alfreda 17.09.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Ja tam żadnych postępów nie widzę!!! wciskasz kit????? Nie .....to u mie żadne zdjątko nie chce się otworzyć!!! I albo uwierzę na słowo , albo jak jakowy niewierny Tomasz....pozostanę!!! Dobra, dobra..Tylko tak marudzę bo Ci tej kostki, podjazdu zazdraszczam..A co, tak mam!?U mnie , wokół budowy teren dziewiczy! No może zdeczko poprawiny bałaganem! I jak sobie okienka pomyję, to zwykle przychodzi deszczyk ( nieważne o jakiej mocy) i już znowu Świata nie widzę...ino szarość To podobnież wynik niezagospodarowania terenu wokół domu, no ale narazie nie jestem w stanie temu przciwdziałać!!!- A zdjątek, to ja naprawdę nie widzę!!!!! A dzeiciakami, zagonieniem ich do katorżniczej pracy to się nie przejmuj....A co biedactwa będą opowiadały w przyszłości na kozetce???? Ty jesteś dobra Matka, przynajmniej zapewniasz im tematow na seanse.... Inne by mówiły jednym cięgiem, a Twoje co?? Cisza???/ Ja mojemu powtarzam że to w trosce o Jego dobro, tematow do psychoterapeuty mu dostarczam!1Nie będzie czuł się zagubiny, wyalienowany...pozatym ..cierpienie uszlachetnia!!!! Mój syn powiada ,że tak jak on jest już tak szlachetny ( w związku z tym cierpieniem) co drugiego takiego toby było trudno znaleść....No ...ale może ja na Matkę to się tak tyćko nie nadaję???? Cieszę się że zaczęlaś znowu "nadawać" Jakoś tak milej, cieplej na serduchu się robi......Ja wiem ,że z tym czasem to jakieś przekręty ostatnio chyba robią..bo się kurczy cholera jeden.....ale daj znać czasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.10.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Postepy na budowie ogromne Bardzo się cieszę że jesteś zdrowa a ogódek wygląda coraz piekniej i jak Alfreda zadroszczę a co... Życzę jak zawsze dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.10.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Twój ogród będzie moją inspiracją A z czego te ścieżki i jak zrobione ??? Chyba muszę zabrać się za rysowanie Bardzo pieknei wygląda Wasz domek i ciesze się z Waszej radości i szczęścia Jak zawsze dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.10.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Adamanko jak wspaniale piszesz i jeszcze piękniej widać na zdjeciach wasze miejsce na ziemi.Widać że przez ostatni miesiąc suszy w dzienniku,wiele zrobiliście Gratuluję i trochę zazdroszczę Naj,naj,najpiękniejszy jest oczywiście taras - to wymarzone miejsce odpoczynku. :oops:Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 28.10.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Agusia Scieżki to kamienie, które wyorał PAn traktorowy z naszej działki.To był poczatek. A potem pomyślałam: jak u nas były, są i na sąsiednich.Syna zagoniłam z kilofem i do dzieła. Miejscowi przyglądali mi się z dziwnymi minami i przezornie omijali z daleka :może to zaraźliwe, może baba niebezpieczna? A potem te kamienie wkopywaliśmy w ziemię tak, aby mniej wiecej tworzyły "stopę" Czasem wystarczył jeden,czasem kilka mniejszych. Trochę wystawały z ziemi, żeby potem można było nasypać między nie żwirku. A potem każdy miał za zadanie ze spacerku mniejsze kamyczki nosić 8)I to one "uporządkowały ścieżki, a właściwie żwirek, który wykazywał tendencję do wędrówek. Ludzie nosili w wiaderkach prawdziwki, a my kamienie....Dziwisz się, że wilkiem na nas patrzyli? Kamyczki obwódki leżą na razie luzem, zobaczymy jak zachowają się po zimie i roztopach.Może trzeba je będzie jakimś chudym betonem potraktować? Natomiast kamień, z którego układałam krąg ogniskowy, to pozostałości z tego, co zakupiliśmy na krawężniki. To są tylko moje eksperymenty....Ale może trafione się okażą? Wiesz jak jest : kasa się kończy, to człowiek szuka jakichś możliwości...A zainspirowały mnie kamienie w sklepie ogrodniczym kupowane na wagę Generalnie wasch&go : przyjemność ze spacerów po okolicy i darmowy materiał w jednym Mnie się podoba, bo moje, ale miło usłyszeć, że komuś jeszcze W każdym razie latam już nieubłoconą nogą po działce i o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 28.10.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Kasiu taras tak naprawdę to ten najważniejszy pokój w domu Dobrze, jeśli jest miejscem intymnym....Niestety ostatnie tygodnie pokazały, że trafiona była decyzja o zrobieniu jeszcze jednego tarasu nazwanego przeze mnie "majtkowym" Ten główny jest primo - od ulicy, secundo od południa. Dlatego zostanie oficjalnym i reprezentacyjnym.Psiapsióły i tajemnice - na tarasie północnym, w załamaniu między domem a kotłownią... Tamże po wybudowaniu całego osiedla rankiem kawa w piżamce Uch mówię wam, jakie to świetne uczucie tak prosto z łóżeczka z kubkiem kawy w ręce usiąść i delektować się życiem!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.10.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Dzięki za info będę myśleć całą zimą i rysować bo kamieni raczej nie nazbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.10.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Kasiu taras tak naprawdę to ten najważniejszy pokój w domu Dobrze, jeśli jest miejscem intymnym....Niestety ostatnie tygodnie pokazały, że trafiona była decyzja o zrobieniu jeszcze jednego tarasu nazwanego przeze mnie "majtkowym" Ten główny jest primo - od ulicy, secundo od południa. Dlatego zostanie oficjalnym i reprezentacyjnym.Psiapsióły i tajemnice - na tarasie północnym, w załamaniu między domem a kotłownią... Tamże po wybudowaniu całego osiedla rankiem kawa w piżamce Uch mówię wam, jakie to świetne uczucie tak prosto z łóżeczka z kubkiem kawy w ręce usiąść i delektować się życiem!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.10.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Adamanko, to nie sen, to jawa ! Twój domek, ścieżki ogrodowe i kawka na tarasie - toż to najprawdziwsza i najwspanialsza rzeczywistość. Już tyle macie zrobione , a że własnymi siłami , to i satysfakcja większa. Gratuluję Wam ! Cieszę się , że czerpiecie już radość ze swojego domku, podziwiacie krajobrazy i delektujecie się "byciem" u siebie. ... Warto jest mieć marzenia ... Ściskam serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 30.10.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 A ja znowu nic niewidzę Ale bardzo się cieszę ,że dałaś jakiś znak. Prace idą do przodu, a to najważniesze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.11.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 To teraz znowu będziemy czekać aż się nasza dzielna dziewczyna wyłoni ze śwaitełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.11.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 ło matko ! dawno nie zaglądałam a ile rzeczy sie u Ciebie wydarzyło domek pieknieje z dnia na dzień, nie mówiąc juz o otoczeniu aleś dzielna kobitka jest!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.12.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 http://img485.imageshack.us/img485/9301/choinka1vl6.gif Kochani!Gdy nadejdą Święta Bożego Narodzenia niech nadzieja i radośc zastukają do Waszych drzwi, a Nowy Rok przyniesie pomyślnośc, szczęście i piękny uśmiech każdego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.12.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Aby te piękne Święta były pełne rodzinnego ciepła a Nowy Rok przyniósł radość i szczęście http://kartki.onet.pl/_i/d/mikolaje5_ok2_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.12.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, wesołych i spokojnych Świąt Bożego narodzenia oraz spełnienia wszystkich marzeń i planów w 2007 roku - Tobie, Twojej rodzinie i przyjaciołomNeferka http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/X3352_M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.12.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.12.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Spokojnych, zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, dużo rodzinnego ciepła i miłości oraz samych najlepszych chwil w Nowym Roku dla całej Rodziny oraz rychłej przeprowadzki do nowego domku http://kartki.p3.pl/kartki/15/735.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.12.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Gdy pierwszą gwiazdkę ,ujrzysz na niebie,Wspomnij tych,co kochają Ciebie,Gdy pierwsza zgaśnie,a druga zabłyśnie,niech Cię aniołek,Ode mnie uściśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.12.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 http://epocztowki.radzionkow.pl/images/kartki/sylwester/sylwek5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego dobrego w Nowym 2007 Roku ! Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich planów :) http://positiveblackmencoalition.com/newyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts