oddają klimatu tego miejsca, trudno nieruchomym obrazem oddać coś, co jest w nim i poza nim Jeśli kiedyś będziesz w tych okolicach serdecznie zapraszam, jeśli będziesz potrzebowała spokoju i oderwania się od świata, tym bardziej zapraszam do Swiatełka! Rzuty wklejam w Dzienniku. Pozdrawiam i życzę WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM 2006 ROKU!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.01.2006 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Nie mogę sobie odmówić przyjemności dopisania się do Waszego Dziennika Jeśli ktoś płacze ze wzruszenia na widok kawałka ziemi i drzew, jest mi jak brat krwi Jagna ma rację. Ciepłem bije z każdego zdania na Waszej stronie i cieszę się, że Was "poznałam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 02.01.2006 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Słoneczko miło mi! Cieszę się, że mogłam przez chwilkę gościć Cię na moim bajkowym kawałeczku ziemi . Zapraszam wciąż.. I ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO , CO NAJMILSZE W NOWYM ROKU! Eh, jaka szkoda, że w internecie można znaleźć tylko projekt domu, z którego jest się zadowolonym... Jakby to było miło wrzucić w przeglądarkę " miłego sąsiada poszukuję...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.01.2006 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Gdzie na mapie jest Światełko? Tak je nazwaliście, czy mają geograficznie taką cudną nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts