Aga J.G 18.01.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Widziała że się pojawiłaś na Forum a w dzienniku cisza, czekam na jakieś wieści i pewnie nie tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.01.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Adamanko, nie daj się prosić i napisz co u Was. Wszyscy tutaj czekamy na wieści od Ciebie. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.02.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 I co tam u Was jak zdrówko ??? Czekamy na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 26.02.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ja też pukam do Was! Napiszcie chociaż trzy słowa... Ładnie prosimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.08.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Kochani Hanciu i Adasiu chyba już czas dać znać o sobie. TEsknię tu za Wami , nawet domek zbudowałam i w nim zamieszkałam Proszę dajcie jakiś mały znak .Pozdrawiam serdecznie.Kasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Ja też pukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 28.08.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Kasiu, Siłaczko, Agusiu żyjemy zyjemy!!!!!! Tyle, że na wsi pod lasem i komunikacja internetowa dopiero zagościła...... Tyle, że trzeba się za serwerem rozejrzeć, coby na niego zdjęcia z Neo przerzucić...... A jest co pokazać, uhh dziewczyny, wierzcie mi, że nie leżałam przez te kilka miesięcy. Nawet dzisiaj przed chwilą odpadłam od stawiania dzikiego muru, który wymyśliłam jako ogrodzenie.... I oczywiście wymyśłiłam również, że zbudujemy go sami.... I po co jak to wymyślałam?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.08.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 KOCHANA NARESZCIE SIĘ ODEZWAŁAŚ!! Tak się cieszę , cieszę i jeszcze raz cieszę !! POZDRAWIAM SERDECZNIE I CIERPLIWIE BĘDĘ CZEKAĆ NA FOTKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.08.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Witaj, witaj Bardzo się cieszę że u Was wszystko wporządku, a skoro teraz już masz dostęp do cywilizacji to czekam na wszelkie wieści i na fotki oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 28.08.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 No, nareszcie! Gęba mi się roześmiała o tak: Będę czekać na dobre wieści spod lasu (i zdjęcia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.09.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Jesteś? Jak fajnie !!!!!!!!!!!!!!!!! Czekamy na wpisy w dzienniku pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.09.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 O i znowu cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evitare 15.10.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Halo, haloooo.... Trafiłam na ten wątek i poczytałam sobie od początku do ... - no właśnie, chciałabym do końca:) A tu końca nie widać Adaman, skrobnij coś... Ciekawość mnie żre jak pomyślę sobie, ile musiało się pozmieniać, wyrosnąć, powstać przez te trzy lata, uch... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts